Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fetelor, va multumesc mult pt mesajele voastre cu numerele de telefon ale asistentelor/rezidentilor care lucreaza cu T. NU a mai fost cazul sa ma interesez de garda, caci am nascut joi, a fot o nastere ff rapida, am ajuns la spital cu contractii f dese, dilatatie completa, membrane intacte, iar T. a fost pe faza. Cred ca l-am si trezit din somn cand l-am sunat la 4 dimneata de acasa si ne pregateam de plecare.

Apropo, cine se ocupa de listuta ma poate trece cu Ana Maria, nascuta pe 13 noiembrie 2008, ora 5.20, 2,890kg, 50 cm, nastere naturala.

Pupici si bafta tuturor!!
De mine ati scapat la coada la cabinet, ca nu mai facem copii (cel mai probabil, caci ne ajung 2) Doar peste 6 saptamani mai merg la control.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Va asteptez la cafeluta, ceiut, cereale si praji de post cu dovleac!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ce vesti bune luni dimineata!

Monicabo, felicitari pentru bebelina! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ea!

Lauravoinicu , bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce mai este cu tine! Sa inteleg ca iti vei lua puiutii acasa curand?!

Simona, sa ne dai vesi de bibe!

Pupacesc fetele dragutele, fara exceptiuni,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

monicabo felicitari sa iti traiasca bebelina.
felix multumim de tratatie.
sarah tinem pumnii.
eu zunt z22. e perioada de asteptare. usoare dureri de sani....oricum eu cred ca de la rusi sunt durerile dar am voie sa visez pana vin. in rest toate bune. il astept pe mosul sa vina cu daruri multe. va pup pe toate si la cat mai multi bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Monicabo.... FELICITARI PENTRU PRINTZESA, SA VA TRAIASCA, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

poopici la fetele mele dragi, o saptamana excelenta
Felixule.. pt tratatie
Ana, Sarah...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

monicabo, felicitari pentru fetitza. Sa va triasca si sa creasca sanatoasa!!!!

felix, multumim de tratatiune...

sarah, mai asteapta si tu cateva zile pana sa-ti faci test. acum este totusi prea devreme pentru asa ceva.

ana te asteptam cu vesti. cand mergi la Tutu la echo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Monicabo, sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de familia voastra fericita toata viata !!!
Ana, tinem pumnii azi la eco sa vezi sacul gestational .
Lauravoinicu, ma bucur mult ca ne mai citesti . Tu ce mai faci? Ti-ai luat puiutzii acasa ?
Despre mine, sambata, 15 nov, am facut prima injectie de Diphereline.
Pup toate fetele mele dragi si va urez o zi calduroasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dimineatza fetelor!!
sa avem o sapt excelenta si numai cu vesti bune!!!
Monicabo felicitari pe bebelina, sa iti traiasca si sa va bucurati de ea. Cum te simti dupa nastere? a fost usor?
Sarah draga mea ai avut gura aurita. Azi la eco dr T a vazut ca s-a spart foliculul si a spus sa prestam diseara si de maine seara sa bag doua ovule de utrogestan timp de 10 zile si sa ma intorc la el cu doua liniute. Sa il auda d-zeu.
Ana sa auzim vesti bune azi, si sa vada dr T sacul gestational.
Simona sa treaca repede cele 14 zile si sa fie cu ochisori.
Felix, ca de obicei multumim de tratatie. Anul asta mi=am propus sa tin post miercurea si vinerea, si aproape de craciun sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.
Va pup pe toate, sa avem o zi excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineta,

felix- multumim eu aleg praji cu dovleac...

monicabo- MULTE FELICITARI ! sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii !

roxy- stii ca TREBUIE SA FIM GRAVI amandoua !!!

mada-

lali- stiu ca e devreme pentru test dar...fac experimente!am facut si in aceasta dim si a iesit doar o sg liniuta!!! voi face , asa cum mi-am propus, pana cd ies II liniute sau imi vine CM.

ileana-

magda-

ana- asteptam vesti !

pony- ce faci, cum te simti?

adriana-

pupici si celor nementionate !

o saptamana excelenta, va doresc !!!!

sarah, viitoare gravida !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magdita, sa dea DD sa treci fff usor de aceasta perioada, fara efecte secundare, iar dupa aceea sa ne anunti ca esti gravi. Ai gasit medic pt. HSG?
Sarah, iti doresc sa iti reuseasca experimentele!
Laura, chiar daca multe fete nu te cunosc, ne bucuram ca ne citesti si ne trimiti mesaje. Oricum, din listuta de pe prima pagina te stiu! Iti urez succes!
Ana, bafta multa azi! O sa fie bine!
Felix, imi place praji cu dovleac! si de data asta! Bafta! Am vazut ca ti-ai facut planuri si acum tatonezi terenul! Iti doresc la anul!
De fapt doresc tuturor ca la anul sa ne tinem sau in brate. In cazul meu, pt ca asa imi doresc, o sa am , intr-un fel sau altul!

toate tutunicile!

Mergi la inceput