Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Te-ai inscris pe lista de pe prima pagina? Daca nu, hai-hai!

Ai inceput cumparaturile de pe acum? Oooo, ce tare esti! Noi avem 3 sarbatoriti in noiembrie, 5 in decembrie, 3 in ianuarie. Zile de nastere. Asa ca eu le iau pe rand, cu cadourile. Intai zilele de nastere, apoi Mos Nicolae si ultimul Craciunul.

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Nu sunt deloc mici la un an pentru locuri de joaca . Eu votez pro ! Andrei si acum se distreaza enorm la locurile de joaca, este fascinat de ele . Deci noi am vrea in sambata in care vine Miri, de preferat dupa data de 9. 02. si la un loc de joaca

In alta ordine de idei am fost acum la cumparat jucarii de sarbatori impreuna cu Andrei ca el e pici si nu paraste si l-am rezolvat pe Bogdan. Pentru Andrei mai am de cautat.
Si pana la urma la cererea generala a publicului am optat pentru un brad mare, mare de 2,40 m . Acum ...dumnezeu cu mila de cat il va tranti Andrei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Prin western union am trimis anul trecut 100 euro in algeria si am mai platit 9 in plus atat, am imopresia ca nici nu mai trebuie contul decat datele persoanei care primeste si noi trebuie sa-i dam iei un cod, nu mai tin minte ca o data am trimis

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Buna dimineata,
ma bag si eu ca musca-n lapte , ca nu stiu restul discutiei.
Nu aveti paypal? Ca ati scapat de toate comisioanele.

Camelia si Laura (06.02.2008)

habar nu am .. cum functioneaza???

spune-ne si noua, plssss .. poate scapam de comision.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cretulino si eu as fi asteptat dar fi-miu al mare a trecut pe lista consola Nintendo Wii si daca asteptam sigur nu o mai gaseam in preajma sarbatorilor ca sunt patita
Asa ca vrand nevrand am prestat azi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor va dati seama ce o sa fie pe copii nostri de craciun cand or vedea iei pom in casa lumini, culori si altele, doamne deabea astept, ca macar de pe 8 decembrie intru si eu in concediu, mai lucres pe 29-30-31 si apoi la anu

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Ma scuzati ca nu am citit decat din 2 in 2..am vazut ca AJ si mami lui sunt bolnaviori si bebitza lui Stoisor a trecut prin momente grele..multa sanatate si pupici.

Ceska noi mergem la fizio-terapeuta specializata pe lucrul cu copii.Pentru displazie am fost la ortoped.

In alta ordine de idei Clara n-a dormit decat cate 10 minute cu pauze lungi de urlat intre (inclusiv la mine pe piept) pana la 8. I-am dat lapticul si l-a baut pe tot 230ml deci aici stam bine. Avea 38.1 deci nu febra dar nici ok. Asa ca i-am dat 2.5ml Nurofen in ideea ca probabil o si doare ceva. De atunci doarme..s-a mai trezit de 2 ori sa urle dar n-am mai intrat la ea in camera ca face si mai rau daca ma duc si apoi plec. Concluzie mea de turmentat : cel mai probabil chiar o doare ceva.

Am sunat la doctor ce mi-e teama de week-end sa nu ajungem la spital...am asteptat 20 min sa o prind..suna non-stop ocupat si ne primeste si pe noi la 4 fara 10. De remarcat ca inchid astazi la 2 Cica e dezastru de cati copilasi sunt bolnaviori!!!

In rest m-ati ametit cu masutzele voastre ..mari figuri sunteti. Sa le stapanani sanatoase. Iar cat despre Dana ..respect!!

Eu bag la greu cofeina in mine ca acum nu pot dormi si ma doare capul de mor.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eu tot incerc sa imi conving sotul sa luam un bradulet mic pe care sa il punem undeva sus sa nu ajunga Razvi la el.Da nici nu vrea sa auda. Zice ca il legam de ceva si apoi poate trage Razvi de el ca nu o sa poata sa il rastoarne .

Si abia astept sa impodobesc bradul sa imi pun in geam beculte.Sa umblam dupa cadouri,doamne abia astept.V-am mai spus eu e singura sarbatoare din an care imi place.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Si multumesc frumos de incurajari! Stiu ca poate stresul meu pare exagerat ca vorba aia nu e decat gimnastica medicala, dar cand vezi ca pentru chestii marunte pe care un copil normal le face fara probleme tu trebuie sa cari copilul pe la gimnastica parca ti se pune totusi un carcel pe inima.

Stancutza sa stii ca si Clara prefera partea stanga. La capitolul mers nu am putut observa prea multe ca nu suntem asa departe, dar la manutze foloseste mai mult stanga. Terapeuta ne-a recomandat sa o "fortam" un pic, adica daca ii intindem ceva si sare cu manutza stanga sa nu ii dam pana nu intinde si manutza dreapta.
Daca ai dubii mergi la un ortoped sau fizio-terapeut. Dar sa fie unul bun si serios ca adevarul e exact cum spune sotzul Ceskai: te gasesc cu probleme si cand nu ai nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

REIAU

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

danonique mamique

reiau eu listuta ..

Ellenuta - 2 bucati din care 1 deja comandata
Creata - 3 buc
Ramona - 1 buc
Ereena - 1 buc
Kalosalina - 1 buc
Rlc Sandor - 1 buc
Danybv - 1 buc
Zeririlouiza - 1 buc
Laura_Dimitris - 1 buc
Nemary - 1 buc
Stoisor - 1 buc

TOTAL DE COMANDAT - 13 buc

Eva creste mare
Eva

papa bun

Pe mine m-ati uitat?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

scuze ..

dana mi-e si rusine de tine .. daca se poate, ok, daca nu .. c'est la vie ..

trimte-ne pe contul comun (yahoo) nr de cont macar sa viram banii ptr jucarica ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Canuta om sucit!
Eu renunt la masuta. E mai bine asa!

Danutza!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Cred ca deja am zapacit-o pe Dana... este prea complicat, asa ca mai bine renunt la masuta. Ma gandesc ca daca-i viram fiecare banutii, trebuie sa stea Dana sa verifice de la cine a primit sau nu, iar ca sa ne adunam mai multe.. e mai usor pt voi din bucuresti, restul...
Danutza inca o data iti multumesc pentru intentie, uite un si o de la mine pentru burticuta ta.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Cadouri..Craciun..hmmm..simt deja miros de cozonac si sarmale. Si cum o sa fim la mama va fi un Craciun perfect.

Iar brad va fi unul mare si stufos!! Sistem de prindere adecvat si sigur avem deja..de 16 ani de experienta cu pisica zgubilitica in casa si-au spus cuvantul.

LalaD bunn..una bucata cadou s-a dus de pe lista!! Si la noi e programata maine iesire in oras..sper sa nu avem probleme cu Clara si sa putem iesii.

Mergi la inceput