Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor.
Sarah draga mea, eu zic sunt dureri pentru ca se lucreaza acolo pt viitorii bebei. Stai si tu linistita zilele astea si nu fa efor fizic mare, ok?
Cit despre test, tu stii mai bine. Eu de cite ori am facut si a iesit negativ, am suferit enorm. Eu stiu ca testul iese pozitiv cam dupa 10-14 zile dupa "ntilnirea de gr 0". Iti tin pumnii si sa auzim numai vesti bune.
Ana bafta maine la ecografie
Vally eu am ajuns fix la 9.30, si am si intrat , am avut un noroc. Era dr T cam nervos mi s-a parut si agitat, cine stie ce o fi avut...Mi-a spus a folilul avea 21 si sa trecem la actiune seara, si m-a chemat luni dimineazta la spital. Maine va fi a 16 zi, si de data asta emotii, adica ar trebui sa isi cam da seama ce se petrece acolo, daca am sau nu ovulatie, de aia sper sa fie dansul maine la spital, nu altcineva cum a fost joi.
Si iti tin pumni draga mea, sa fie totul pefect la FIV si sa ai un bebe mic si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

sarrah iti tinem pumnii!poate mai ai rabdare cu testul macar pana trec 12 zile!tu faci cum crezi tu mai bine...bafta!
adriana mltumesc pt urari!sa dea DD sa iti reuseasca si tie luna asta!

nu am mai indraznit sa sun ieri fiind weekend sa intreb cand trebuie sa-mi fac urmatoarele analize,dar i-am trimis un mesaj Dr Matei, care inca nu mi-a raspuns...sper sa nu trebuiasca maine....

o zi placuta in continuare!
inca e weekend,distractie placuta!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc Ana...gata, am comis-o, vorba ta...sa vedem cat de bine. Poate mi-am schimbat norocul, odata cu medicul

Va tin la curent...urmeaza cele 2 saptamani infioratoare pana la test...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Simona , sunt cele mai placute 2 saptamani !!

http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

adriana- stiu ca rezultatul testului este relevant dupa cel putin 12 zile de la contact dar eu vreau sa experimentez ! bafta multa luni ! ovulezi !!! Tutu o sa constate luni ca deja ai ovulat !!!

vally- merci de urari ! bafta multa si tie !

anaconda- abia stept sa ne spui cat de mult o sa te stranga maine Tutu in brate dupa ce vede sacul !!! bafta

[red]ileana-(separat)

pupici si pentru cele nementionate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

simona- bafta multa ! sa fie cu II liniute! deci, mai sunt doar 13 zile si afli vestea cea mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

ALEXELA ...frumoasa initiativa...tu nu mai zici nimic!!!...chiar ma intrebam ce mai faci...tu Zenobia Nicole31 Ysa Ana-Alexia Cristy1977 Ladyxe...

Lucialu Aerlilian Mada Magduta Giorgia...tuturor si numai bine

Mergi la inceput

Sarra

Mergi la inceput

Pony , ce faci , cum te mai simti ? Ti-a dat tratament de sustinere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

[quote]citat din mesajul lui vally

am uitat sa intreb cand trebuie sa fac uramatoarele analize....
in ziua a8a??? (azi a fost ziua a6a)

Da Vally , in ziua a 8-a , in mod normal ar trebui cand te duci la urmatoarea eco cu rezultatul analizelor , analize facute dimineata, ca sa stie dr . ce o sa iti dea sa faci in continuare. Si din cate imi aduc eu aminte analizele erau : LH , E2 si FSH , dar stiu ca FSH doar prima data , pe parcurs nu o sa ramai decat cu E2 sa il faci . Bafta multa in continuare ! Iti tin pumnii!

Pup toate fetele , multe dintre voi nu ma cunosc , eu sunt o veche aspiranta optimista a lui dr. T .
Tin pumnii tuturor fetelor care sunteti in asteptari!

Mergi la inceput