Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

M-am mai jucat putin cu montajul lui Patrick, am mai adaugat pozici www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">AICI

A propos, Melly multumim mult de montaj inca o data!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

deci...am terminat de citit...

bratafel eu nu fierb fructele. i le-am dat de la inceput crude si le-a acceptat de minune, fara moft. ba chiar atunci cand o duc in bucatarie si vede scaunul ei de mancat intinde mainile si cere s-o pun acolo si bate cu palmuta in masa scaunului si incepe sa vorbeasca in limba ei, pana vin cu castronul. si cand pun castronul acolo, se linisteste si casca gurita inainte sa ajung cu lingurita la gura ei. sa zicem ca in privinta mancatului, am avut noroc ca a acceptat tot ce i-am dat. asa si sa revenim la fructe. singurele pe care le-am fiert sunt caisele pt ca am luat d-alea uscate la caserola si asa se prepara...deci, fa cum iti dicteaza inima. eu una consider ca daca fierb marul isi pierde vitaminele, etc. copt i-am mai dat numai asa ca sa mai schimb gustul, insa tot combinatie suc de mar-morcov cu cereale prefera...

struguri nu i-am dat si mi-e ciuda, ca aveam struguri sanatosi la tara, nu de pe piata, insa am aflat prea tarziu ca-i pot da...despre lamaie si eu ii dadeam cate o picatura doua la o luna cand sughita, insa mi-a facut afta in gurita de la ea, era prea acida..si nu i-am mai dat de atunci. o sa incep si eu cu pomelo cum zicea cleo parca..i-am dat gref si i-a placut, asa ca pomelo o sa-i placa si mai tare...

alysh mi-e ciuda...noi nu avem cinematograf si asa as merge sa vad un film, ca mi s-a luat d HBO. ultimul film pe care l-am vazut a fost in iarna 2006 in mall-ul ala din Militari saw 3. BESTIAL!!! Have fun!

la capitolul botoshei nu ma bag. imi face o matusa pt fata, insa nu mi-au placut culorile deci, nici nu i-am dat

ma terminati cu siteurile astea de cumparaturi..chiar vreti sa ma lasati fara un leu de sarbatori?

mihaser oau!!! felicitari!!! maine poimaine o ia la fuga

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mihaser ce vesela e Eli ca a scapat de ghipsulet! Bravo ca sta in fundulet!

In legatura cu fructe coapte(fierte) versus crude, aici se recomanda coapte(fierte) pana la 8 luni. In afara de banana si avocado care pot fi date crude, celelalte ar trebui gatite pentru ca sunt greu digerabile de stomacelele lor imature. Uitati www.wholesomebabyfood.com/veggiefruit.htm#Why%20do%20you%20have%20recipes%20to%20cook%20fruit%20%20Am%20I%20able%20to%20puree%20raw%20fruits%20and%20feed%20them%20to%20my%20baby" target="_blank">aici un articol despre asta. Acuma, normal e doar un curent de opinie, nu am auzit totusi ca ar fi ceva foarte grav sa dai fructul crud copilului. Eu pana acum i-am dat mar si para, ambele coapte, dar nu mult, cateva minute la cuptor.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Reallaura, Alysh, ralu_t multumesc pentru ca mi-ati admirat fetitza!

Doloress f frumos montaj si selectie de poze...primele sunt impresionante...cat de mic si fragil parea.

piggy sa stapaniti sanatosi scaunelul. ce i-ai luat?

Alysh mi-ai facut pofta rau de chinezesc...insa de ieri sunt la cura. de sapt viitoare merg la sport.

noi papam doar fiert la abur...pana la 7 luni. asa am decis. o luam usor...legumele/fructele crude sunt destul de acide pt stomacelul lor nepregatit suficient. eu pe principiul asta merg.
deocamdata am dat doar mar..golden si ionatan. il papa f bine, azi a papat 1 mar si jumatate...insa in pozitie aproape de orizontala..nu-i place altfel..sper sa revenim la scaunel totusi si sa fi fost o toana de o zi!

mihaser pe DPAM poti comanda si in Ro? sau l-ai dat ca sa ne spui ca are magazin in Arad? nu am inteles...
in alta ordine de idei...ma bucur mult pentru Eli ca a scapat de gips.

ralu_t buna ideea cu comandatul la gramada...uite si eu am incercat asta pe t-a-o (Micaela era cu ideea) insa in afara de mine si ea nu am mai gasit doritori...sa ne mai spui si noua cand comanzi asa...poate ne lipim!

noutati nu avem...in rest.
va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

iulia mama, ce gusturi ai tu acolo , saw 3 ti-a placut??? il am pe un dvd pirat, ti-l trimit daca vrei, eu n-am putut sa-l vad....brrrr....sau o fi fost 2....anyway, nu-i genul meu de filmedit: inais cand sunt reduceri, atunci comand, pana atunci astept. oricum , deocamdata avem muuuuulte hainute, ca intraseram in pana si am cumparat la greu. pana in ianuarie sigur nu ne mai trebuie nimic

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, curierul vine la Babystuff din Anglia o data pe saptamana, mi se pare ca vinerea. Si anunta Anca destinatarii atunci cand vin coletele. Si le pune Anca la FanCourier fie vineri, fie luni.

Ralu, uite aici inregistrarea facuta de mine de pe televizor, cu vocea lui Andrei pe fundal comentand una-alta. Sau www.csid.ro/health/ce-se-intampla-doctore-13-11-08-video-3489429/" target="_blank">aici inregistrarea de pe site-ul CSID.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

gabitza ce frumos, ce amintire minunata. iar andrei e bestial, sincer, e mai misto inregistrarea voastra. a vazut si mama emisiunea ca acum imi amintesc toate cele pe care mi le-a povestit, n-a stiut ea cine era protagonistul... ce-a mai plans raducu cand l-au intepat uof uof. sa-i fie de bine, si filmare si vaccinul!

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Astazi fiica-mea nu vrea sa doarma decat la tzatza . A dormit in 2 etape cate 25-30 min; cand o pun in patut incepe miorlaiala si plansul. Iesim imediat afara si poate doarme in carucior,desi si afara doarme maxim o jumate de ora.

monik16 am masurat-o aseara pe Julia si are 67 cm . Banuiam eu ca nu are doar 65 cm.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Ma bucur!

Edit: Ma bucur ca e mai mare decat a zis medicul, nu ca nu doarme. Sa nu se inteleaga gresit!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pup toate fetele si piticii!
Am lipsit de pe forum citeva zile si voi, harnicutze, ati umplut vreo 2 capitole...clar nu pot face fata!
Noi suntem bine - cu minvcarea ce sa va spun - maninca bine fructele - cam 130g/zi si iaurtul - maninca un borcan de 150g fara nicio problema. Insa cu legumele si carnitza e altceva - in general, mai mult de 50-60 g nu accepta si intotdeauna la masa asta mai vrea si cam 130 ml de lapte...sper ca in timp sa se mai atenueze situatia si sa accepte mai usor si legumele - astept sa faca 6 luni ca sa pot sa-i bag si galbenusul de ou...
In rest creste - are cred cam 7,5 kg - de masurat nu l-am masurat, oricum saptamina viitoare mergem la controlul de 6 luni si o sa-l masoare atunci - sta si in fundulet, desi uneori oboseste si mai cade intr-o parte, dar eu zic ca pentru virsta lui sta destul de bine!

Cam asta ar fi, ma duc sa-l imbarc si sa-l luam pe fratiorul mai mare de la gradi...

Un weekend super va doresc!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Mie Saw 1 mi-a placut la nebunie!E super si 3!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput