Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86
Raspunsuri - Pagina 5
sarrah spune:
buna dimineata,
fetelor, va informez ca DL DR Tutunaru e plecat la un Congres in perioada 27-30 noiembrie !
pupici
rocsy2007 spune:
salutare tutunici
eu nu cred ca nu mai face monito in fiecare zi pentru ca la IA face si de doua ori pe zi. sper sa fie tot asa ca mie mi se pare cel mai corect.
adrianaady spune:
buna fetelor ce faceti?
am fost azi la dr T pt monitorizare, era 14 zi si folicul era 21. Mi-a spus sa "prestam" diseara si sa ma duc luni dimineatza la spital.
voi ce mai faceti?
va pup si va doresc o seara buna.
vally spune:
am fost si eu la monitorizare azi la Dr T
am mai adaugat inca o injectie pe zi la tratamentul anterior din cauza foliculilor cam maricei (acele injectii se fac subcutanat,in burtica...deja am facu-o pe prima...nu e chiar asa rau)
analizale au iesit bune
luni ma duc din nou la eco la 13.00
cred ca dr T face monitorizari atunci cand e nevoie la fiecare...adica in fiecare zi
weekend placut in continuare
viitoare "burtica"
vally spune:
eu am ajuns mai tarziu la cabinet din cauza celor de la laborator..se miscau fff greu si de aceea era f aglomerat
cred ca tu plecasei deja adriana
viitoare "burtica"
vally spune:
am uitat sa intreb cand trebuie sa fac uramatoarele analize....
in ziua a8a??? (azi a fost ziua a6a)
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
sarrah spune:
buna seara,
vally- am facut si eu acele injectii, cetrotyde, le-am facut singurica in burtica ! pe mine m-a pus sa fac analize in ziua a 6 si in functie care au iesit ok. bafat multa !
ileana-(separat)
tuturor
sarrah spune:
vroiam sa spun ca in functie de rezultat mi-a zis ca imi modifica tratamentul dar ...nu mi-a modificat nimic iar analizele au fost ok. scuze, sunt obosita si nu ma simt nici bine, toata ziua m-a durut burtica ! si nu stiu de ce....
anaconda2 spune:
Sarra , e de bine daca te doare burtica , inseamna ca se lucreaza pe-acolo !!
Simona BAFTA la IA !!
http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png
sarrah spune:
buna dimineata!
fetelor , eu sunt in a 7-a zi de la transferul gametilor si am hotarat sa fac cateva experimente!!! asadar, azi mi-am facut un test de urina clearblue sa vad daca int-adevar ies 2 liniute din cauza pregnylului si a iesit decat una !!! deci daca data viitore (de luni vreau sa fac cate un test in fiecare zi) imi iese a doua liniuta pala inseamna ca sunt gravi !!!si voi continua pana cand nu va mai fi pala daca nu iese o sa fac pana cd imi vine CM. nu e asa ca am luat-o iar pe campii?
o duminica placuta, va doresc !