Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Andree27, banuiesc ca tu iei borcanele Hipp de la tine din oras. Insa si in Buc. exista kaufland, da eu nu am vazut decat Nestle.
Belleanne, tu de la ce Kaufland ai cump. sau vazut?

Cleo, eu am fost la Carfour din Baneasa si nu avea decat aceleasi cateva sortimente de borcanele Nestle.
Banuiesc ca tu ai vazut in alta parte, normal ar trebui sa aiba in toate filialele aceesi marfa

Doloress, hai ca am ras – auzi « gusturi indoielnice »

Michaela, pai asa-i frumos? vorbesti de fetele talentate la tricotat/crosetat, da tare frumoasa rochita ai mai facut si tu.
Chiar ca-mi pare rau ca nu sunt si eu priceputa intr-ale crosetatului/tricotatului, nu-mi strica si mie o rochita frumusica, o vestuta, un botosel
sa poarte santoasa fetita, rochita frumoasa!

Aaaa ... Cleo, te invitam la noi in vizita! ce zici? lasa botezu’, lasa barfa ... vino pe la noi.. da nu uita botoseii

Nicole, eu nu am reusit sa vad jucaria.nu mi se deschide pagina
Clipul l-am vazut ... tare scumpi – copilasii pot adormi in cele mai ciudate pozitii, e adevarat, sunt tare haiosi

LA multi ani sarbatoritilor de azi!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana, cred ca nu mi-ai dat nr corect, am incercat sa te sun si imi spune ca e nealocat!

La multi ani MIRCI!!!!!!!!!!!!!!!! Sa iubesti pe mami a ta sa fii sanatos si fericit!!!!!!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!! O felie de tort si pentru noi, ca ne e poftaaaaa!!!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ieri nu am mai apucat sa intru, am ajuns sa-i dau fiecare masa cu lingurita..fructe, supita, cereale...
Tot chinuiti cu constipatia, se screme toata ziua, face numai pietricele...degeaba ii pun supozitor ca nu are efect, il da
imediat afara... Ieri i-am dat mar cu para, supa fara morcov fiert - am adaugat insa suc de morcov crud,
cum m-a invatat mi_bebelina. Sper ca azi sa dea roade toate incercarile astea...dupa masa de mar si para.
Oricum o sa ma duc sa-i cumpar si prune
Azi face puiul meu 6 lunite La multi ani, mami!! Si sa uram si puilor de Ralu_t si Chinabulina,
Tudor si Maria Teodora, precum si lui ANdrei Razvan si Ilinca!
ieri am avut prima incercare de a lasa puiul singur cu tati pentru 3 ore, am fost la restaurant cu fostii colegi de serviciu,
revederea a fost super, dar mi-a lipsit Mirci si mi se facuse un dor de el...

Andreutza asa patesc si eu cu mirci...nu mai reusesc deloc sa-i dau lapte praf, cauta se uita la tzatza, vorba ta
si plaaange...ajung sa cred ca cumpar degeaba laptele praf, ieri in somn l-am pacalit cu 90 ml, azi 60...
Mihaser ce bine ca a scapat Eli de ghips...mi se rupe sufletul cand imi amintesc poza cu piciorusele ei
DAr m-am inseninat s-o vad in fundulet, migdalata frumoasa!
Nicole eu zic sa incerci sa schimbi costumasul, cu atat mai mult cu cat are eticheta...
Era super costumasul de elf, intra-adevar...din pacate nu pot vedea joculetul primit, mai bine faci o poza cu el
si uploadezi la pozele cu DAvid.. Ah, am ras de m-am spart la clipuletul cu bb adormiti.La ce libanez ati fost???
Si noua ne place mancarea libaneza. Merci de urari!
Cenia bafta cu regimul! Eu vreau sa incep abdomene, sa vedem cum ma mobilizez...
Andree am ras la poezia ta cu sotul!! hihi
Adriana, Ylari ok la pranz...eu luni ar trebui sa-i fac vaccinul, asa ca poate marti
Mibebelina, Lorich dati-mi si mie link cu calendarele sa vad cum au iesit. In ce program ati lucrat? Unde
le printati?
Lilly slaba si frumoasa ai fost mereu, dar oricum, felicitari pentru 56 kg. vreau si io pana la Craciun!
Alysh carnea o fierbi separat, nu, nu impreuna cu legumele?? TOt incerc sa vad ce nu-i place ...
Ce receptie?? unde ati fost, mi-a scapat ceva?? Multumesc de urari pentru Mirci
Cleo merci de tipar de botoshei sa vad daca ma descurc s adescifrez ca asta vreau sa fac acum.
Ralu_t felicitari pentru slabit! ce vointa ai!!
Doloress misto montajul...acum, cu pozicile adaugate se vede ce evolutie a avut...cum s-a transformat
el in barbatel din mana de om care era! Daaa, super tare barbatul tau cu statuile africane...credeam ca nu se poate
asa ceva...hihi
leeloo ai inceput cu iaurtel? de care ii dai?
Piggy felicitari de dintisor...
Mikaela foarte frumoasa rochita, vezi, impuls ne trebuie!
Ylari merci mult de urari...cand va vedeti fetele, la ce ora?? ce face Eva cu constipatia??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani puiutilor Andrei Razvan, Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan si Ilinca !!! Sa cresteti mari si sanatosi mugurasilor!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Micaela, ce vorbesti tu de chestii simple. Este superba rochitzica rosie, si stiu ca nu e chiar simplu de facut si cu model!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata. Ma declar invinsa de situatie. Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi. Citesc doar pe diagonala, iar de scris...ce sa mai vorbim?
Dragos s-a facut ieri baiat cuminte si a papat tot, nu a fost nici marait, ce mai? Sper sa fi trecut perioada de criza, chit ca cel de-al doilea dintisor doar impunge gingia, nu a reusit s-o sparga inca.
Cleo slabit? Ce e aia? Da, eu aveam la doua luni dupa ce nascusem cu 8 kg mai putin decat inainte de sarcina. Si tot eu sunt aia care la 5 luni de la nastere am recuperat tot. Adica am pus alea 8 kg inapoi. Vreau sa ma apuc de sport, da' sti cum e. De la vrut la facut e cale lunga.
Mihaser felicitari pt absenta ghetutelor albe. Sa dea Doamne-Doamne sa nu mai fie nevoie de ele. Si felicitari pt statul in fundulet.
Ralu_t intr-adevar, frumoasa poveste. Bine-nteles ca am plans si eu ca si fetele. De emotii. Ma bucur ca totul a avut un final fericit si esti colega noastra de odisee.
Piggy felicitari pt micul fierastrau si bucura-te ca a aparut asa usor. Cu Dragos am tras vreo doua saptamani pana a ajuns in faza asta. Iti urez sa iasa si restul dintisorilor la fel de usor.

Si sa nu uit:

Andrei Razvan, Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan, Ilinca
Sa va transformati din frumoase mladite si mugurasi in copacei voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. nu mai avem lapte. imbrac fata si fugla Billa, dar e o ceata si un frig afara...vad eu. astept sa se trezeasca, ca imi adormi in leagan dupa masa de fructe. incerc sa-i scot masa de lapte de noaptea. aseara nu i-am mai dat. cand s-a frikinit, i-am dat ceai cald. si a dormit pana la 6.30, de la ora 21 aseara poate isi regleaza somnul. oricum, gata! ii scot masa de lapte de noaptea! e prea grasa...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI!!!

Teodora Maria, Ilinca, Andrei Razvan, Tudor, Mircea Ioan

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor.
In primul rind LA MULTI ANI Mircisor, sa cresti mare si destept ca frumos esti. La fel si celorlalti copilasi nascuti intr-o zi de 15
scriu si eu sa nu ma uitati. Prietenul meu din Canada mi-a trimis o carte publicata de el si am stat s-o citesc , n-am mai apucat sa fac nimic. V-am citi acum, am vzt super montajele de Doloress si Inais, la fel mincarica lui Nicole (m-ai omorit!!!!)...Patrick si Iasmi sunt minunati!!!!!La fel Daviduchele inlacrimat al lui Miss.
Elenuca, rubeola, mai scumpa, oof, bine ca a fost doar atit!!!Bine ca nu i-ai dat antibiotic, mereu ma gindesc sa nu gresesc vreodata cu vreun antibiotic si copilul sa faca vreo molipsitoare ceva..Pup fetele mele dragi, poate reusim sa ne mai vedem prin parculetz
ALysh, ce bine ca va regasiti si ca aveti timp pt voi...Eu tocmai m-am certat cu al meu pt ca e pur si simplu exagerat. Aseara David facea pe el asa tare, incit in drum spre toaleta a scapat pe el...de fapt a facut de-a dreptul. Ei s-a enervat Cip de ziceai ca cine stie ce grozavie s-a intimplat, a tipat la David ca s-a trezit si matei din somn, desigur l-a apucat plinsul si pe el si pe David...Si el dupa ce a facut scandal la 10 noaptea, s-a pus din nou in pat sa se culce, David ramas pe WC, Matei urland, eu spalind prin casa...Ei, daca nu m-am enervat si eu...si nici acum nu discut cu el, asa ca...sa astepte el ceva de la mine...diseara, ca parca-l vad...M-am saturat d epretentiile pe care le are de la David...Ce daca are 4 ani? copilul base ceai(caldut pt gitut, eu i-am dat)inainte de nani, ii dadusem si Ketoff de tuse, care da si oarece somnolenta, asta e se intimpla sa nu s epoata trezi...eu n-as fi facut atita caz pe tema asta, dar el nu iarta nimic Mihaser, acum iti dau dreptate, uneori barbatii astia sunt imposibili
Nicole, super costumul de elfN-am reusit sa vad jucaria..
Ralu, maaai ce fruuumooos ai povestit, m-ai emotionat pe bune. Sigur esti arhitect?
Andree 27, sa nu regreti ca n-ai pus fructe, eu am pus o multime de piersici, dar nu-s multumita de ele, pastreaza gustul de congelat si nu-mi suride deloc ideea
Mihaser, felcitari c aati scapat de gips, pupam Eli frumusica
Gabitzam, super scump Raducu, dar si ANdrei pe fundal nu e mai prejos..Minunati!

Ma duc sa termin piureul, poate apuc sa mai revin.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, la Marriot s-a tinut receptia, a fost congresul de chirurgie plastica, mai mai sa fac o poza cu Lascar As fi vrut sa-i spuns a ma aiba si pe mine in vedere ca am nevoie de niste retusuri, sa-mi faca un discount ceva......
Sa ne arati tortul pt Mirci.

Simo, of, asa sunt barbatii nu au suficienta rabdare cu copii, eu sunt convinsa ca Stfe n-ar fi putut sa stea acasa cu Vlad nici o zi de dimineata pana seara. Il iubeste mult dar il vad cand maraie exagerat isi pierde rabdarea si ii spune mai in gluma, mai in serios (eu sper ca mai mult in gluma) ca-l incinge cand s-o face mare. DAr iarta-l si tu ca e baiat bun, sunt sigura

Am ajuns si noi la Vlad, a cam chinuit-o pe mama azi-noapte, iar a plans prin somn de 5-6 ori , mama a stat de paza sa-i bage suzi in gura si sa nu apuce sa se trezeasca. Of, sper sa revina la comportamentul lui de dinainte de 6 luni.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh pai asa, tine acolo cartea de vizita, cine stie cand avem nevoie...eu deocamdata nu as apela la asa ceva, poate doar pentru eventuale vergeturi pe burta de la bb 2, dar nici asa...ca tare rea e taietura pe burta...dar vedem cine stie!! Imi pare rau ca Vladi si-a stricat programul...ce o fi cu ei, dragii de ei!
Al meu sufera ingrozitor de constipatie, nici nu mai poate manca, nu mi-a papat decat 50 ml mar cu para, el care papa 150!
Nici nu incerc sa-i mai dau nimic, doar sa-l hidratez bine si fructe, atat si suc de morcov. I-am scos 2 cacareze din fund cu betisoare de urechi. Asa am citit pe siteul dat de Esme ca sa apesi cu un betisor inmuiat in apa calda si sapun in fundulet, usor. Bogdan il apasa cu genunchii pe burta si eu le-am scos cu betisoare - fara sa exagerez, va dati seama. Dar nu se poate. sta cu ele in fund, se vad, si cate 1/2 zi... iar supozitor nu incape...am incercat de cateva ori.. ma duc sa mai cumpar pere si prune. azi nu-i mai fac tortulet, ca nu se poate Serbam cu suc de morcov...asta e...sa-l vad eu ca e mai bine. fug la piata.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput