Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

yaia,sunt super pozele cu tudorica,da` ce par areee
roxali,mergem toti 3 acasa de sarbatori,nu am mai fost de 4 ani acasa sa facem sarbatorile in familie si cred ca ar cam fi cazul,in plus toti se roaga de noi pe la tel. sa mergem acasa ca o sa fie frumos

va tzucam si va dorim o zi si un weekend superb.
noi avem de mers pe la ceva cumparaturi asa ca...o gramada de treaba

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Maria, iar vrei sa dai bataie ?

Ana, daca nu te scapa de extemporal Carpatina, te scap eu, iti soptesc tot !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Yaia, ti-am vazut frumosul , ce mi-a placut .....
Da' cum reusesc sa-i faca pe toti sa stea cuminti pe bancuta ? Mare minunatie, eu nu mai pot sa-l prind in poza pe-al meu, dar sa ai un grup de copii sa-i pozezi ...

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Maria, iar vrei sa dai bataie ?

filme Ghighi

de ce intrebi?vrei si tu?

Mergi la inceput

hai sa-mi laud si eu odrasla, ca tot doarme
dimineata este micul valet al lui tati, ii da sosete si se chinuie sa i le bage-n picioare, ii da cureaua si in timpul asta ii face pa cu mana si pupic .

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Papanash, la colt!

Slippersule, io extemporal tre' sa-ti dau... da' daca-mi dai poze cu maine-poaimaine si cu Vladut.. ma uit atent la ele si poate nu te vad cand te uiti in "documentatie" Hai, vino degraba inapoi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Yaia vazut delfinasul frumos foc ! Doar azi noapte nu am dormit in patut, ca-n rest....sper sa ramana mereu ca azi noapte, a dormit pana la 6.20am la ea, apoi a baut lapticul (240ml) si a stat pana la 8am treaza si a mai dormit apoi 1h. Dar cu o noapte inainte a stat de la 3am la 6 treaza, si mi-a bagat de 1000x mana-n gura, nas, urechi si m-a tras de ultimele 3 fire de par pe care le mai aveam :)

Azi trebuie sa fac o curatenie generala si sa mai si gatesc ( urasc bucatareala) ca ma pregatesc sa mananc maine ecler ! Si cu putin noroc am sa mananc sarmale de Craciun, ca mama le presteaza, io le congelez si atunci doar le fierb.

dani frumoase incalari, dar daca erau la printesa-n picioare puteam s-o admiram si pe ea.

Rox spor la cumparaturi.

carpatina vreau si eu merdenele !

papanash multumim!

WE linistit!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

a mancat ketch-up din frigi

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:

a mancat ketch-up din frigi

Fara cartofi prajiti ?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

papanash mai e Ghighi iritat? Si-a mea s-a iritat putintel, cred ca de la mango, tre' sa merg sa mai cumpar crema aia Mitonsil N, ca tare-i buna.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput