Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu vrea sa-mi zica nimeni ce e cu membranele,a?
Iar ati fugit in tari straine????...Ati plecat cu carmendu???

DE JOACA FFFFFFFFF TARE:

http://makemebabies.com

si in caz ca e publicitate....

http://m a k e m e b a b i e s.com

fara spatii...

Eu am un baietel ffffffffffffffff urat!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

CARMEN, CURAJ SI NASTERE USOARA!!!!!!!!!!

Dea, sunteti frumoase, sa fiti si sanatoase!

Nebunica, ce-ai mai facut? S-au oprit contractiile?

Nebunica-zapacica, CURAJ SI NASTERE USOARA!!!!!!!!!!

Laura... nu stiu ce sa-ti zic mai repede despre Sebi. E schimbat in bine; f. incantat ca fratiorul lui a iesit din burta; il pupa prea mult (de cate ori il prinde "la indemana"), vorbeste cu el (cica sa stie ca el e fratele mai mare); ii/ne face multe poze.
Cand a venit la maternitate, sa ne vada, a primit un robot transformers (are o colectie intreaga, insa tot mai vrea altii noi). Acela este "robotul de la frati-miu".
Deocamdata nu a manifestat niciun dram de gelozie... dar a fost sotul meu in concediu si s-a putut ocupa el de Sebi -mai mult decat de obicei. Da, cere mai multa atentie, dar daca ne purtam frumos/politicos/afectuos cu el, raspunde pe masura.
...Nu stiu cum o sa ma descurc eu cand oi ramane singura cu grija baietilor.... Va trebui sa-l duc pe Seb la gradi -care e departe, dimineata e frig, bb cam sta agatat de tzitzi la ora aia... si daca nu obtine tzitzi instant urlaaaa cu gura pana la urechi...
...Om trai si om vedea... Copiii buni, mama nebuna...

Ma duc si eu la dus, ca-s nespalata de doo zile...
Noapte buna!

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Carmen!

Hai Nebunica!

Hai Nature!

Mirtha, ma bucur ca faci parte din categoria celor care slabesc in timpul alaptarii.
Multam pentru vestile despre Eli si Simona.
Dea, parca am vazut din poze ca a venit mama ta. Sper sa isi regleze pitica programul cat mai repede.
Mav, ce frumosi sunt amandoi si Sebi big brother tare mandru.
Vad ca toti bebelusii cresc frumos, ce bine.

Felicitari furnicusa pentru cel mai mare cozonacel nascut natural . Refacere usoara si laptic mult si bun ca sigur vei avea nevoie pentru asa voinicel. Sa fie sanatos, cuminte si necolicos!
Eu sunt cam uimita ca ai nascut ieri si deja ne scrii.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sara buna....

vaaai de cand nu am mai scris....s-au intamplat multe....felicitari fetelor care au nascut!!!
noi suntem bine....luni am fost la pediatru si ne-am inscris si noi. l-a cantarit si avea 3550 g si 53 cm....asta era pe 10 nov. noi am iesit din spital pe 29 oct si avea 3020 g..deci a luat f bine!!!

mananca non stop..daca s putea sa-i leg sanul de gura ar fi bine...acum doarme...nu i-am facut nici baie...pt ca doarme....astept sa se trezeasca si ma apuc de baie..o sa-i fie foame si o sa urle de o sa ne stie tot blocul...

in timpul zilei....nu apuc nici macar sa mananc....ma tine drepti langa el.....ori ii este foame..ori nu are chef de nimic decat sa ma vada cum stau in pozitie de drepti langa el si pt el...dar merita..ca este minunea lui mami...
eu ii dau sab simplex...de 3 ori pe zi cate 15 picat...

maine sper sa iesim si noi afara...ca a fost prea frig si nu am vrut sa risc...

pupici!!!!
sper sa mai intru curand....si sa stam de vb cum stateam noi!!!!
o seara placuta!!

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

MAriana, eu sunt "fun ", cu dusul la Wc, la o ora si jumatate (parca e ceas cu cuc); in timpul zilei m-am obisnuit, dar noaptea asteas unt orele 10.30 cand vreau sa ma culc, apoi 12, 1.30,3.00,4.30- si de pe la ora asta, sau uneori de la 3, nu mai dorm, apoi la 6; pe la 6.30-7 se trezeste fiu'meu si pleaca la gradi pe la un 8 fara ceva, si la 8, ma mai duc odata la wc ma bag in pat si trag un pui de somn pana la un 9.30-maxim 10;

Loren@ la emisiunea CSID cu Oana Cuzino spunea ca ne putem apuca de abdomene de la 6 saptamani la nastere naturala, dar ca in functie de oraganism sunt si persoane care au inceput de la 3 saptamani; In ceea ce priveste a doua intrebare eu nici nu m-as fi gandit la asa ceva, si as alapta cu vopseaua in cap, caci este fara amoniac, dar cu capul acoperit de o punga si de prosop;

Pentru colici eu am folosit si o sa mai folosesc o pernuta plina cu samburi de cirese; e cumparata de la firma termosanitas (avea sediul pe dealul Mitropoliei in Bucuresti) acum vreo 4 ani, dar se poate confectiona si in regim propriu (asta vara am scris despre asta, dar nu stiu daca a si apucat sa stranga asa ceva cineva); De asemenea la Andrei pana sa folosesc pernuta asta mi-a recomandat o moasa sa ii pun in dreptul mijlocelului un fular de lana, ca saii fie cald; tot ea mi-as pus ca cei nascuti in anotimpul rece sufera mai acut de colici deoarece este o trecere destul de brusca de la temperatura din burtica si cea din mediul inconjurator- si saf iu sincera mi s-a parut pertinenta explicatia ei;

Kitacu fulgulet +37-38s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mav, multumesc pentru raspuns Iti doresc putere sa faci fata programului si sa te imparti intre gradinita si alaptat
Cam asta ma asteapta si pe mine

Furnicusa, felicitari pentru nasterea naturala a unui bebe asa de mareSa-ti traiasca feciorul si refacere rapida!
O sa treaca si ragadele, nu renunta la alaptat. Da cu Bepanthen/Garmastan, strange din dinti in momentul in care bebe apuca sanul si mergi mai departe cu alaptatul. Mie imi venea sa-mi musc limba sau orice as fi prins in momentul in care Rebeca lua sanul, dar apoi nu mai durea asa de tare si pe parcursul alaptarii chiar era placut.....vorbesc de primele zile, ca dupa ce trec ranile, alaptatul e numai placere!!!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mirtha, multumesc mult Am sa te tin la curent cu noutatile. Eu am vaccinat tot familionul cu antigripalul inclusiv pe mama, tata, fratele meu, cei care intra mai mult in contact cu Androniki.

CARMENDUUUUUU

SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA, CEA MAI USOARA DE PANA ACUM. UN BB SANATOS, FARA PROBLEME. TIN PUMNII STRANSI STRANSI PT VOI

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kita, eu am strans samburi si o sa incerc sa incalzesc un sacutei cu ei pe gresia calda. Sa vad daca merge.

Cu urinatul nu am probleme, dorm 7 ore si dimineata merg la baie, la capitolul acesta stau bine.

Mariana28, ce faci, vrei sa ne-o iei inainte?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Furnicusa- woow ce bebeloi gigant...si pe cale naturala..sa iti traiasca, sa fiti sanatosi amandoi...si asteptam pozici

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mav - reactia lui Sebi este de dorit in cazul tuturor fratilor mai mari...imi fac si eu vise cum ca grasanu meu nu va fi gelos/rautacios cu bebe, ca va intelege ca voi sta mai mult cu bebik in brate..si faze din astea...dar al meu are doar 2 anisori...."vrabia malai viseaza!!!!"

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput