Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, multumesc mult. Inca nu m-am hotarat unde si cu cine voi face HSG, insa cu siguranta nu o voi face prea curand. Probabil la anul, dupa primul cm, sau poate inainte de primul cm. Voi vedea. Pana atunci, nu vreau sa ma mai stresez deloc legat de infertilitate. Vreau sa ma relaxez si sa fac lucruri care ma fac sa ma simt bine . Aveam nevoie de o pauza, psihica mai ales.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

simona- asadar, nu sunt singura care face experimente !!!!

magdita- poate in perioada aceasta de relaxare vei ramane gravi si nu va mai fi nevoie de nici un fel de procedura ! iti urez din suflet multa , multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

simona din citi foliculi ai avut, sigur vor fi cu ochisori peste citeva zile Eu mi=as dori gemeni, stiu ca e f greu, dar as fi cea mai fericita. Asa ca cine stie ce norocoasa oi fi tu
Magdita e f bine ca iei o pauza si te relaxezi, poate face doamne doamne o minune de sarbatori si iti trimite un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Sarrah, Doamne ajuta, si pentru tine si pentru toate fetele, sa reusim, intr-un fel sau altul, sa ne implinim visul de a fi mamici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

simona din citi foliculi ai avut, sigur vor fi cu ochisori peste citeva zile Eu mi=as dori gemeni, stiu ca e f greu, dar as fi cea mai fericita. Asa ca cine stie ce norocoasa oi fi tu
Magdita e f bine ca iei o pauza si te relaxezi, poate face doamne doamne o minune de sarbatori si iti trimite un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele,

Sonia, are nevoie de noi astazi mai mult ca oricand! Povestea ei o puteti citi aici http://www.helpsonia.com/povestea-soniei

Ma simt cumva legata de nefericirea ei pentru ca mamica ei a fost pacienta lui Tutu. Daca pot sa ii spun asa, ea este "nereusita" lui....

Haideti sa o ajutam, putin din putinul nostru face cat o sansa la viata pentru ea!!! Pe 22 decembrie trebuie sa fie operata la inimioara! Haideti sa-i facem un cadou de Mos Craciun!

M-a impresionat enorm dorinta ei de viata!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Deci trebuie sa iau legatura cu T- nu cu Ioana??

Cam dificil - voi incerca.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix... ma alatur, fetele haide-ti sa facem o fapta buna

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor l-am sunat pe dr.T si mi-a raspuns din prima si m-am blocat .

I-am spus povestea- dereglere hormonala- dr.Vladutu- trat homeopat- primul cm natural - azi Z ....

Si mi-a spus "OK - vino in Z10 la mine- deci te astept vineri".

Dar de zapacita ce eram - nu am intrebat si eu la ce ora ? unde ??

Va rog sa ma ajutati.

Deci intru si eu in actiune de luna aceasta

Nu cred ca voi ovula- dar ma duc; nu se stie

PS- nu am apucat sa-i spun ca nu mi-am facut analizele- sper sa nu ma impuste

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, bravoooooo! Din cate stiu eu, intai baga inseminarile apoi monitorizarile si ultimele vor fi burticile. Succes si iti urez sa-ti creasca nazdravani pe ovare!

Sarah, sper sa se pozitiveze joaca ta!

Magdi sa fie meno mai usoara!

Simo, saptamanile astea sunt cele mai frumoase! Mai ales ca poti sa chinuiesti una bucata sot cu pofte si toate cele de femeie gravi!

Tamy

Madutz

Jorjic, Lali, Lilica, Rocsyca + nementionatele din cauza de uituceala, va pupacesc cu drag!

Felix

Mergi la inceput