Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
Micaela06 spune:
Buna si de la noi, revenim pe forum
Am fost plecate la Targoviste, de fapt la parintii mei ca prin oras nu ne-am plimbat.A fost super acasa, am mai fost si eu rasfatata.
Azi am revenit in Buc si era un frig in casa imi suspectez vecinii ca opresc caldura in timpul zilei, o sa-i urmaresc , tampitii naibii.
Am vazut ca va plangeati si voi de constipatie si noi am avut problema asta. Imi venea sa ma impusc cand o vedeam cum se chinuia saracuta de ea. Eu am o fetita asa curajoasa nu plange la vaccin, nu a plans cand i-au iesit dintisorii si eu ca o mama natanga am facut puiu sa planga de dureri de burtica. Ufff, am stricat printzesica!
Eu cred ca de la morcovul fiert ni se trage, o sa il dau in cantitati mai mici. Acum am scapat dar nu i-am m-ai dat de 3 zile legume fierte, am ramas doar cu cereale si fructe (mere sau pere).
Am vazut montajul cu puiu Patrick cat era el de micut si ce mare s-a facut, foarte frumos .
Am vazut si 'Raducu a doctor' si am auzit puiu Andrei. Superba inregistrarea home made. Felicitari mamico pentru familia frumoasa!
Inais ce regim? Vreau si io.
Ce talentate sunteti fetelor cu crosetatu... botosei? mie mi se par super greu de facut. Cand eram mica crosetam hainute la papusi, ca na... aveam niste papusi cochete... si acu impulsionata de voi am facut si eu asta pentru printzesica mea. Dar eu nu stiu sa fac complicaciuni, numa deastea simple ca daca nu... tot fular imi iese
Vai de cand scriu la mesajul asta... m-am intins... intre timp am hranit si copilu m-am mai si jucat cu el, ca na suntem singurele, tati e plecat la intalnirea pescarilor... sau o fi cu vreo sirena? astea (sirenele) or fi lovite de gravitatie???
Va pupam
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
socrate spune:
Buna seara,
am culcat copil, trezit, alaptat...dehhh programul de seara.
Am citit povestea lui ralu_t, foarte fffrumos.
mai stau un pic si ma duc sa fac nanic.
Andree27 spune:
Fetelor am trimis un mail pe contul comun!M-a impresionat enorm!!!Haideti care puteti sa ajutam!!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Alysh spune:
Doloress, prefer sa schimb sanii decat barbatu'! E prea bun, iubitul de el
......mai ales dupa ce m-a dansat de m-a rupt in seara asta.A fost frumos la receptie, dar n-am stat f mult, am renuntat la desert.
Acum il astept ca ne-a ocupat cineva locul de parcare. Am zis ca vedem filmul la domiciliu!
Oricum e tare sotul tau cu pasiunea statuietelor africane
Ce aiurea e casa fara Vlady....(e la ai mei la curte pt cele care n-au citit ca noi ne-am facut de cap)!
Pup, somn usor!
Vlady
Nicole1980 spune:
Astazi am iesit si noi pentru prima data de cand am nascut la restaurant. Ghiciti cu cine ? Evident cu bebe David.
Am avut curaj, nu ?
Am fost la libanez si ne-am destrabalat un pic cu mancare impreuna cu niste prieteni. David s-a purtat bine, a marait un pic inainte de a adormi, dar s-a rezolvat cu ceiut.
Al meu bebelus se joaca in continuu de la ora 22.00, dupa baita. A primit www.smartbuy.ro/product--centru de activitate duo gym--132024.html" target="_blank">acestjoculet . Cred ca acum a adormit, k l-am lasat singur.
Oricum recomand jucaria, este bestiala, nu se mai satura sa dea din picioruse si sa atinga toate butoanele.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Fetelor am primit clipul asta
Am ras cu lacrimi, ia priviti si voi ce bebelusi caraghiosi.
Poze
Evolutie David
Nicole1980 spune:
Si vreau sa fiu prima care ureaza, caci nu stiu maine ce timp am.
La multi ani !!!!!
ANDREI RAZVAN; TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN, ILINCA
Sa fiti cuminti , sanatosi si ascultatori
Si noi tot azi suflam in lumanarica de 5 luni, ca avem tort si prieteni invitati, chiar daca duminica implinim lunite.
Poze
Evolutie David
Doloress spune:
Alysh cred ca la voi acolo se lasa cu bb2!
Nicole super-simpatic clipul! Si al meu da din gurita cand doarme, viseaza ca suge, ma pufneste rasul de fiecare data cand il vad.
cleo78 spune:
nu am somn. adica fiica mea nu a avut somn, si uite-ma drepti. S-a jucat, i=am dat suzeta si se joaca cu ea, a tipat, a dat din picioare. Gata somnu meu.
cu lapte.
fetelor, voi luati elevit constant? ca io iar am uitat cateva zile. Sa aveti motiv sa ma bateti daca mai zic ca ma doare capu. De la prostie ma doare, de la prostie!!!
edit: alra a intrat in sapt 37!. ca tot nu am somn. Mergem in gashca sa ii uram nashtere usoara? ca la cum o stim, si cu fifi mai mare, energica pe langa ea, nu ajunge in sapt 42 ca altele
edit la edit: am vazut rochitsa la Dariutsa-periutsa. Superba! de unde ai luat schema la stea? cu cate ghemuri ai lucrat?
si mai fac o strigare, aelita, vianne, maytrey? chinabulina? ce se intampla acolo la bacau?
edit la edit la edit:
voiam sa va intreb daca stiti sa faceti mots la caciula.
Acu multi ani, am facut 2, mici, cu cartonel, taiat, ata etc. Acu mi-e lene sa o iau de la capat :D. Poate ceva mai repede.
de lene ce ma apuca, voiam initial o rochie tricotata fara maneci pt mine. M-am dus in Big, si am ginit una de 55 roni. Eftina!! nici atsa nu va fi mai eftina daca o fac io ! Miine o iau. Ca duminica am un botez, si m-ash duce si io oareshcum, nu in blugii din fack. cu burta atarnand peste (nu de alta, dar o sa moara toata lumea , de'ncantare banuiesc), iar in pantalonii de trening ma vede Iasmina + Edvin.
fetelor, io am avut show cu socrii si cumnata si sot pe tema asta. Ne enerveaza mamica la baietelul la care mergem la botez. Dar pt ca nashii sunt rude, cica e musai sa mergem. Io doar la biserica. De ce , fratele meu, zic astia ca sa mearga musai si la restaurant? e regula sa vina nashii cu oamenii lui? ce naiba, e un botez! Doar la tsara de unde sunt io, la nunta, venea nashii cu ai lor, etc din astea cu strigaturi si hora in fatsa blocului.
Asha ca ma duc la biserica, doar ca sa ma vad la barfe cu rude. Ca or sa se barfeasca la greu; imi pare rau ca am zis la verisoare ca vin si la biserica, ca daca nu ziceam, nici nu mai mergeam la cate scuipaturi si mushcaturi de kur am auzit in ultima perioada. vorba aia, nu iti comvine, mai bine nu te du, decat sa scuipi.
editu la editu la editu la editu lui : . hai , chiar toate dormiti? numai fiica mea nu
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
LA MULTI ANI MIRCI PENTRU CELE 6 LUNITZE!!!!! SA FII SANATOS BEBE SCUMP, SA CRESTI MARE SI SA-I FACI FERICITI PE PARINTII TAI!!!!!
LA MULTI ANI TUDOR, TEODORA MARIA, ILINCA, ANDREI RAZVAN, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!!
Cleo, mergem azi sa facem galerie Alrei? Zi tu cand exact si eu sunt prezenta!
Doloress.....ne straduim si noi sa ne regsim!
GAta, am fost "tineri casatoriti" cum zice sotul meu de aseara pana acum. Acum fugim la bebitz ca ne e un dor nebun de el.
Vlady