Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)
Raspunsuri - Pagina 10
bernix spune:
ce mai e interesant si util din ce-am discutat cu doctorita e tratamentul in caz de febra. Scriu aici poate se inspira cineva:
- pana la 38,5, Nurofen la 8 ore
- intre 38,5 si 39, panadol alternat cu Nurofen la 4 ore
- peste 39, Novocalmin, UNUL /zi, impartit in jumatate
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Yaia, ti-am vazut Tudorelu' ciufulici.
Am observat ca-i printre preferati, sta pe genunchii educatoarei.
bernix spune:
Erina, voi ce mai faceti? Cum e Daria?
bernix spune:
Io as fi vrut vreo sapt la munte de Revelion, da' nu se lega nimic...
bernix spune:
Zbor prin alte parti, ca aici e prea liniste.
papanash spune:
eu mai sunt dar fac si ordine ca-i cam vraiste.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
claudia1178 spune:
Salutare si de la noi...
Bernix, Vaccinul facut astazi de fetita ta e cumva vaccinul anirujeola, rubeola si oreion?!
Teodora mea a facut Ror-ul acum 3 saptamani, iar dupa o saptamana am ajuns la spital cu febra foarte mare care nu ceda deloc............diagnosticul fiind pneumonie......nu tu muci, tuse, nas infundat........doar febra. Eu pun toate astea pe seama vaccinului ca o reactie adversa....... Vineri dimineata la 5 ne-am intenat.si duminica am ajuns acasa la cere.Cand am ajuns acasa Teo abia putea merge in 4 labe..........in conditiile in care ea mergea foarte bine..spitalul a erminat-o mi-a dormita 3 zile si 3 nopti...........Hm.cireasa de pe tort a fost ca amandoua am avut diaree cu voma..pentru ea a fost devastator...de la 8,5 kg a ajuns la 8 kg....cel putin acum si-a revenit merge din nou, e vesela si mananca ca sparta.....
Asta am trait noi...si toate cele intamplate le pun pe seama vaccinului..dar nu-mi pare rau ca l-a facut....
In alte ordine de idei.as vrea sa ii fac prevenarul la 2 ani, cu o singura doza...e indicat pentru ea...
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 Salutare si de la noi... Bernix, Vaccinul facut astazi de fetita ta e cumva vaccinul anirujeola, rubeola si oreion?! Teodora mea a facut Ror-ul acum 3 saptamani, iar dupa o saptamana am ajuns la spital cu febra foarte mare care nu ceda deloc............diagnosticul fiind pneumonie......nu tu muci, tuse, nas infundat........doar febra. Eu pun toate astea pe seama vaccinului ca o reactie adversa....... Vineri dimineata la 5 ne-am intenat.si duminica am ajuns acasa la cere.Cand am ajuns acasa Teo abia putea merge in 4 labe..........in conditiile in care ea mergea foarte bine..spitalul a erminat-o mi-a dormita 3 zile si 3 nopti...........Hm.cireasa de pe tort a fost ca amandoua am avut diaree cu voma..pentru ea a fost devastator...de la 8,5 kg a ajuns la 8 kg....cel putin acum si-a revenit merge din nou, e vesela si mananca ca sparta..... Asta am trait noi...si toate cele intamplate le pun pe seama vaccinului..dar nu-mi pare rau ca l-a facut.... In alte ordine de idei.as vrea sa ii fac prevenarul la 2 ani, cu o singura doza...e indicat pentru ea... Teodora Victoria Darul lui Dumnezeu 10.10.2007 http://community.webshots.com/user/claudia117829 |
Vaccinul asta l-am facut azi. Despre afectarea plamanilor nu mi s-a spus nimic.
Bine ca v-ati revenit acum! Sanatate!

gabitz78 spune:
ziua buna si de la noi.
bernix - si eliza a facut febra mare 39 2 zile la rand dupa priorix.dar febra a trecut asa cum a aparut.eu zic ca sigur a fost reactie de la vacin.
si sa nu aveti reactii nedorite.
yaia -
...ce baiat chipes!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Yaia, ti-am vazut Tudorelu' ciufulici. Am observat ca-i printre preferati, sta pe genunchii educatoarei. |
Multumim!

Aceea este Niina, preferata mea. Poate si pentru ca vorbeste engleza cel mai bine dintre toate.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze