Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86
Raspunsuri - Pagina 4
sarrah spune:
fetelor,
doamne, nu imi vine sa cred !!! am vazut o stire pe antena 1 , cu o femeie care a nacut singura o fetita, i-a rupt cordonul ombilical si a aruncat-o in fantana !!! uite cine poate face copii...
elly_me spune:
sarrah
Azi eram in Z3 si nu m-am dus la analize pt ca am fost cam derutata- din cauza cantitatii ff reduse
-dar ma duc data viitoare cand imi vine- sper sa nu-mi vina peste 6 luni
PS- nu te mai uita la stiri- alea nu sunt stiri
Numai violenta- crime- violuri ....
Eu nu ma mai uit la stiri nici sa ma bati
Stai linistita si da-ne o veste buna
Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Sarah scuze, ma mai ia gura pe dinainte si pe mine
Nu te mai uita si stiri si stai linistita in patut.
Valy, ce bine imi pare ! pai sigur ne vedem. Si tu faci acum monitorizare?
tamaryllis spune:
Fetelor, puteti lasa un mesaj aici? http://www.urbaniulian.ro/2008/11/11/sustineti-initiativa-legislativa-vizand-reproducerea-umana-asistata-medical-la-tinerii-care-se-confrunta-cu-probleme-de-infertilitate/
aerlilian spune:
Ubirica,arati bestial,esti superba!!!Sa ai parte de o nastere usoara si bebe sanatos!
Sarrah,sa vezi ce "nementionata" iti trag eu tie!Pe mine cand e vorba de pupat ma nominalizezi,da,nu ma treci la..."si altii".Astazi te iert dar data viitoare dau bataita!
Jasmine,subscriu la ce a zis Adriana,copilul e darul lui Dumnezeu,EL nu te conditioneaza cand sa-l concepi!Sa nu mai gandesti asa...
cosicel spune:
Am sunat azi la cabinet, am vb cu asistenta (cred) ca sa intreb daca pt monitorizari e necesara o programare si am cam ramas masca: in principiu nu, dar eu voiam sa merg miercuri, insa mi-a spus sa vin marti, intre 3 si 6 pm!
Voi ce intelegeti? Nu se mai fac monito zilnic la cabinet? Ora nu mai e 1,30-2pm? Adica va tb sa stau la coada iar cateva ore pt o monito?
sarrah spune:
cosi- eu cred ca sta la clinica pana la 15.00. iar ca nu mai face monitorizari in ficare zi...nu stiu ce sa spun. oricum bafta multa, sa nu stai prea mult la usa!