Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86
Raspunsuri - Pagina 8
sarrah spune:
adriana- ti-am zis de la inceput ca OVULEZI !!! era normal sa ti se sparga...bafta multa...a inceput numaratoarea inversa ! mai ai 13 zile !
simona - tu mai ai 12...
jasmine, ce faci? la tine a avut loc nidarea? ai simtit ceva? la mine cred ca a avut loc sambata...acum deja e implantat !!!
adrianaady spune:
sarah asa este, mi-ai zis ca voi ovula, si am si simtit aseara la ovarul drept aceea durere, si acum mai simt ceva, sper sa fie diseara momentul cel mai bun si sa ramain .
bafta la eco azi, sa fii pe drumul cel bun.
elly_me spune:
help me please cu un sfat
Sunt in Z6 si totusi as vrea sa ma duc la monitorizare
Ce sa fac? E prea tarziu sa sun pt programare?
Cand trebuie sa sun?
Oare ma va certa dr. T pt ca nu am luat clomifen-ul si nu am facut analizele??
Ce sa fac?
Elly
Astept, astept si iar astept .....
rocsy2007 spune:
sarah ar fi super. sper sa te auda Doamne Doamne.
elly poti suna si spui ca esti z 6 si vrei sa faci monitorizare. si gata.nu cred ca te refuza.
iliraluca spune:
Neata,
Bafta tuturor, sa fie cu doua liniute multe ca sa ne bucuram pentru voi.
Eu mai am putin si fac a doua injectie de Diphereline si e taaaare greu si mult.
Felix,
Tot placinta cu dovleac vreau, e placinta mea preferata.
sarrah spune:
roxy- eu sunt in Z 20, deci suntem la 2 zile diferenta !!! avem sanse sa nastem inpreuna si cu Jasmine
elly- suna-l...sigur te primeste!!! vrei sa faci monitorizare sau si IA? face inseminari si fara stimulare. suna-l pe la 12.00. daca nu rasp da-i sms. daca nu rasp...insista pupici...si multa bafta !!!
iliraluca-
simona2 spune:
Pai..cred ca mai am 13 zile fara ziua de azi, Sarrah..cel putin eu asa calculez.
Luna asta cred ca incep sa testez din z7, macar sa vad cum iese pregnylul din mine...sunt f nerabdatoare, mai ales ca s-au spart doi foliculi, unul inainte si unul foarte aproape dupa IA...si probabil inca 2 ieri dupa masa (nu bag mana in foc pt astia 2 de dupa masa...nici n-am intrebat ce dimensiuni aveau, iar T a zis doar ca e posibil sa se sparga).
Ce-o fi o fi...numai sa nu fie mai mult de 2 bebei, ca am auzit ca se mai poarta..de la gonal