Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutza_26 spune:
Bebecris - sa-ti traiasca mancaciosul, zi Doamne ajuta sa fie asa fomist si cand veti ajunge la diversificare...a luat fff bine in greutate - in 2 sapt 500 g..e ceva
...mai pune ceva pozici sa ne mai delectam si noi cu minunile de bebei .....
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirtha spune:
Din Craiova de la un magazin pt. copii - Cocobella sau ceva in genul asta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Mirtha, de unde ai luat umidificatorul??? manu 35+ + ![]() AMR 1-2 SAPTAMANI!!! |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Eu zic sa mai ai putina rabdare pina se mai regleaza cu suptul.
Am procedat cam cum povesteste Mav - tzatzi e buna la toate : si la colici i-o bagam in guritza si la caca si la pishu si la somn. Asra dupa ce am folosit ceai de colici , si Bonissan care au constipat-o. Dupa ce am vazut reactia la ele am renuntat rapid.Am fost cam desuchiata in primele saptamani dar acum fac fata. Nu suntem pe roze dar e rezonabil.
E un pic epuizant la inceput dar poate ai noroc si reactioneaza bine.
Acum are in genral program de colici de la ora 18 pin al ora 23.
Si nu intotdeauna. Oricum in primele zile cind ii aduci acasa se mai acomodeaza si ei cu mediul , cu tine , cu tzatzile si reactioneaza mai plingacios. Inca putina rabdare si poate totusi nu-i nevoie de cauciuce.
[quote]citat din mesajul lui wndyctygirl
Feteleeeeeeeeeeeee....muktumim mult de complimente, sunteti niste dragutze...
Amalia iubita mea draga, gand la gand cu bucurie madam...si io vroiam sa intreb de suzi ca m-a disperat nene...sfatuiti-ma si pe mine zanelor ca am ajuns la capatul puterilor...de ieri de la 4 dupa-amiaza pana la 3 noaptea a urlat incontinuu anna, nu tacea decat la san ( i-a stors si de ultima farama de lapte) si adormea la tatza, da' cum o puneam in pat cum activa alarma din nou...asa ca intr-un final a adormit cu chiu cu vai langa mine in pat...s-a trezit pe la 7, a mancat vreo 20 de minute si s-a culcat din nou... si ma duc si io sa prind vreo ora de somn ca nu se stie...
Beeiii..plangea ea si plangeam si io langa ea...daca sunt colici si ma tine asha pana la 4 luni am pus-o, o voi lua razna...sunt convinsa ca ati mai discutat subiectul de 1000 de ori, da spuneti-mi si mie...ce sa-i faaaaaaaaaaaccccc?Deocamdata bag cheai de chimen in mine pana la loc comanda...din cate stiu io la americani nu se gasesc picaturi de colici...DACA SUNT COLICI...NICI MACAR NU STIU....
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Multumesc iubita. De mufata e mufata suge peste o ora cumulat la anmbii sani dar noapte e linistetita de ceva timp. Asa ca noaptea fur cit pot la somn.
Ma tot uit la semnatura ta si vad ca mai ai , mai ai ceva.
Te astept ...in bransa !
| citat din mesajul lui Andy08 Eu raspund pe masura ce mai inaintez cu cititul... Mirtha: felicitari pt. obiectivele realizate!! si daca Eva nu mai e mufata la san chiar asa des cred ca ai si tu timp sa te odihnesti mai des. Dea: Ti-am vazut comoara....e superba...e o durdulie de-ti vine sa-i molfai falcutzele alea. Cu colicii nu ma pricep, dar fii atenta, scria Diana de Infacol (picaturi pt. colici) si mi-a ramas numele in cap si merg si eu la WalMart sa ma uit de una alta pt. bebe si cand colo, ce vad pe etajera, la raionul de bebei, langa samponele si creme de fundulet si obiecte de baie? INFACOL!!!! Nici aici nu se gaseste nimic pt. colici, teoretic....Daca nu gasesti, iti pot lua eu de aici si-l trimit (sper ca ne lasa posta). Nu aveau multe sticlute si maj. dintre ele expirau acum in dec., dar mai erau vreo 3 care expirau in aprilie. Poate daca ma grabesc, mai gasesc. Asa ca incearca la Walmart (dar nu la farmacie, ci chiar la raionul de bebei) sau mergi la un homeopat (eu am o dr. si am inteles ca produsele lor prind f. bine la copii) Andy 35+![]() |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
HAI CARMEN ! Sa ai o nastre usoara !
Sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine noaptea asta si va intorceti sanatosi acasa !

| citat din mesajul lui carmendu fetelor cred ca mi s-au rupt membranele. nu am contractii. fac un dus si ma duc la spital. va pup carmen 39+ Victorpozele noastre |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
In toate spitalele am intels ca ii indoapa cu lapte praf. Si eu am fost furioasa cind le-am "prins"
in flgrant.
Dar mi-au explicat fetele ca acasa cu putin efort se regleaza situatia si poti sa ii reobisnuiesti la tzatzi. In cazul meu asa a fost dar nici nu am stata prea mult in spital Vineri la 5,50 am nascut air Duminica pe la 11 eram pe holurile spitalului , pe jos asteptind sa imi aduca Piticul.
Deci eu zic sa nu intrii in panica. Acasa dai numai tzatzi si uita de cauciuc.
| citat din mesajul lui furnicusa Buna fetelor, Eu nu am apucat sa scriu mai nimic la odisee, desi v-am urmarit cu placere. Intre timp (pe 14.11) am nascut, bb Vladimir Andrei a avut 4420 kg si 57 cm, un urias ... nacut pe cale naturala. Sper sa fiu mai activa la scutece. Tututor burticilor le doresc nastere usoara, iar mamicilor bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi. Fetele care ati nascut la Elias, am si eu o intrebare legata de alaptat, pentru ca vad ca in spitalul asta ii indoapa cu lapte praf, iar la ora de alaptat majoritatea dorm si nu au nici un chef de titi. Eu acum nu am decat cateva picaturi de colostru si deja piticul mi-a facut rani... Vroiam sa va intreb (si in special pe loren) cum ati reusit sa alaptati dupa ce bebelusii au mancat atata lapte praf? Si cat de repede a venit laptele? Iar cu ragadele astea ce e de facut, sa nu il mai pun la san deocamdata? Va multumesc, Raluca |
Mirtha mama de Eva
BraveGirl spune:
Nici o veste de la Carmen?
Nature!!! 
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Ma gandesc la Nebunica si Carmendu, sper sa aibe nasteri usoare!
Pentru cine are chef de poze, am pus si eu poze de azi, tot dungata sunt
.
Fug la nani.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre
Mirtha spune:
Mah eu sarii peste mesajul de la Nature !!!
Deci nastea si ea ?
Otilia astept cu sufletul la gura sa vad cum ma comport si dupa ce nu voi mai alapta. Dar sunt avertizata ca atunci pot avea loc alte transformari si ca atare ma inarmez de pe acum.
Ma bucur ca esti mai linistita de cind esti in concediu. Se simte din "tonusul mesajelor".
citat din mesajul lui Otiliav![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hai Nature!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirtha, ma bucur ca faci parte din categoria celor care slabesc in timpul alaptarii. Multam pentru vestile despre Eli si Simona. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+ Pozele noastre |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Multa nafta Nature ! Sa ai o nastere cit mai usoara si un prunc sanatos !

Mirtha mama de Eva