Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

NU MA POT ABTINE!!!

Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat

Si le-am chemat la 7 fix
La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9
Doamne, parc-am intrat la ZOO

Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior

A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz

A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat :
“Salut, sunt Silvia Scarlat”

A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse la camion

Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat
De la efort a lesinat

A sasea-i buna, ma incita
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi
Trei maini, un ochi si doua guri

A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic

A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei
“Eu sunt Marina ” mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit

Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era… Marin!

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

hehe sunt ale tale
ca mai era si un pachet de la ms
asta de la monimode l-am desfacut ca am crezut ca-s ceva componente la scaunul de masa....

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

daca sunt astea,
http://minimode.co.uk/shop/product/products_id/2054.html

http://minimode.co.uk/shop/product/products_id/2053.html

http://minimode.co.uk/shop/product/products_id/1664.html
atunci sunt ale mele. deci si pachetul de la ms e la tine??? cum poate sa faca asemenea greseala? iti dai seama daca ajungeau la altcineva? eu ce faceam? asteptam ca prostu sa-mi ajunga pachetul, cu banii dati deja in timp ce cineva primea haine pe moca...
uita-te te rog daca sunt alea si daca sunt da-mi un semn pe id-ul iuliaturcescu te rog...

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Legat de ieftinirea tzatelor: Ma batea tare gandul dupa primul bebe sa fac ceva. Dupa 10kg date jos intr-o vara aratam dezastruos asa ca eram hotarata si intr-o seara ma uitam la tv si vad cum o femeie cu 2 copilasi mininati a murit in timpul unei operaatii de implant mamar de la anestezie. Saracii copii, saraca familie. M-a marcat drama acestei familii. Si atunci m-am apucat de exercitii cu gantere, etx.. creme, dusurii....si parca aratau mai bine. BIneinteles asta inaintea celui de-al doilea copil. Acum ce sa mai zic...ma consolez cu gandul ca am 2 copii sanatosi si pot fi alaturi de ei. Si oricum cu un sutien bun atat chiar sexi.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Legat de ieftinirea tzatelor: Ma batea tare gandul dupa primul bebe sa fac ceva. Dupa 10kg date jos intr-o vara aratam dezastruos asa ca eram hotarata si intr-o seara ma uitam la tv si vad cum o femeie cu 2 copilasi mininati a murit in timpul unei operaatii de implant mamar de la anestezie. Saracii copii, saraca familie. M-a marcat drama acestei familii. Si atunci m-am apucat de exercitii cu gantere, etx.. creme, dusurii....si parca aratau mai bine. BIneinteles asta inaintea celui de-al doilea copil. Acum ce sa mai zic...ma consolez cu gandul ca am 2 copii sanatosi si pot fi alaturi de ei. Si oricum cu un sutien bun atat chiar sexi.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Nici eu n-as avea curaj sa imi "pun termopane la balcoane". Pe burta sunt spintecata ca un peste, am 3 operatii (una din ele cezariana) dar tzitzi n-as avea curaj sa imi pun.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ca bine zici Belleane..la urma urmei gravitatia nu iarta pe nimeni...traiasca push-up-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

ca bine zici Belleane..la urma urmei gravitatia nu iarta pe nimeni...traiasca push-up-ul

push-up, push up dar cand te dezbraca barbatu' ce mai faci? ca ale mele push down automatically!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh, iti iei un barbat ca al meu cu gusturi indoielnice caruia ii plac sanii mai lasati E fascinat de-a dreptul de statuietele alea africane intruchipand zeita fertilitatii cu sanii pana la buric. In fine, nici chiar asa nu ar vrea sa ma vada, insa cand vede vreun fotomodel cu sanii tari in sus face Bleah!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Singura chestie pe care as face-o ar fi o liposuctie la burtica.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am venit de afara, unde fiica mii i-a placut, si a dormit juma de ora! minunat!!!
Doloress, cam asha e fiica mea. Adoarme seara pe la 9, daca sting lumina. Daca nu, se mai joaca. Daca am noroc, se trezeste la 7. Daca nu, si la 4-5. Intre tyimp, ma reseteaza de 2-3-4-5 ori. Asta noapte, dupa multe luni, s-a trezit 1 singura data. Iar ziua, 1 repriza de 30min. Ieri a dormit de 2 ori, cam cate 15-20min. Dar e vesela, nu e maraiita, nu se freaca la ochi. Asta e, altu nu ma duc sa schimb de unde mi l-a dat.

bag un bank, si cetesc restu:

Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
"Dar nu stim nimic unul despre celalalt", spune ea
"Nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul", o linisteste el.
Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare.
Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare.
Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
"Ai fost incredibil, iubitule", il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie.
"Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul."
Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand niciun fel de oboseala.
"Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot"
"Nu", spune ea, "am fost prostituata in Braila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii"

discutii despre crudd/fiert. Fiica mea a scuipat mar fiert. crud- diaree. Ei, acu cu fieru, o sa ma astept la constipat. deci pot sa ii dau crud .

adriana, chestii bio am vazut in Carfour. Stand de borcanashe bio & alte alimente. Nu stiud aca erau si de la Hipp. Dar sa nu te ashtepti la aceeasi calitate ca profdusele din vest. Pt ro, bulgaria, albania etc -unii producatori scot alta categorie, mai slaba.

piggy, felicitari pt dintisor! si mai ales, ca avenit pe nepregatite, nu a facut tamptam si alte sunete de tobe.

belleane, io am dat fetei strugure, azi, sa linga. Am despelietat, si m-am uitat sa nu aiba samburi. Oricum doar a lins bobitsa, i-a placut. Ce nu fac io: ce nu imi e mie, nu dau fetei.
cat despre tsatse marite, io ma gandeam la o corectare. ma dau afara banii din casa . Stii vorba, ce-a avut si ce-am pierdut- gravitatia e de vina, vorba lui Stefany. Ma gandesc sa ma mut mai la munte sau mai la ecuator, cica e un pic mai mica.
cat despre burta, ma impac cu ideea, dupa 42 sapt umblate peste tot, cu copchil de 3850gr, nu mai am shanse de recuperare. Mama a ramas cu burta lasata, desi slaba, dar a avut copii de 3800 si 3600. Si scunda, mai scunda decat mine.

inais, nu am mai apucat sa ne videm afara. Azi am dat nasu la piatsa cu Socrate, ieri am stat sa ne kk pe noi, alaltaieri ne-am vaccinat... nu ne mai iese nik. poa sapt viitoare.

si sa m-ai bag o gluma. Ii arat lui tati, unde ce emisiune am ratat noi la CSID. SI el
-aaaaaa, pai asta nu e Gabitzu???

Noapte buna!! mi-a luat 3 ore sa scriu mesaju asta.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna seara...

ce ati mai scris mai fetelor...

va scriu de la my brother de acasa ...ce sa fac pana una alta
in fine vreau sa va salut pe toate mamicile si bebei scumpici

Mergi la inceput