Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
monicaa spune:
Neata mamici
Am ajuns in sfarsit la o situatie de relativa normalitate. La 03:30 a primit Clara inca un paracetamol sup caci febra scazuse dar numai la 39. Si am impachetat pana la 5 dimineata. (LalaD...mi-a fost frica sa o bag in cada..sa nu ii pun cumva apa prea rece etc).
La 5 aveam 38.5 si incepusem si eu sa ma respir. M-am dus la nani si a ramas tati de paza dar nu a prea avut ce pazi ca a dormit si bubu mic. La 8:30 ne-a trezit ea ca ii era foame, a ras 240ml, a primit antibioticul si atat ca avea 38.2 si acum face nani.
Greu s-a lasat febra asa Domnule..uff. Dar bubu a fost asa cuminte draga de ea.
Pe la 2 parca se trezise brusc si ne-a facut capul patrat de atata povestit si bolborosit.
La un moment dat ne umflase rasul la cat de haioasa era. Se comporta ca un copil care brusc are voie sa se joace cu mami si tati si in toiul noptii. Adica super cool treaba!!
Pe la 3 jumate a inceput insa sa planga asa maruntzel de oboseala si a adormit in timp ce noi faceam impachetari.
In concluzie am un copil curajos nevoie mare.
Pupa mami pe ea de bubu mic.
Sanatate multa la compatriotii bolnaviori si week-end fain. Al nostru pica in apa rece ca nu imi vine sa umblu prin oras cu ea in stadiul asta iar maine e totul inchis. Asa ca operatiunea cadouri se amana cu 1 saptamana.
Va pup..merg sa ma pregatesc sa ajung la control ca trebuie sa merg pana in oraselul urmator si sambata am asa legaturi bune ca fac aproape 1 ora.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ceska777 spune:
Bine ca sunt puii Matei si Clara bine! Acum, daca a trecut febra restul le-om mai duce cumva pana se fac bine de tot. Sa aveti o zi faina iar noaptea care bine sa se odihneasca si puiutii!
Eu mai am de aspirat si sters pe jos in living apoi trec la cratita!
Azi avem cartofi+varza de Bruxelles+sunca si cascaval la cuptor.#
Ce bine de mama, sta numai cu Benjaminu si mai tricoteaza la vesta pt el cat e el ocupat!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Neata, zuze buburuze
Ramo
mi-am luat ieri castanele de la posta si am trimis si banutii. Multumesc mult, mult! Deja am papat prima sarja
Pupici clopoteilor bolnaviori, Matei
si Clara
(Monica m-ai speriat cu temperaturile astea! Cred ca ai fost traumatizata si ingrijorata la maxim!). Sa va faceti bine, micutilor si sa nu mai raciti never ever!
Si Thea e racita de ieri
: a cam stranutat ieri si pe seara avea 38,1 si o nara curgacioasa. Azi noapte s-a trezit de vreo 4 ori si nu a adormit decat dupa ce am aspirat-o, ca respira pe nasuc
Azi dimineata avea 38,4 si muuuci, pana-n gurita, la 1/2 ora dupa nurofen avea 38,3, dupa 1,2 ore avea 38. Nu papa bine laptele, in schimb papa fructele si legumitele. Ii dau vit C, nurofen (dr. mi-a spus sa-i dau la 8 ore), apa de mare si colargol (ma duc acu sa-i cumpar si karvol) si ce sa-i mai dau? O aspir, dar nu iese mare lucru, ptc-s f subtiri, aposi, dar ii curg lumanari (iar daca stranuta ii ajung in gurita si-i linge
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ceska777 spune:
Saraca Thea si ea? Buni sunt mucii, cred ca toti ii ling!
Monicaa,
am inteles eu bine: tati a stat si el azi noapte de veghe??? Zau? Respect! Dl meu sot noaptea nu serveste deloc, poti sa tai butuci pe el!!!! Zice mereu ca oricum eu stiu mai bine ce sa-i fac. Bine el merge si la serviciu dar si eu cand m-am tot trezit noptile eram rupta a doua zi....
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Curios e doar ca atunci cand are de dat o batalie importanta la jocurile lui de strategie poate sa stea si pana la 02:00 iar a doua zi tot la lucru merge. Cat ma lupt sa il trezesc!!!!!
Filmulete!
Poze f. noi
SIMONABB spune:
buna
va rog frumos spuneti-mi daca le-ati dat copiilor fier, cite zile pe luna, de care, alaturi de vitamina c sau simpul ...
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
miri_mik spune:
buna dimineata supermamicile mele preferate!
am apucats a citesc doua pagini si dinc ele 2 pagini am inteles ca v-ati certat pe tema de petrecere. si mi s-a facut inima cat un purece, sunteti suparate si pe mine? ca eu nu voriam sa va incurc cu nimic, doar ca... nah, nu mi-e de ici de colo sa iau belet d'avion si pana la urma sa se amane sau sa se faca mai devreme. ca nah, de-ar fi s amerg la mama, sigur n-as lua-o prin bucuresti. orishicum un pupic maaaaaaaaaare sa va treaca necazul:)
stancutsaaaaaaaaaaa, ce mari sunteti! ptiu! va ridicati, asezati... ca sa nu spun ca sunt socata! am iesit si i eu o luna d epe foum si-am vazut niste poze de copii mai mai sa nu-i recunosc! ilinca creata cu ochi albastri, creata tunsa scurt! (bine ea nu intra la capitolul copii), saratel si daria la joaca in parca (mah, ce bine arata gatta si nemary, s ama ia cu ciuda!), eva care se ridica sis e apleaca dupa jucarii in tarc! (help, ca ma roade individia), yasmin si hotomanul! uuuuuf si-am mai vazut pe cineva si nu-mi amintesc pe cine!
monicaa... mi s-a facut inima ghem cand am citit de clara,a sa ca intai am cautat mesajul taud e dimineata sa vad deznodamantul (ca si cand citesti cartile de la coada la cap) sa pot sta linistita:)
lauraI, pare rau ca theea a prins si ea virusache la moda... trece trece, curaj, vreo doua trei zile de chin si-apoi sa vezi tu comedie:)
ereena, fata ascunsa zici? dar cate ai? c amie aia de pe yahoo de la id imi place tare:))) bine e ca e mai bine matei!
ceska... al tau nu serveste? hmmmm, poate ar trebui sa-i explici romaneste cam cums e fac treburile astea:))) data viitoare il filmez pe al meu la munca si-l pun pe you.tube ca sa vedeti cum isi rascumpara el o zi de delegatie: aspirat, sters praf, pe jos, aerisit, haine la spalat:d si eu cica impachetam haine cu gratie:))) kikiki
acu asteptams a se trezeasca dujmanii mici. azi s-au sincronizat dar n-am putut dormi noi:d muncesc de la 5 dupa-masa si dup-aia am un pijama circus:))) probabil c-am sa ma imbat:))))) dar am vreme sa dorm ca duminica tot de seara muncesc:)))
pusici si... iau belet pe 21feb, locul si ora, astea-s detalii minore:) dar am icnredere cale rezolvati voi:)
muuuuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ceska777 spune:
Miri,
stai nu fugi!!!!!!!!!
STAI!
Nu mai dai tu un link la pozele cu dusmani? Mi-e dor de "iei"! Si iar a facut ordine in calculator dl sot si am pierdut multe linkuri, unele le-am reconstituit dar la al tau nu am ajuns!!!!
Hai, te rog! Chiar daca nu sunt poze noi ma uit la alea vechi!
Si pune te rog filmul pe you tube! Cel cu sotul model!
oricum in casa noua se schimba ordinea de zi: pe vase imi ia masina de spalat vase de rest nu am idee cum va vrea sa se soata!!!!?!?!?!??!
Filmulete!
Poze f. noi
danonique spune:
Buna!As vrea sa ii fac si eu lui Albert ficatel de mancare dar nu prea stiu cum.Ma ajuta cineva cu un sfat?Eu i-am dat pana acum numai mancarica din borcanase si as vrea sa incep sa ii dau si mancare facuta in casa.Multumesc!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ioanact spune:
BIANCA MIHAELA, SERBAN ANDREI, SARA IOANA 
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI
Buna fetele.
Ma bucur ca s-au linistit apele si ca nu va mai certati, pana la urma ne vom intalni si asta conteaza, eu nu va cunosc, nu v-am vazut in realitate (inca), in Decembrie ma voi intalni cu danybv va veni la mine. Abia astept sa o cunosc impreuna cu copii si sotul.
creata2008 eu cand m-am inscris pe acest forum, tu nu erai...ai scris de pozele celorlalti clopotei, avem si noi poze la semnatura, sper sa iti placa.
Ati m vb de tortul daneybv, e luat de pe net poza, ea a facut un alt tort.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)