CAPRICOARNE (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

la multi ani capritelor

multumesc pt.urari. imi cer scuze ca eu nu am fost pe faza la zilele voastre de nastere dar nu am mai intrat deloc pe net, am avut multa treaba, plus ca am fost plecata si nu am avut acces la internet

va doresc ca noul an sa va aduca muuult noroc si fericire, sa fiti sanatoase si mereu frumoase, sa va intelegeti bine cu sotul, familia si prietenii, sa aveti multe realizari.

va pup si o sa revin cu niste poze traznite de la revelion

numai bine

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

La multi anituturor capricornitelor si de la mine, Loredana, capricorn de 14 ianuarie...

ma primiti, va rog, si pe mine in gashca voastra? Loredana,capricorn de 14 ian 81 cu sot varsator de 29 ianuarie si puiutz leut de 22 august 2008...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

, @Malinka !! Iubesc Maramuresul!Bine ai venit !

Mergi la inceput

diuna...multumesc pentru primire...
tocmai vroiam sa urez LA MULTI ANI capricornitelor de 9 ianuarie dar vad ca n-avem pe nimeni nascut azi...:(
ma treceti si pe mine pe listuta, pls...sau, trebuie sa indeplinesc vreo conditie sau ....vreun ritual????

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

ma treceti si pe mine pe listuta, pls...sau, trebuie sa indeplinesc vreo conditie sau ....vreun ritual????

Te sa te ungi cu seu de foca, sa dansezi de 3 ori in jurul focului "dansul caprelor", sa-ti faci un tatuaj cu "I love Base!", te dai de 3 ori cu Fastum-gel (ca o sa ai nevoie) si ...gata! Esti Capra cu acte in regula Bine ai venit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

roana petrecere cat mai frumoasa de ziua ta...

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI maria2mami

Malinka, facem cheful impreuna?

Pina una alta ai facut testul de intrare in Clubul Caprelor?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:

Te sa te ungi cu seu de foca, sa dansezi de 3 ori in jurul focului "dansul caprelor", sa-ti faci un tatuaj cu "I love Base!", te dai de 3 ori cu Fastum-gel (ca o sa ai nevoie) si ...gata! Esti Capra cu acte in regula Bine ai venit!

hmmm...seu de foca n-am gasit da' cred ca merge si de porc, nu? focul poate sa fie si-o lumanare, sper, ca alta sansa n-am la bloc, iar dansul o zbenguiala sa auda toti vecinii...tatuajul, un desen cu carioca sau mai degraba o mazgalitura...si fastum gel,mai bine sa fie garmastan, ca tot am folosit destul...
deci, cred ca am trecut...bine v-am gasit...

maria2mami ... cred ca toata lumea petrece, ca-i cam slaba activitatea...o saptamana minunata sa aveti...

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Bey, da' tu ce faci acilisha?? Trisezi? porc cu luminari si carioca?

Bine, fie! E criza, asa ca lasam focile prin 2012 cind o sa treaca criza (cica)

Mergi la inceput

Horoscopul saptaminii 12-18 ianuarie 2009

Esti martorul unui eveniment fericit in familie. Posibil ca o ruda apropiata sa devina parinte sau sa fii invitat la o nunta sau un botez sau la orice alta petrecere intr-un cadru placut si tonic. Copiii sunt in centrul atentiei, de la care ai parte de mari bucurii, iar daca nu ai copii, acum sunt sanse sa concepi unul sau sa afli vesti despre aparitia unui copil în familie. Ai noroc in orice alt plan al vietii, deci te bucuri de sanse excelente si situatii fericite. Poti rezolva cu bine probleme mai vechi, poti pleca intr-o vacanta intr-o companie placuta.

Sa aveti o saptamina excelenta!

Mergi la inceput