Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mitzi bine ai venit!Sa-ti traiasca cei 3 baieti frumosi foc!
Fetelor de pe 20 se deschide Baby Expo,mergeti?
Chiar ca trebuie sa incep sa ma gandesc la cadourile pt sarbatori.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Daca venim noi se umple baby expo! Nu cred ca reusesc sa vin, ca nu facem fata cu trei acolo.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe lunite pepenasilor aniversati astazi si ieri!
La multi ani si celor care isi serbeaza astazi onomastica (Sf. Apostol Matei)!

Camy, .

Eu va citesc, in seara asta am iesit dintr-un butoi cu tristete si sper sa fiu mai activa.

Noi o sa venim la Baby Expo...nu stiu inca in ce formatie. Ne pregatim si de Craciun, dar mai intai de party-ul de Sf. Andrei (apropo, ar trebui sa organizam ceva, Andreii detin recordul la nume ).

Mitzy, Irolf, bine ati venit!

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ahhh, mi-am adus aminte pt ca de doua zile tot vreau sa zic : Misha si parerea mea este categoric Tenerife. Eu nu merg la targ, pt ca nu-mi surande aglomeratia (si va fi, pt ca se apropie sarbatorile si toata lumea vrea sa cumpere) si nici n-am cu cine s-o las pe Galu. Si cu ea acolo nu intru nici batuta. Ehh, poate la anu vom merge cu bebelina de manuta!

Vazut si pozici noi si tot uitam sa spun. Super bebei avem noi! Superbi cu adevarat!Si mamicile pe masura!

Vio micuta ta are 2 luni jumate. Eu cred ca e muuult prea devreme pt treapta ridicata la carut. Am mai vazut, am mai auzit si am mai dezbatut subiectul cu parinti care isi plimbau copilul in scoica sau carut sport, mult timp si de la varste foarte mici. Si nu e doar piticul meu (care e mare, just) dar pt un bebe sub 4 luni e crima asa ceva pt spatic. Ca in scoica in masina e una, ea e gandita pt asa ceva si toate socurile le amortizeaza masina in sine. Dar pe caldaram, pe pamant...toate socurile se duc fix in coloana bebelui. Si nu cred ca e tocmai in regula! Sper sa nu te superi pt ca mi-am dat cu parerea...am citit intrebarea si m-am gandit sa-ti spun punctul meu de vedere! Ma gandesc ca nu degeaba toate recomandarile sunt pana dupa 4 luni, pt tinut la orizontala. Altfel...felicitari pentru reusita, e foarte importanta!

Tati ieri a luat steamer. S-a ridicat brusc de langa mine si a plecat sa-l cumpere, pentru ca vezi Doamne, trebuie sa-l testam noi pana cand ii dam fetii fructe/legume facute in el. Si am facut acum mancare...mhhhh, buuuun de tot! Asa ca ma apuc sa fac si gogosi, macar daca am mancat sanatos sa pun capac cu niste gogosi pliiine de calorii:))

Chiar ma retrag! Pup!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi nu mai mergem la Baby Expo... de cand s-a inventat.. Am fost o singura data in 2003, si ne-a fost de ajuns...
Balamuc, nesimtire - adica toata lumea se imbulzeste, da din coate, vorbeste tare la telefoane, etc - habarnism - adica fatucile alea de la standuri, rar stiu cu ce se "mananca" produsele....-, preturi ca in magazin, oferta asa si asa... as zice eu catre banal ca sa nu zic saracacios...
Deci pass si de data asta. Oricum, nu mai avem nevoie de absolut nimic, nici la haine si nici la accesorii...

Hai dom'le dati niste idei de cadouri, ca nu am inspiratie, iar timp sa casc gura nici atat,... asa ca tre' sa ma duc la punct ochit punct lovit....
Avem asa:
- nasii (mai tineri ca noi)
- pustiul lor (8 ani) > lu' asta chiar n-am idee ce sa ii iau!!!
- parintii
Si cam atat. Ca hazbandului ma gandesc sa ii iau tigara electronica daca tot nu i-am luat-o de ziua lui, iar fetelor deja le-am ales cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunule, ce scumpa trebuie sa fi fost Thea azi cu parintele . Si io as vrea un steamer. De care ati luat? Poti pune un link, ceva, please? Io ma gandesc la un Tefal Vitamin.

Ilincutza mea e data rau peste cap de cateva zile. Plange seara rau si nu adoarme decat dupa ora 2 noaptea , ea, care pe la 11 adormea de obicei. Ne trezim cu ochii lipitzi si stanutam, avem si cativa muci dar nu chiar nas infundat. Iar de varsat, si azi mi-a varsat.

La BabyExpo nu stiu daca ajung, ca e departe de mine. Numa daca ma duce sotul joi, in prima zi, cand sper ca nu va fi asa aglomerat, altfel nu. In schimb la Kidex, care e la inceput de decembrie, sper sa ajung, ca e mai aproape de noi, la Romexpo.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Andreea,marele Bal al Parintilor, ce ca lumea suna... E o gradinita privata banuiesc, nu? Ca n-am mai auzit gradinita de stat sa organizeze asa ceva. Si daca nu sunt indiscreta, tu din ce oras esti? Ca nu scrie si eram curioasa unde e gradinita.

Boti, si eu sunt curioasa, ce e ala Baby Einstein?

La multi ani sarbatoritilor pe nume Matei!! N-am stiut ca e sf. Matei.

Marina, ce scumpa e Ana Sofia! Sucul asta de morcovi face minuni, asta apropo de povestea nasterii tale, pe care am citit-o.

Bujo, si unde ai gasit pungile astea minune? Ca intr-adevar recipientele de la Avent sunt scumpe rau. Bravo, ma bucur mult ca laptele e "back with a vengeance". Macar de s-ar intampla asa si la mine, nu vreau mai mult decat sa se sature Luca de la mine, sa nu trebuiasca sa-i mai dau completare, chiar daca nu ramane nimic de stocat.

Eu vad ca majoritatea ati primit alocatia deja de mult, eu nu stiu de ce la Oradea e un singur dosar, si pentru indemnizatia de CIC si pentru alocatie, deci nu ai cum sa primesti alocatia decat dupa ce intri in CIC.

Mada multumesc mult pentru reteta de amandine.

Mitzi, bine ai venit! Ai niste baieti minunati si mi se pare ca seamana bine intre ei toti 3.

Capri Ilincutza, sa se faca bine draguta de ea. Si noi am avut ochisor lipit pe la vreo luna de zile si l-am rezolvat tot cu laptele meu, dar eu nu am reusit niciodata sa i-l picur direct in ochisor, ca nu statea si nu nimeream, asa ca ma mulgeam si ii picuram din biberon. Dar a durat vreo 5-7 zile, cu picurat de mai multe ori pe zi, pana sa-i treaca.

Eu vad ca majoritatea ati primit alocatia deja de mult, eu nu stiu de ce la Oradea e un singur dosar, si pentru indemnizatia de CIC si pentru alocatie, deci nu ai cum sa primesti alocatia decat dupa ce intri in CIC.

Noi am inceput azi cumparaturile pt. sarbatori, am luat ceva beteala si niste globuri. Abia astept sa fie Craciunul, va fi cel mai frumos de pana acum, cu puiutul nostru!

Voua ce v-a spus medicul, de cand poate sta bebe in fund, macar asa, intre perne? Ca noua ne-a spus ca abia la 5 luni jumate sa facem ecografia la sold si dupa aia daca iese bine sa incepem sa il punem incetul cu incetul in fund. Si cica pana atunci cand il tinem in brate in pozitie verticala nici nu avem voie sa il tinem de fundulet, adica sa i se sprijine toata greutatea de fundulet, trebuie sa il tinem de subsoara. Si deja e asa de greu de sustinut doar asa, de subsoara... Plus ca nu prea mai are rabdare sa stea culcat, vrea sa vada si el mai multe, abia astept sa poata sta in fund.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN multumesc de sfat.Ne-am interesat si in luna ianuarie-februarie va fi vreme ca la noi primavara si deocamdata stam sa analizam.
Caprioara imi pare rau ca Ilinca nu se simte bine.Un ca sa treaca.
Pe mine ma tenteaza sa merg la Baby Expo sa ma uit de scaunel pt mancat ca maine poimane va avea voie sa stea fata in fund si nu am unde sa-i dau sa manance.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SUN - m-ai provocat cu gogosile tale, asa ca am facut si eu.
Si acuma... intrebarile
1. de care iaurt folosesti, ca eu am pus ZUZU de ala albastru inchis care e cam gros, asa ca si compozitia a rezultat cam grosuta
2. de ce punem praf de copt daca ele nu se umfla? Sau se umfla? La mine nu s-au umflat. Ce am facut gresit?
3. Invarti compozitia cu lingura/furculita sau o bati la robot? Ca parca la mine a iesit putin grosuta... Nu avea cocoloase dar cred ca la robot iesea mai "fluenta"
4. Asa putine mancati voi de va ramane si pe a doua zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara fetele!
Azi am lenevit toti trei pe-acasa, asa bine a fost. Am primit o parte din rezultatul analizelor de caca (cu mucozitati negre) si cica e in regula, adica nu i-a iesit nimic. Sa vad daca mai continua tot asa, ca mie nu mi se pare deloc in regula. Cred ca o sa repet analizele si in alta parte.
Marimar, asa mult mi-a placut pasajul despre copii! Tu mereu scrii lucruri frumoase.
Sursula, bine ai revenit, mai pune poze.
Moni, cum adica nu primesti alocatia decat dupa ce depui dosarul pentru indemnizatie, ca sunt lucruri diferite? Daca nu intri deloc in CIC? In legatura cu ecografia de sold, eu stiam ca se face pana pe la 2 luni, adica asa ne-a spus noua.
Anka, cand cauta sotul meu aspirator a gasit si Dyson www.avstore.ro/aspiratoare-dyson/" target="_blank">aici
Tecky, in legatura cu vacanta in ianuarie, depinde ce vrei sa faci, depinde de temperaturi. In Tunisia nu cred ca faci plaja in ianuarie. Eu am fost in Egipt si in Tenerife, dar nu iarna, am fost toamna, respectiv vara. Daca ar fi sa aleg eu unde sa mai merg as alege Tenerife. Daca ar fi sa aleaga sotul meu, el ar alege fara nici un dubiu Egipt. Si nu ar alege pentru obiectivele turistice (ca banuiesc ca nu mergeti sa vizitati multe obiective cu un copil mic), ci pentru ca el a fost foarte incantat de Marea Rosie, a inotat la reciful de corali, intre multitudinea de pesti colorati, ceea ce la ocean nu gasesti. Eu nu inot asa ca am apreciat alte lucruri. Acum depinde evident si de buget, in Egipt e ceva mai ieftin decat in Tenerife.
Cadouri: daduse cineva un link cu fotocarti, cadouri personalizate. Am vazut in Auchan, de exemplu, ca sunt reduceri la fotocarti si aratau foarte bine. Iti faci tu singur cartea si o trimiti on-line.
Steamer: eu am Braun, e foarte bun, gatesc demult la el, chiar si sterilizez (am un recipient separat).

Mi-ati facut o pofta de gogosi, maine cred ca fac si eu.

Pup fetele, ma duc sa fac baita la Irinuta.

Mergi la inceput