CAPRICOARNE (7)
Raspunsuri - Pagina 8
arghirmonica spune:
Ptiuiii..iaca dupa 7 ani descopar si eu ca se aduna si caprele pe undeva
Asa ca La multi ani pt toate...eu cu gura mare,incapatanata si familista convinsa Monica,15 ian.
Si de nu ma primiti eu vin...
diuna spune:
Hai, Monico! Cum sa nu te primim? Crezi ca numa' tu ai gura mare,incapatanare si spirit de comuniune familiala...? Haida de!
Bine ai venit si pe la noi!
Malinka spune:
la multi ani capricoarnelor de azi: babirusa, Gabrielama, codruta_grg, melutzica un buchet de pentru voi, fetelor...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
lilina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Te sa te ungi cu seu de foca, sa dansezi de 3 ori in jurul focului "dansul caprelor", sa-ti faci un tatuaj cu "I love Base!", te dai de 3 ori cu Fastum-gel (ca o sa ai nevoie) si ...gata! Esti Capra cu acte in regula Bine ai venit! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
misha esti mortala
bine ati venit fetelor, chiar acum va trec in listuta
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
am chiulit in ultima vreme, dar m-au binedispus ultimele voastre mesaje, misha, sa fie clar, asta va fi ritualul de initiere in acest topic pt.toti cei care vin
am ras teribil, super tare
ce planuri aveti pe anul asta, mai capritelor ???? planuri mari ? marete? sau mici si muuulte ???
eu imi doresc sa fiu sanatoasa, la fel si familia, sa nu mai aud de boli, spitale, doctori si death
imi doresc sa imi mearga bine la serviciu, iar sotului sa-i mearga cel putin la fel de bine ca in cea de-a doua jumatate a anului trecut, in ritmul asta, draga diuna, imi voi lua alta masina
si poate chiar ma voi apuca de construirea casei, astfel ca in vreo 5 ani sa ma pot muta si sa imi gasesc un copil (o fetita) de care sa am grija, now and forever
imi mai doresc sa am puterea sa-l domolesc pe fulgerul meu de copil, sa-l dezvatz de scutec si biberon si sa-i gasesc o gradinita buna, apoape de casa iar el sa stea acolo si sa nu bata copii
imi doresc sa fiu bine dispusa tot timpul, sa am bani cat sa pot merge in 2 concedii la mare si sa am prieteni haiosi, sa iesim la vara in fiecare seara
cam atat, e destul, nu ???
misha71 spune:
lilina
capritzelor de azi
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
diuna spune:
Lilina draga, nici nu ceri prea mult...Sa vedeeem...
Om fi noi capricoarne amandoua, dar de pe planete diferite. Clar e ca si eu imi doresc sanatate pentru toti( nu chiar ptr toti, toti, ca mor de foame!). Sa-mi mearga si mie bine la serviciu, daca se poate la cel nou, ca ma bate un gand sa ma reorientez. Sotului sa-i mearga si lui bine la serviciu, daca se poate la cel pe care-l visez eu pentru el...Si atunci poate ne mai luam si noi o masina, ca mai avem, iaca, doar trei ani jumate si terminam de platit loganu.Daca nu, mi-o dai p-a ta cand o schimbi, ca doar n-o s-o arunci, nu?
Altfel...o fetita am gasit, dar o cresc la bloc, ca e invatata cu inaltimea, doar stam la munte...Pampersii si biberoanele baiatului sunt amintiri( acum frumoase!), gradinita i-am gasit, nu bate pe nimeni...Maine, poimaine le fac um rost si iata-ne cu bani de concedii nenumarate si timp de iesit lelea berechet! Ca sa nu mai vorbim de optimism si buna dispozitie...dau p-afara.
Asta a fost mai in gluma. Acum, mai in serios, vreau sa fim sanatosi, sa ne putem plati ratele(ca e in euroi, si vedeti ce creste!) si sa avem noroc. Sa ne iubim putin mai mult decat in anii trecuti si sa avem timp si nerv sa ne ascultam mai cu luare-aminte unii pe altii.Ma refer strict la clanu' meu.
Voua va doresc sa postati cat mai mult si cat mai de bine!
diuna spune:
HEIII, zi MARE astazi:
-LA MULTI ANI, MISHA!!!!
-LA MULTI ANI, MALINKA!!!!
Sa fiti sanatoase, frumoase, norocoase. Sa va traiasca Marc Alexis si viitorul copilas al Mishai.SA LE DATI CLASA LA TOOOTI!!!Distractie placuta!
lilina spune:
diuna si noi avem un credit imens in euroi, asa ca ne dor sufletelele la fiecare crestere a cursului
si noi mai avem rate la ford inca 3 ani, deci pana atunci nu prea am cum s-o dau, ca nu-i nimeni nebun sa preai leasing, mai degraba s-o vand p-ailalta, dar nu ma lasa inima...in fine, ne-om descurca noi cumva, job-uri sa avem, de unde sa platim ratele, ca daca ramanem pe-afara incepem sa vindem de prin casa
LA MULTI ANI Misha si Malinka, multa sanatate va doresc, si tot ce va doriti voi sa se indeplineasca
pup pe toate si o zi minunata
Malinka spune:
va multumesc, lilina si diuna pentru urari...
LA MULTI ANI si din partea mea capricornitelor de 13 si 14 ianuarie...
si, ca tot vb de ceea ce ne dorim de la 2009, sa zic si eu:
in primul rand sanatate...si, daca altadata o ziceam doar din obisnuita, acum o zic cu toata convingerea...gandul ca Marc s-ar putea imbolnavi ma ingrozeste...imi doresc sanatate pentru el si sanatate pentru noi sa putem avea grija de el...
imi mai doresc sa-l vad vesel si fericit tot anul, sa nu vad niciodata curgand lacrimi din ochisorii lui...imi doresc sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de el, sa simtim intensitatea momentelor care ne asteapta: Marc va invata anul acesta sa mearga, va invata sa vorbeasca, va implinii un anisor...
imi doresc ca, pe plan financiar sa ne mearga mai bine decat in 2008, sa avem parte de o redresare economica si sa iesim din criza care ne afecteaza si pe noi, sa putem merge in concediul pe care-l planuim de cand am ramas insarcinata si sa ne putem permite sai cumparam lui Marc tot ce ne dorim si credem ca are nevoie...ca el inca nu isi exprima dorintele...
si...ca sa scurtez, intr-un cuvant...imi doresc sa fiu fericita...daca sunt fericita, inseamna ca le am pe toate celelalte...daca tot e ziua mea azi, poate se implineste si dorinta asta...
tot ce imi doresc mie va doresc si voua tuturor...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele