Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

yupii...avem si locatia pentru Revelion , a fost azi sotul si a dat avans la Caru' cu bere

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna ziua, fete dragi!
Azi n-am de gatit sau de strans prin casa, asa ca sper sa stau cu voi cat doarme Degetica. Sper sa doarma cel putin o ora.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Azi a facut si pitica mea vaccinul Priorix si un control de 3 luni in avans. E "in grafic", asa a zis doctorul: 9,200kg, 79cm. A remarcat si pediatrul cat e de ambitioasa si ce mai plange daca incerci sa o obligi la ceva ce nu vrea. A insistat sa avem grija la istericale, sa fim blanzi dar fermi, iar "nu" sa ramana "nu". Ne-a mai recomandat ca de fiecare data cand vorbim cu ea, sa stabilim contact vizual cu copilul.

Mergi la inceput

Despre vaccin, ne-a zis ca are multe reactii adverse care pot aparea pana la 3 saptamani de la inoculare, in special in zilele 7, 14, 21. A vorbit de febra, simptome de viroza (muci, nas infundat), eruptie - ca o usoara rubeola, cea mai usoara dintre acestea sau diaree.
3 saptamani mi se par un veac. Sper sa trecem bine de prima noapte .

Mergi la inceput

Am discutat o multime si despre apetitul copilului, despre faptul ca nu are rabdare sa manance, despre vitamine, ocazie cu care o sa-i raspund si lui aniast, ca am o restanta la ea.
Deci, in opinia lui Denis Stanescu, pediatrul la care merg acum cu Ana, daca nu sunt dovedite carente de vitamine, nu este necesara administrarea lor. Vitaminele pot face si rau, nu numai bine. De la varsta asta, greutatea nu mai este asa importanta, ci tonusul si achizitiile psihica-motrice, la care stam f bine. Despre Tonatil-N a zis ca are rezultate bune, dar ca la noi nu e cazul, ba a scos chiar si fierul. A insistat insa sa-i dau Ca 10 zile pe luna in sezonul rece si 5 pic de vitamina C natural.
Ah, da, si a considerat oportun sa continuam cu Sanzyme pt inca o luna, deoarece enzimele digestive nu-i pot face decat bine.

Mergi la inceput

Urmatorul control la un an si 6 luni cand vom face Varilrix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix,noua ne-a zis ca-i cel mai inofensiv vaccin, cica-s extrem de rare cazurile in care sunt reactii dupa.

Marunzika, nu mi-era ca l-amancat fara cartofi,ma gandeam la E-uri si ca era totusi cam rece .Ghighi nu mai e iritat,tot crema aia de la tine o am, ii dau din cand in cand si ii trece imediat.Salutari mamei tale, asa fac si eu cu sarmalele cand am prea multe,la congelator cu ele !

Maria, gata, ai facut un pic de galagie si-ai disparut ?

Prisi, cred ca o sa fie frumos acolo de revelion, e un local unde intotdeauna am mers cu mare placere .Ma gandeam la tine cu jobul, de ca nu reinitri tu in CIC si numai bine ai timp sa cauti altceva pana face Miru 2 ani.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaia ce dulcei sunt si ce cuminti stau ei la locul lor, iar Tudorica fara frica e un dulcel, eu i-am luat lui Miru un scaunel de plastic si sta cate 5 min in el dar tare greu parca are furnici, se tot misca

Multumim!
Pai cum sa stea in scaun cand sunt atatea de vazut, de gustat, de tras jos, de stricat...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Papanash merci ca te gandesti la mine, eu oricum sunt in cautare de job mai aproape de casa , ca o sa ma mut in afara Bucurestiului la anul si daca mai incep si lucrarile la metrou in Dr Taberei cred ca ma impusc, faza e ca la noi in firma e ca intr-o familie , avem un sef bun, care ne intelege de fiecare data , programul e destul de relaxat, per ansamblu e ok , dar ca eu cred ca sunt frustrata de situatia actuala, pe de alta parte asta e locul de munca perfect pentru mine in perioada in care e Miru mica si e si frumos ce fac , doar ca in ultima luna nu prea mai fac....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

papanash, doctorita asta a participat la un studiu de vreun an pe acest vaccin, iar observatiile au fost transmise la producator. Vom vedea ce va fi.

Mergi la inceput