Pepenasi de iulie-august 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Capri a luat un Tefal Vitacuisine. E foarte fain insa trebuie sa ai loc disponibil pe blat pt ca nu e chiar micut!
Anka pai sa vedem:
- iaurtul e 'prim' de la brenac...eu pun din ochi jumatate de cutie, care cutie are 450g
- de amestecat o fac cu o lingura de lemn (cu ea pun si aluat in tigaie)
- pun oul si iaurtul si coaja de lamaie (eu pun si un picur de esenta (diverse)) si le amestec bine de tot si iese asa o chestie curgatoare. In alt vas amestec faina cu praful de copt si apoi le torn peste iaurt&stuff. Iaurtul in combinatie cu praful de copt are o reactie foarte misto, practic anuleaza framantatul ala si drojdia si umfla "aluatul". Nu inteleg de ce nu ti s-au umflat...nu era uleiul incins sau? (se umfla in tigaie nu cand sta degeaba in castron)
- mie imi ies vreo 25 de gogosi (m-am dus sa le numar pe cele ramase si am adunat cu cele mancate:))
Ma retrag in glorie, cat nu aberez prea tare:) Seara faina!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Tecky spune:
Daca nu as tine regim ce as mai manca si eu gogosi
Gini multumesc pt detalii,cred ca vom opta si noi pt Egipt.Vom merge fara Raluca pt ca este prea mica si peste ani nu-si va aminti,va ramane acasa cu mama mea.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
flo1980 spune:
Hello
Multam Sun de reteta, salvat! 
Bine ati venit Flori si Mitzi! 
Mitzi frumosi baietii tai! Ai sperat sa ai o fata nu? ![]()
Cel mic imi place cel mai mult!
Cadouri....hmmm.....la copii e mai usor, sa vedm la restul...
Va pup, o noapte linistita!
Edit: Vazut proaspatul crestin, Tudor de Sursula
Sa va traiasca!
noi
un fulguletz
un pepenash
ankalaura spune:
SUN - mi-am amintit acuma!! Bunica-mea facea dar le chema nalangate! Am cautat si vad ca s-a discutat chiar si pe DC despre nalangate
Nu stiam de unde imi e cunoscut gustul... stii... ca madeleina lui Proust....
Daca ies mai moi, se pot intinde si ca niste clatite asa, dar mai groase, adica daca iese coca curgatoare (ca la noi se faceau si cu lapte...)
Nu credeam ca o sa mai mananc vreodata nalangate!
Caprioara spune:
Sun, super steamerul
, am gasit un demo cu el! E mai misto decat ala pe care pusesem io ochii, dar e adevarat ca si mai scump. Sa-l stapaniti sanatosi! O sa discut si io cu soatza, poate luam unul drept cadou de Craciun
, ca io chiar imi doresc.
Fetele care i-ati urat Ilincutzei refacere rapida, fata va trimite cate un
dulce.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bufi spune:
fetelor aveti jumper sau saritor universal pentru bebei? folositi? daca da, cum reactioneaza piticii?
bufi
M&M spune:
Neata!!!
Ce matinala am inceput sa fiu in ultima vreme..![]()
Pica, Mobrique, LA MULTI ANI!!!! Sa fiti saantoasa, sa aveti parte de mult noroc si fericire alaturi de soti si puiuti!!!

EU imi savurez cafeluta citind ultimile stiri, in timp ce baietii inca se odihnesc..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
maitreyi spune:
neata 
noi ieri ne-am sarbatorit piticu' ca sa fie si tati la tortulet ca el pleaca spre bucuresti inapoi duminica la pranz. au venit bunicile si bunicu' si strabunicile iar azi ne petrecem in 3 cu bona ![]()
am cumparat si noi scaunel chicco polly si ii place
ieri am papat primul piure de morcov ...trebuia sa fie mai lichid da' a iesit mai solid deci nu pot sa spun ca a fost supa ci mai curand piure. i-a placut mult, deschidea gurita dupa lingurita
de saptamana viitoare am sa ii pun si dovlecel. luna asta vom fi pe legume si de luna viitoare ou, carnita, etc. este timp ![]()
si noi tot pe un teffal vitacuisine am pus ochii da' e intr-adevar huge
sa videm daca om avea loc pt el pana ne mutam de aici la casuta noastra...am refacut si garderoba...o caruta de bani am spart wk asta 
sa aveti o zi faina! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Am reusit sa racesc 
! Ma doare gatul de nu mai pot, dar parca nici nu vreau sa incep sa iau antibiotice, cu toate ca la mine fara ele nu prea am sanse de vindecare...am zis sa incerc azi cu miere cu lamaie, si daca pana maine nu vad nici un rezultat asta este, trebuie sa iau. Problema este ca de obicei dupa durerea de gat incepe sa fie si nasul infundat si apoi incepe si tusea, pratic vin una dupa alta, si nu vreau sa o imbolnavesc si pe Ioana! Cu masca nu pot sa stau ca simt ca ma sufoc, e o senzatie de claustrofobie ingrozitoare, si oricum ar trebui s-o port toata ziua, ca aproape tot timpul o tin in brate...Si se mai apropie si vaccinul...si deja a stranutat azi de cateva ori

Offffffff!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
maitreyi spune:
LA MULTI ANI RAYAN, PICA, MOBRIQ SI LU' BEBE MEU MIC! SANATATE TUTUROR! 

ana nu poti sa ii dai repede in cap cu un coldrez ceva? sa te faci repede sanatoasa! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008