Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

yaia,sunt super pozele cu tudorica,da` ce par areee

Multumim!
Nu-mi mai aminti de par! Eu vreau sa-l tund, mie imi place cu parul scurt, acum mi se pare neingrijit cu parul ala valvoi. Dar sotul nu vrea sa-l tundem, ca are 'creti'. il las acum doar pt. ca e iarna si-i mai tine parul de frig...da' din primavara...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia, ti-am vazut frumosul , ce mi-a placut .....
Da' cum reusesc sa-i faca pe toti sa stea cuminti pe bancuta ? Mare minunatie, eu nu mai pot sa-l prind in poza pe-al meu, dar sa ai un grup de copii sa-i pozezi ...

Multumim!
La intrebarea asta nu stiu sa raspund. Si eu si sotul i-am zis o data uneia dintre educatoare ca ne dam palaria jos in fata lor pt. cum reusesc sa-i invete lucruri. De la gradinita Tudor a invatat sa sufle nasul si sa intinda mainile sa-i pun manusile.
Sa vezi cum ii insira unul in spatele altuia sa-i duca in sala de mese...mori de dragul lor, nu alta. Si asculta de ele, nu protesteaza deloc, nu fuge acre incotro...de, au scoala alea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetele, eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, am citit in diagonala ce s-a scris, dar nu mai stiu ce si cui sa raspund. Vroiam doar sa va spun ca azi plecam la munte, la Cumpatu si revenim duminica. Sa aveti un we placut si linisitit!

Rox, te-am ratat, as fi avut si eu o lista mica-mica . Adica niste ciorapei de la C&A daca ai fi ajuns pe acolo. Si niste manusi tot de la ei Si un set de body-uri.

Papanash, ai 4 voturi si de la noi, putine dar bune si ele zic eu. Iti tin pumnii!

V-am pupat, ma duc sa fac bagaje.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaio, am vazut pozele, tare dragalas e Tudor. Super pozele!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Yaia vazut delfinasul frumos foc ! Doar azi noapte nu am dormit in patut, ca-n rest....sper sa ramana mereu ca azi noapte, a dormit pana la 6.20am la ea, apoi a baut lapticul (240ml) si a stat pana la 8am treaza si a mai dormit apoi 1h. Dar cu o noapte inainte a stat de la 3am la 6 treaza, si mi-a bagat de 1000x mana-n gura, nas, urechi si m-a tras de ultimele 3 fire de par pe care le mai aveam :)

Azi trebuie sa fac o curatenie generala si sa mai si gatesc ( urasc bucatareala) ca ma pregatesc sa mananc maine ecler !

Multumim!
Ultima pare suna asa de cunoscuta...aia cu nasul, gura, ochii, parul...
Faci curatenie si gatesti doar ca maine mananci...ecler?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Yaio, am vazut pozele, tare dragalas e Tudor. Super pozele!

Multumiiim!

Poze

Mergi la inceput

Simule, distractie placuta la munte!

PS Asa-i ca ai fi vrut sa fii cu Roxana acum?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna ziua....
am aparut si eu in peisaj, nu mai vad bine, azi am facut tabele si tabelase , offf

Yaia ce dulcei sunt si ce cuminti stau ei la locul lor, iar Tudorica fara frica e un dulcel, eu i-am luat lui Miru un scaunel de plastic si sta cate 5 min in el dar tare greu parca are furnici, se tot misca

Carpatina nu par..?

Sim petrecere frumoasa , pupicei lui Stefan

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cine are laptop de copii,se joaca cu ele ? ca al mi-a scos cateva taste la asta mare,cum ma vede cum face scandal sa butoneze si el.
si cam cat costa ?

Rox, mosului ii scriu de laptop , crezi ca citeste tot ?
(mai am niste jucarii ascunse prin sifonier)

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Multumesc fetelor de poze.
Rox sa-mi zici dc gasesti ceva.
Cecilia cat au fost cizmulitele???

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

80ron

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput