Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
BraveGirl spune:
Mirtha, n-ai sarit peste nici un mesaj. Nature e programata maine la cezariana.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
nature spune:
Fetelor, am intrat si io un pic sa dau raportul si sa va multumesc pt sustinere. Ce ciudat e ca a venit si randul meu sa primesc agitatele....
Azi am lenevit in prima parte a zilei, apoi am facut drepti, adica am stat pe langa sotul meu cat a dat gauri in pereti si a instalat tablourile. A trebuit sa ma tin si eu dupa el, cu aspiratorul, ca sa nu se faca prea mult moloz...Nu ar fi trebuit sa amanam atat cu tablourile, dar asta e, imp e ca am terminat si nu o sa fie mizerie si zgomot dupa ce venim cu BB acasa.
Am facut si eu o baita si o sa incerc sa dorm, maine la 8 dimi ma intalnesc cu doctorul...Recunosc, sunt speriata, dupa cezariana trecuta mi-a trebuit mult timp sa ma refac, am avut dureri...in plus, acum am tot felul de ganduri negre, pe care prima data nu le-am avut. Ma rog, in burtica nu are cum sa ramana BB, asa ca maine ma duc la taiere, ce sa fac...O sa il rog pe sot sa intre el la un moment dat, cand o ajunge acasa, sa va zica ce si cum.
PS: Please, mai ales pt fetele care au facut cezariana, imi puteti trimite un PM cu sumele " cotizate"? Pt dr, mana dreapta, anestezist, neonatolog, moasa....Pretty pretty please, sa ma orientez si eu.....
Va pup si sa ne auzim cu bine si cu sanatate
alra spune:
mesaj de la Carmen:
Astazi 15 noiembrie a venit pe lume baietelul nostru Victor de 3080g si 51cm. E sanatos si voios iar noi suntem fericiti.
Bine ai venit bebe Victor!
Carmen, felicitari!! Multa sanatate si tot binele la toti trei!
mesajul a venit la 2 ore dupa un alt mesaj "Intru in cezariana" (imi pare rau ca nu am apucat sa scriu), deci totul a decurs foarte repede.
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
IuliaCospy spune:
Seara buna fetelor!
Am intrat in graba sa va
pe toate si sa scot agitatele pt fetele care nasc.

Carmendu, Nebunica, Nature nastere usoara si sa va tineti bebeii santosi in brate.

Alexa, scoatem si pt tine niste 

de incalzire, dar ale tale sunt pregatite pentru luni! 
Cata_miky la multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa se implineasca! 
Furnicusa, sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si papacios, iar tie refacere rapida!
Dea, am vazut pozicile. Ai o fetita superba, mamico! Sa va traiasca!
Mav, baietii tai sunt grozavi! 
Eu nu raportez nimic special astazi. Am dormit toata ziua, sau aproape toata, iar dupa amiaza am fost la ai mei la masa.
Sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita!
mamici si gravidute
Iulia
38+ 
monicabo spune:
sal
scriu pe fuga, nu am citit aproape nimic din urma...
am venit azi acasa, asa ca suntem in formatie completa
asta va fi prima noapte cu amandoua
speram sa ne descurcam.
felicitari celo care au mai nascut
andreea a reactionat destul de bine la vederea surioarei, curioasa sa puna m ana pe ea, am vazut ca i0a fost dor de mama insa a reactionat f bine si fara mine, caci a stat doar cu pers cunoscute, sot, bunicii ei. DAr s-a bucurat cand m-a vazut mi-a sarit in brate
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
39+
Ana Maria
criss703 spune:
FELICITARI CARMENDU ! BUN VENIT PE LUME BEBE VICTOR !

LA MULTI ANI CATA_MIKY 

HAIDE NATURE 

HAIDE NEBUNICA_ZAPACICA 

Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
BraveGirl spune:
Carmendu, felicitari pt bebe Victor!!!
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
[

wow]

Carmenduuuuuu....nu pot sa cred ca ai nascut...
ce emotii am....
.....FELICITARI!!!!....E PUS PE SHOTII BEBICUL TAU,A???NU A MAI AVUT RABDARE???
Bun...deci am ramas solo luni.....
v-am certat in gluma ca aveam toate cezariana in aceeasi zi...si acum...ma simt cobe
nu ma scuipati
.....
La mine bebe e extrem de agitat....ffffff agitat...ma si sperie....se impinge din toate cele ca niciodata.....Am belele si cu sotul...care face atac de panica de vreo 2 zile in ceea ce priveste cezariana MEA...
repeta"sunt agitat, nu sti ce e in sufletul meu, nu mai am stare, aoleo...aoleo...
"
Deci stau
intre doi "dementi isterici"...
n-am loc de autovictimizare.....

NATURE

Nebunico

IO ![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 zile

Alexa.1983 spune:
AMR 1 ZI

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi