Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
creata2008 spune:
Stiu cum e. Cand am vazut ca se duce termometrul spre 40 si tot crestea cu cate o zecime, ma treceau toate transpiratiile si pe mine. Iar Mariuca urla de nu mai putea...
Eu sper ca ai reusit sa ii scazi febra si ca acum sunteti mai linistite amandoua.
Asteptam vesti!
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Facem de zor impachetari. In loc sa scada a crescut febra la 39.7. ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui monicaa Facem de zor impachetari. In loc sa scada a crescut febra la 39.7. ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Monica daca va mai creste febra si azi decat sa te chinui cu impachetari mai bine o bagi in cada si racesti apa treptat. E mai usor si mai eficient.
Pup bolnavioara

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
zuzele2008 spune:
www.youtube.com/watch?v=BbV_iRpBZ3Q&feature=related" target="_blank">neata, zuze buburuze
LauraD , ce spuneai de dormitul cu bb in pat?
am dormit si eu cu matei , dar mititelul daca nu s-a foit si rasucit, nu prea am dormit .dar bine ca macar el a dormit ceva ceva.sforaia, maraia, tusea. offf.
monicaa, cum mai e clara?spune-ne ceva
ma duc sa ii iau temperatura piciului, sper sa nu mai aiba, ca asta noapte a primit nurofen si calpol la 4 ore.
stancutza spune:
Neata si de la noi..
Irina, de unde le gasesti??? Imi place tare mult cum ne dai tu "buna dimineata", din pacate le cam ratez pt ca la serviciu nu pot accesa utube...
In primul rand, vreau sa se faca bine repede copilasii bolnaviori! Mamici, dati-ne de veste cum se mai simt puisorii! Ce mai face Sara? Iar Benji - Are rosu in gat? Iar Clara cretulina? Si AJ?
Elle, multumim de intrebare, suntem bine, cucuiul nu se mai vede deloc, fata e vioaie, e in etapa de ridicari non stop in picioare in patut, prin urmare, mai greu cu somnul de peste zi ca nu vrea sa stea culcata desi plange de oboseala, dar in rest e bine. Ultimele doua dimineti nu s-a mai trezit la 6, ci la 7, fara nici o trezire noaptea!! Am doua posibile explicatii: ori pt ca i-am mai pus o paturica usoara peste cea initiala, si a dormit mai bine asa la caldurica - sau - mai degraba - al treilea dintisor a spart gingia.
Deci suntem bine.
Mai fetelor, tare m-am amarat aseara pe discutiile voastre. Bine zicea Eliza - si eu fac la fel - niciodata nu trimite un mesaj la nervi, cuvintele nu le mai iei inapoi, nu?
Si eu ma gandeam de cateva zile sa va propun sa facem un subiect separat pentru petrecere, vor mai curge multe pagini pana sa hotaram noi ce si cum si nu mi se pare corect fata de fetele din afara Bucurestiului sau a tarii sa monopolizam paginile cu un subiect care nu le implica direct. Daca imi amintesc eu bine, si pentru intalniri de gravidute se faceau subiecte separate, ce ziceti?
Dupa cum am mai spus, noi suntem de acord cu orice data, 21 februarie e perfect si pentru noi,d eci puneti-ne pe listuta. Asa cum bine a spus cineva, hai sa le luam pe rand: acum hotaram data si pe urma, locul.
lala-D, Sofia a mancat ieri si alaltaieri mancarica de fasole verde cu pui - dupa reteta ta...mama-mama ce i-a mai placuuuut!
Miki_baby, nu ne-ai mai spus demult ce mai face Saara? Cred ca e o minune mica, mai pune pozici cu ea!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ceska777 spune:
NEATAAAAAAAA!
Ereena,
deci Matei e mai bine? Daca a apucat macar sa doarma ceva langa mami... Lui Benji i s-a parut ffffff haios iepurila ala ce ne-a dat buna dimineata
...pacat ca e filmuletul asa scurt.Am tot dat replay dar cam greu cu Benji bagat la tastatura si cu o mana pe mouse, casti pe cap.
Monicaa,
intra te rog scurt si spune-ne ca e bine Clara, ca a trecut febra!
Am un pui tare haios in dimineata asta, e in tarc si da din fund. Tati il mai alinta Benny Bunny si cand il vede ca da din fundulet: "Benny Bunny shake your butt!"
Acuma ar fi cazul sa trec la treaba dar voi scrieti sa ma ce citi. Noi suntem mai bine cu tuse mai raruta dar azi dimineata a tras un lant de stranuturi!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
l-a vazut doctorita pe matei, are 37,4 ,deci e ok, doar nasuculplin ,la plamani e ok, daca incepe sa tuseasca ii dau eurespal. sper sa trecem repede peste .
toti clopoteii bolnaviori.
stancuta, nu-i asa ca face minuni crema cu arnica?lalaD merita un
mare mare. astazi incerc si eu mancarica aia de fasole,sper sa ii placa.
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Ereena spune:
ceska, stancuta, ma bucur ca v-a placut iepurele. eu caut clipuri pt distractia lui matei, si m-am gandit ca si clopoteilor vostri le vor placea
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Ellenuta spune:
neata,
monica cum e clarita?? da-ne de veste. uff e greu cu puiul bolnavior .. si eu cand vedeam termometrul la 39,6 imi venea rau .. insanatosire grabnica!
stancutza imi pare bine ca se simte ok sofiuca scumpa!
ereena te deghizezi, aha? dar eu tot nu inteleg ce e cu dracusorul ala .. ![]()
cretz ai pm.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ereena spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta neata, monica cum e clarita?? da-ne de veste. uff e greu cu puiul bolnavior .. si eu cand vedeam termometrul la 39,6 imi venea rau .. insanatosire grabnica! stancutza imi pare bine ca se simte ok sofiuca scumpa! ereena te deghizezi, aha? dar eu tot nu inteleg ce e cu dracusorul ala .. cretz ai pm. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
este partea intunecata a personalitatii mele

MATEIPrimul
5.10.2008Al doilea
22.10.2008MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

eu eram