Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule, Adriana, Iulia, Anca, Sis merci de urari pentru Mirci.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

LA MULTI ANI!!!tuturor celor nascuti intr-o zi de 15.

Astazi Biancutza a papat putin lapte dimineata, in schimb a papat mai bine piureul de mar cu banana facut de moi si 45 ml suc de mar. Astept sa vad cand i se mai face foame din nou... Spre ex a papat 85 ml piure. transformat in grame cat ar veni? nu ma pricep.

Ma duc ca am de facut curat. maine vin socriiiiii pe la noi.....au vazut ca nu mai mergem noi pe la ei - stau in Botosani, vin ei la noi....

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laura eu am rezolvat constipatia cu para (a reactionat imediat) si am crescut volumul ce ceai ca din indolentza ajunsesem sa ii dau doar 20 ml ceai / zi. nu stiu ce naiba a fost in capul meu. Acum si-a revenit. Si bineinteles ca nu am mai blenduit morcovelul din supa.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

,Ilinca,Mirci,Andrei, Tudor, Teodora , La multe lunite!!!Sa cresteti mari ,voiosi si sa va bucuratii parintii!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ptr.Andrei,Tudor,Mircea,Teodora,Ilinca.sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti
Cenia,multumesc de raspuns..nici eu nu ma stresez prea tare,da' eram obisnuita cu Mariuca,care nu prea dormea
Andreea,super poezie...
Daca sara ar avea 7-7,5 kg,nu m-as stresa f tare..dar asa....normal ca m-as multumi cu tzitzi,e mai ieftin,sanatos si comod,dar medicul mi-a zis clar ca TREBUIE macar 1 masa de lapte praf.Nan nu avrut,Similac 1 saptamana si nu mai vrea...as incerca si altceva,dar sa dau 50 ron si sa-l arunc.....pana la urma voi lua si Humana,ce sa fac?sa vedeti seaa cum face:trage 20 ml maxim,apoi impinge bibe si se uita la mine rugator,intinde manutele spre tzatze...mi-e si mila de ea.oricum dupa bibe ii dau san...
Scorpiuta asta mica s-a invatat cu cineva langa ea..acum sriu cu ea in brate..e ca un purcel de murdara de la legume...dar am reusit sa-i indes cateva lingurite
ma pregatesc de plecare afara...Maria a plecat cu tata-su la Plescoi sa ia..carnati..e dus al meu.
mai vb

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Adriana da intr-adevar la mine in oras in Kaufland,dar mai zicea cineva din Bucuresti ca a gasit tot la Kaufland!!!

Simo merci ca m-ai mai linistit cu pusul pe iarna ca imi tot reprosam cat sunt de trilulilu!!!Azi i-am facut eu morcovel cu marut si a papat chiar foarte bine dar i-am amestecat si cu borcanel!!

V-am citit la fusereala ca ma grabesc ca acum am terminat curatenia si fug sa ne pregatim ca suntem invitati la bunicuta mea la masa!!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreap

ptr.Andrei,Tudor,Mircea,Teodora,Ilinca.sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti
Cenia,multumesc de raspuns..nici eu nu ma stresez prea tare,da' eram obisnuita cu Mariuca,care nu prea dormea
Andreea,super poezie...
Daca sara ar avea 7-7,5 kg,nu m-as stresa f tare..dar asa....normal ca m-as multumi cu tzitzi,e mai ieftin,sanatos si comod,dar medicul mi-a zis clar ca TREBUIE macar 1 masa de lapte praf.Nan nu avrut,Similac 1 saptamana si nu mai vrea...as incerca si altceva,dar sa dau 50 ron si sa-l arunc.....pana la urma voi lua si Humana,ce sa fac?sa vedeti seaa cum face:trage 20 ml maxim,apoi impinge bibe si se uita la mine rugator,intinde manutele spre tzatze...mi-e si mila de ea.oricum dupa bibe ii dau san...
Scorpiuta asta mica s-a invatat cu cineva langa ea..acum sriu cu ea in brate..e ca un purcel de murdara de la legume...dar am reusit sa-i indes cateva lingurite
ma pregatesc de plecare afara...Maria a plecat cu tata-su la Plescoi sa ia..carnati..e dus al meu.
mai vb

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Novalac incearca!Mie pediatra mi-a zis ca majoritatea bebeilor care fac asa iau Novalac.Iti spun sincer ca Eric nu l-a vrut,sper ca tu sa ai mai mult noroc!!Daca eram din acelasi oras ti-l dadeam pe al meu!!!
Pupice si fug !!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, mii de scuze! ai dreptate -- in loc de 7 la sfarsit am scris 9, din neatentie. corect: 587
crede-ma, n-a fost cu intentie!

daca pt. Laura e bine, noi vom veni at. marti in Morarilor

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ylari, mii de scuze! ai dreptate -- in loc de 7 la sfarsit am scris 9, din neatentie. corect: 587
crede-ma, n-a fost cu intentie!

daca pt. Laura e bine, noi vom veni at. marti in Morarilor

Adriana

nu promit, dar incerc sa ma bag si io. cu/fara botoshei,venim in gascha.
vb!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bravo fetele, hai ca se contureaza ceva.
Cleo pai lipeste-te cu vecinele, eu ce spun... veniti impreuna. sa te prind si eu sa-mi dai lectii de botoshei...mai incolo studiez problema sa vad daca am inteles.
sa fac mancare intai

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput