Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
Ylari, ref. intalnire maine -- pt mine ar fi in principiu Ok dupa-amiaza, adica pe la 2-3 in Morarilor. Iti dau pe Pm nr. meu, nu pot spune sigur daca pot.
Si eu stiam ca fierul cam constipa.
Andree27, de unde iei tu borcanele Hipp?
Si fetelor din Buc., voi stiti unde se gasesc borcanele de la Hipp? ca eu am gasit doar de la Nestle si doar cateva combinatii.
Joko-O are lucruri f. frumoase insa f. scumpe.
Eu am vazut ca exista magazin Mothercare- nu puteti lua lucrurile direct din magazin?
Adriana
Doloress spune:
Inais multumim! Intr-adevar era mic si fragil, ieri la injectie erau programati numai prematuri, unul dupa altul si am vazut niste bebei mici-mici, mi-au dat lacrimile cand i-am vazut si mi-am adus aminte cum era si-al meu. Acuma are 7.500 kg si 70 de cm, l-au masurat ieri si l-au cantarit cum trebuie ca la doctor mereu mi-l cantareste imbracat. Sunt tare fericita ca azi dimineata i-am dat prima pijamaluta 6-9 luni, ceea ce e o mare realizare, el mereu purta masuri mai mici, de exemplu masura 3-6 luni i-a venit cum trebuie abia pe la 5 luni. Acuma insa are 6 luni si 2 saptamani si deja am trecut la masura urmatoare! Sunt tare mandra si de mine dar mai ales de el, ca a recuperat atat de repede diferenta. Nici nu speram cand l-am nascut, m-au felicitat si asistente ieri. Au zis ca nu arata deloc a prematur. Asa ca atunci cand mai aud mamici pe aici care isi fac probleme cu greutatea, le-as zice sa traga o fuga pe sectiunea de prematuri sa vada acolo copii de un an de 6 kg si apoi mai vorbim. Cat timp iau constant in greutate si sunt veseli si sanatosi nu ar trebui sa ne facem nici un gand.
Wow ! Fetelor, Iulia si Andree27 si mie imi placeau filmele de groaza pana pe la 25 de ani asa la nebunie, era un fel de refulare a surplusului de energie si adrenalina, insa de pe la 25-26 de ani nu am mai reusit sa ma uit la nici un film de groaza. Sotul imi tot tragea de pe net, ca stia ca-mi plac, insa le am si acuma o gramada pe care nu le-am vazut si nici nu mai vreau sa le vad. Nu stiu care e explicatia. Ultimul pe care l-am vazut a fost The Grudge si am visat urat vreo saptamana dupa.
Andree27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Ylari, ref. intalnire maine -- pt mine ar fi in principiu Ok dupa-amiaza, adica pe la 2-3 in Morarilor. Iti dau pe Pm nr. meu, nu pot spune sigur daca pot. Si eu stiam ca fierul cam constipa. Andree27, de unde iei tu borcanele Hipp? Si fetelor din Buc., voi stiti unde se gasesc borcanele de la Hipp? ca eu am gasit doar de la Nestle si doar cateva combinatii. Joko-O are lucruri f. frumoase insa f. scumpe. Eu am vazut ca exista magazin Mothercare- nu puteti lua lucrurile direct din magazin? Adriana |
A luat azi dimineta sotul meu de la Kaufland!Si a mai gasit tot Hipp la o farmacie de langa noi ,dar erau pt 8 luni!Posibil sa le fi ramas pe stoc!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
piggy spune:
inais multumim..am luat de la babystuff uyn scaun de masa (care a ajuns deja ) si un carucior care o sa mearga de la 6 luni f usor, o jucarie de craciun si 2 bluze si sutiene pt mami de alaptat
abia astept sa ajunga si restul...
iulia tu ai comandat de la minimode cumva niste costumase 3? ca au ajuns la mine din gresaeala...azi i le trimit ancai inapoi
sa va dam o veste buuuna ....AVEM UN DINTISOR...a aparut pe neasteptate ...la 10 nu era si la masa de la 13.00 aparuse deja...e ca un mic ferasrtrau
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
Andree27 spune:
citat din mesajul lui piggy inais multumim..am luat de la babystuff uyn scaun de masa (care a ajuns deja ) si un carucior care o sa mearga de la 6 luni f usor, o jucarie de craciun si 2 bluze si sutiene pt mami de alaptat abia astept sa ajunga si restul... iulia tu ai comandat de la minimode cumva niste costumase 3? ca au ajuns la mine din gresaeala...azi i le trimit ancai inapoi sa va dam o veste buuuna ....AVEM UN DINTISOR...a aparut pe neasteptate ...la 10 nu era si la masa de la 13.00 aparuse deja...e ca un mic ferasrtrau Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
Felicitari pt dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
iulia83 spune:
citat din mesajul lui piggy inais multumim..am luat de la babystuff uyn scaun de masa (care a ajuns deja ) si un carucior care o sa mearga de la 6 luni f usor, o jucarie de craciun si 2 bluze si sutiene pt mami de alaptat abia astept sa ajunga si restul... iulia tu ai comandat de la minimode cumva niste costumase 3? ca au ajuns la mine din gresaeala...azi i le trimit ancai inapoi sa va dam o veste buuuna ....AVEM UN DINTISOR...a aparut pe neasteptate ...la 10 nu era si la masa de la 13.00 aparuse deja...e ca un mic ferasrtrau Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
cum arata? daca sunt mov, da!
felicitari pt dintisor. asa de repede apare?
Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
belleane spune:
Cleo: Ce lucruri minunate ies din mainile tale, te admir.
Hipp eu am vazut la Kaufland si in farmacii si la un magazin Bio de prin apropiere.
Voi cum ati dat strugurel la copil? Ca eu am strugurei buni adusi de la tara si se strica in balcon. Eu sunt alergica la struguri cred.Sa-i dau sa nu-i dau?
Pepenele galben nu e bun pt copil? E alergenic?
Eu fructele le dau deocamdata crude: mar, para, piersica, banana pentru ca trebuie sa se obisnuiasca cu ele naturale si ceea ce nu-i pot prepara, voi da de la borcanel.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
iulia83 spune:
ba nu, scuze! de pe minimonde am comandat 2 costumase de craciun si o gecuta roz pt fata.de me M&S am comandat mai multe...dar cum naiba sa incurce comenzile?
Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
piggy spune:
multumim pentru gandurile bune
asa repede a aparut, da...maine face 5 luni..de fapt se spune ca pe la 6-7 luni ar trebui, dar fiecare bb cu ritmul sau...
hainutele sunt trei o gecutza roz un costumas rosu si inca unul tot ceva roz rosu nu mai stiu...
piggy spune:
hehe sunt ale tale
ca mai era si un pachet de la ms
asta de la monimode l-am desfacut ca am crezut ca-s ceva componente la scaunul de masa....