Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bikmaria Tu nu ai drum prin RO? |
Nu, Craciunul e minunat aici. De obicei e zapada multa si totul e frumos decorat si vin colindatori si mergem si noi cu colinda...e tare frumos.
As fi vrut sa vina sora-mea Craciunul asta la noi, cu toti ai ei...dar n-a fost chip s-o conving...cica aici e frig. Dar vine tata inainte de Craciun si aduce bunatati, inclusiv carnati, dar nu placinte.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
citat din mesajul lui Yaia puteam sa plec sa nasc doar cu 'docomentul', carnetul de gravida adica... |
Pai normal ca-ti trebuia carnetul.. sa inteleaga oamenii aia ce cautai tu la spital
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Eu, din lipsa de alta ocupatie, m-am bagat la gravi de nov-dec 2008 sa vad de a nascut teodoran, dar nu e nici macar pe lista lor de gravi...hmmm...
In schimb, am gasit-o pe Ank83, are termenul exact peste o luna!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
mey, iar vb despre mancare ?
Mario, mai da-mi o cafea sa treaca foamea si somnul,mercic !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
papanash spune:
am vazut acum la stiri: cica o romanca a inchiriat un avion sa-si aduca cumparaturile din Germania
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
bikmaria spune:
citat din mesajul lui papanash am vazut acum la stiri: cica o romanca a inchiriat un avion sa-si aduca cumparaturile din Germania ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim ! |
si tu la cine te-ai gandit???
papanash spune:
acum toata lumea s-a dus la tv s-o vada pe Rox, asa-i ?
filme Ghighi
danielle02 spune:
citat din mesajul lui moldoveanca Sa va spun de gradinita cat m-ar costa pe luna.800 de lire sterline iar eu as castiga 1000 si un pic.Asa ca zau nu stiu ce o sa ma fac.Fetele din diaspora cat va costa pe voi pe luna ca sunt atre curioasa si cate educatoare sunt la cati copii? Ma retrag si eu noapte buna teo |
eu am mutat fata la gradinita de langa liceul unde merg si ma costa in jur de 29 lire pe zi,dar nu o duc in fiecare zi,doar cand trebe sa fiu la scoala,si e o educatoare la 2 bebelushi,eu zic ca e ok,
la cealalta gradinita,unde o duceam inainte,ma costa 38 lire pe zi si era cam tot o educatoare la 2 bebelushi,
plus te icaseaza si ptr inscriere,asta nus cat mai e fiindca depinde de gradinita,
frumosul tau.
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Danielle, sunt superbe incaltarile lui Ebonee, sa le poarte sanatoasa. Bine ca nu a vazut Alex adidasii cu Fifi ca imi gaseam bataie de cap cu ea. Cizmulitele sunt super dar nu as avea sanse sa il incalt pe Bubu, el opune cumva rezistenta si par sa intre destul de greu cu un singur fermoar. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
multumesc frumos,ma bucur ca va plac papuceii fetii,
insa sunt doar o parte din ei astia sunt ptr acasa,cand mergem de Craciun
ce numar are Alex la picioruse?daca mai gasesc ii pot cumpara si tii trimit prin posta,de ii plac asa tare
pozici
Ebonee (02.10.2007)
bikmaria spune:
Fetelor am vorbit cu ANA,sunt raciti cu totii,ea mai are si multa treaba de la servici,iar pe la noi zice ca ar trece ea ,dar se simte cam ca musca'n lapte dupa lunga ei absenta ..ce parere aveti voi nu-i trebuie nitica bataita???
Hai ANA treci pe la noi ,iti promit ca duamna C nu iti va da nici un extemporal,asa-i Carpatino?