Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

ce mai e interesant si util din ce-am discutat cu doctorita e tratamentul in caz de febra. Scriu aici poate se inspira cineva:
- pana la 38,5, Nurofen la 8 ore
- intre 38,5 si 39, panadol alternat cu Nurofen la 4 ore
- peste 39, Novocalmin, UNUL /zi, impartit in jumatate

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Yaia, ti-am vazut Tudorelu' ciufulici. Am observat ca-i printre preferati, sta pe genunchii educatoarei.

Mergi la inceput

Erina, voi ce mai faceti? Cum e Daria?

Mergi la inceput

Io as fi vrut vreo sapt la munte de Revelion, da' nu se lega nimic...

Mergi la inceput

Zbor prin alte parti, ca aici e prea liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu mai sunt dar fac si ordine ca-i cam vraiste.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare si de la noi...
Bernix, Vaccinul facut astazi de fetita ta e cumva vaccinul anirujeola, rubeola si oreion?!
Teodora mea a facut Ror-ul acum 3 saptamani, iar dupa o saptamana am ajuns la spital cu febra foarte mare care nu ceda deloc............diagnosticul fiind pneumonie......nu tu muci, tuse, nas infundat........doar febra. Eu pun toate astea pe seama vaccinului ca o reactie adversa....... Vineri dimineata la 5 ne-am intenat.si duminica am ajuns acasa la cere.Cand am ajuns acasa Teo abia putea merge in 4 labe..........in conditiile in care ea mergea foarte bine..spitalul a erminat-o mi-a dormita 3 zile si 3 nopti...........Hm.cireasa de pe tort a fost ca amandoua am avut diaree cu voma..pentru ea a fost devastator...de la 8,5 kg a ajuns la 8 kg....cel putin acum si-a revenit merge din nou, e vesela si mananca ca sparta.....
Asta am trait noi...si toate cele intamplate le pun pe seama vaccinului..dar nu-mi pare rau ca l-a facut....
In alte ordine de idei.as vrea sa ii fac prevenarul la 2 ani, cu o singura doza...e indicat pentru ea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

Salutare si de la noi...
Bernix, Vaccinul facut astazi de fetita ta e cumva vaccinul anirujeola, rubeola si oreion?!
Teodora mea a facut Ror-ul acum 3 saptamani, iar dupa o saptamana am ajuns la spital cu febra foarte mare care nu ceda deloc............diagnosticul fiind pneumonie......nu tu muci, tuse, nas infundat........doar febra. Eu pun toate astea pe seama vaccinului ca o reactie adversa....... Vineri dimineata la 5 ne-am intenat.si duminica am ajuns acasa la cere.Cand am ajuns acasa Teo abia putea merge in 4 labe..........in conditiile in care ea mergea foarte bine..spitalul a erminat-o mi-a dormita 3 zile si 3 nopti...........Hm.cireasa de pe tort a fost ca amandoua am avut diaree cu voma..pentru ea a fost devastator...de la 8,5 kg a ajuns la 8 kg....cel putin acum si-a revenit merge din nou, e vesela si mananca ca sparta.....
Asta am trait noi...si toate cele intamplate le pun pe seama vaccinului..dar nu-mi pare rau ca l-a facut....
In alte ordine de idei.as vrea sa ii fac prevenarul la 2 ani, cu o singura doza...e indicat pentru ea...

Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
10.10.2007
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Vaccinul asta l-am facut azi. Despre afectarea plamanilor nu mi s-a spus nimic.
Bine ca v-ati revenit acum! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
bernix - si eliza a facut febra mare 39 2 zile la rand dupa priorix.dar febra a trecut asa cum a aparut.eu zic ca sigur a fost reactie de la vacin.si sa nu aveti reactii nedorite.
yaia - ...ce baiat chipes!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Yaia, ti-am vazut Tudorelu' ciufulici. Am observat ca-i printre preferati, sta pe genunchii educatoarei.

Multumim!
Aceea este Niina, preferata mea. Poate si pentru ca vorbeste engleza cel mai bine dintre toate.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput