CAPRICOARNE (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

incepe zodia noastra

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Cand, dragutzo, ca eu nici atat nu stiu...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Horoscopul de azi:
Iubirea este principalul motiv de suparare al zilei, ceva nu merge bine in cuplu si te simti mai singur ca niciodata. Chiar daca ai un partener alaturi, tot nu e ceea ce doreai: dialogul cu el lasa de dorit, sentimentele sale au palit, ca atare nu prea ai de ce sa zambesti. Ai asteptat ceva anume de la persoana iubita, iar semnul lui nu apare deloc sau cel putin nu in forma pe care ai visat-o. Ca sa nu suferi deceptii, incearca sa nu iti faci planuri marete, ca sa nu cazi de sus...

Horoscopul de miine:
Nimic nu te doare mai tare decat sa descoperi ca cei in care ai investit incredere vor sa te minta sau sa profite de bunavointa ta. Totusi, desi vezi cu ochii tai urmarile gesturilor incorecte ale unui amic fals, incerci sa treci cu vederea si sa nu iei masuri acum, poate si pentru ca se apropie Craciunul si esti mult mai tolerant ca de obicei, dar pui la suflet si suferi profund ca ai avut incredere in cine nu merita.

capritzele!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Craciun fericit, fetele, si un mos bogat si bun!
Lilina, daca ti-a adus mosu' alta masina, nu-mi spune!Merci!

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Sarbator fericite si sa fiti sanatoase
si La multi ani tuturor Capritelor

diuna, nu n-am primit alta masina, era chiar culmea, dar daca tot m-ai intrebat sa stii sa nu o mai conduc p-aia ca mi-a arestat-o sotul si mi-a dat-o p-alui, ca cica ni se potriveste mai bine, nu-ti spun ce incantata sunt, dar nu-ti zic ce masina e ca ma injuri, chiar azi de ziua mea

va pupez pe toate si va doresc Un An Nou cat mai bun, sa fie asa cum va doriti voi, dar in primul radn sa fiti sanatoase.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, LILINOOO!!!! Wow, era cat pe ce sa scap evenimentul...!
- Multi ani traiasca!
Iti doresc o viata frumoasa si destinsa, sanatate si noroc, multe bucurii de la Vlad!

De asemeni, urari de La multi ani si pentru @slimatei!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, LILINA!!!!

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor!
http://video.acasa.ro/view_video/90fa1120088e704712fb/happy-new-year-abba.html

Mergi la inceput

La multi ani, capritzele!!!!!!

Mergi la inceput