Cat costa serbarea de Craciun la gradi particulara
Buna fetelor.
Cele care aveti copilasii la gradinite particulare, imi puteti spune cat va costa serbarea pentru Craciun (costume, cadouri pt copii etc.)?
Raspunsuri
sorana spune:
Din cate am inteles la noi trebuie sa-i fac/cumpar o rochita alba.
Asta e singura "chestie" obligatorie.
Nu cred ca e o suma impusa. Adica eu o sa-i cumpar rochita si pantofi (pentru ca nu ii mai vin cei de acum o luna
). O sa intreb cum e cu cadoul (mi-a zis o mamica ca nu aduc parintii, il da gradinita). Oricum la cadou nu e nicio suma, ii iei ce vrei.
In concluzie te costa cat vrei tu sa te coste - adica depinde ce cadou ii iei si ce rochie (in cazul meu) .....
Sorana si Monica (6 ani)
anemona spune:
Pe noi nu ne costa nimic. Niciodata nu ni s-a impus o tinuta anume, de fiecare data i-am cumparat eu o tinuta eleganta, pentru ca asa am vrut (rochita, pantofi, sa fie frumoasa la serbare).
Cadoul pe care il primesc este din partea gradinitei, ceva simbolic si pentru toti copiii la fel (un puzzle, ciocolata Kinder, ceva de genul asta). Mosul, la fel, e din partea casei, plus bradul si decoratiunile. Serbarea o ofera cei mici
.
Noi suntem responsabili doar cu prezenta.
Ela2001 spune:
Voi sunteti la gradinite particulare?
Noua ni s-a cerut o taxa f mare pt costum, sala, cadou.
De asta vroiam sa vad cum e si pe la alte gradinite particulare (banuiesc ca la cele de stat nu se cer bani).
nona_denis spune:
La gradinitele de stat se cer bani pt cadouri, inchiriat mos. Costumul copilului trebuie cumparat. Nu se inchiriaza sala. Serbarea se tine in lasa, fiecare grupa separat. Asa este la noi si asa a fost si la cei trei nepoti ai mei.
Mami de Denisache
Ela2001 spune:
Sunt de acord sa se ceara niste bani pt cadouri, inchiriat mos, dar asta cred ca inseamna cativa zeci de lei, pina in 50.
Noua ni s-au cerut 300 lei.
Eram curioasa sa aflu daca au mai dat si altii atatia bani pt serbare.
eunice78 spune:
Si noi suntem la privat, de cativa ani deja. Niciodata nu am dat bani, la nici o gradi, pt serbare. Am luat costumul pentru copil, cand a fost cazul, in functie de rolul avut la serbare si atat. Cadouri au primit din partea gradinitei, cateodata mai consistent, cateodata simbolic.
Iar la actuala gradinita, dupa serbare, chiar am fost noi serviti cu cozonac, ceai, fructe uscate, dar nu ni s-au cerut bani.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
vrabiuta spune:
ela - si noua ni s-au cerut bani pentru serbarea de Craciun, la Gradinita MEA - 2,5 mil lei (acum doi ani). ne-am mutat insa inainte de sarbatori la Kinder Club unde nu ni s-a cerut niciodata nimic, doar tinuta alba pentru dra mica - serbarea, mosul inchiriat, cadourile, prajiturelele, etc au fost din partea gradinitei.
mami de
si graviduta 
szivarvany spune:
Caaat, 300 lei ? 
Moama, noi avem mamica ce are 4 copii la gradi, cred ca si-ar taia venele 
Mi se pare o suma enorma ... adica ar trebui sa fie ceva simbolic, ca doar in decembrie se golesc buzunarele de tot ![]()
Noi nu suntem la gradi particulara, strangem bani pt cadouri pt copii, Moshu` va fi taticul uneie dintre fete (anul trecut a fost 50 lei pt ca venise un actor), si tot o suma modica pt educatoare, 2 ingrijitoare si profa de engleza / dans / pc , fiecare mai aduce cate o floare, cioco, ceva.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)