Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Pai fetelor, dc platim 30 eur pe masuta si mai dam inca pe atat comisionul bancar, chiar ca nu merita...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata si de la noi!

Honey - sanatate familionului virusat!
Monica - sanatate si Claritei! ce-o fi avand mititica?
Ereena - vorba ta; si mie imi venea sa-i ard una aseara la al meu cand eu incercam sa le culc pe fete, ambele voiau cu mine iar el se uita relaxat la TV. Mi-am luat un pulover si mi-am propus sa ies la o plimbare si sa-l las pe dansul sa le culce, dar apoi mi-am dat seama ca pedepsesc fara rost copiii care vor urla fara rost si fara sa ii poatqa dansul alina asa ca am stat si le-am culcat dupa care am avut o discutie. Daca nici azi nu sare-n schema - ies la plimbare - no matter of...

Stoisor - sanatate Sarei! Mai mie nu mi se pare normala somnolenta asta...vezi ca si somnolenta poate fi semn de deshidratare. Si oare de ce ti-a dat antibiotice asa de tari si IM??? la enteroviroza? Zic si eu...Despre regim, eu zic sa-i tii regimul exclusiv cu orez cu morcov si lapte fara lactoza pana la primul scaun normal, apoi incepi sa introduci treptat banana, mar copt, branza degresata, carnita fiarta in combinatii.fetele!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor de aceea am zis ca mai bine ar fi sa platim dintr-un singur cont ca asa ar fi mai rentabil cred

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!
Aseara am semnat contractul de inchiriere: din 15.01.2009 suntem in casa noua!!!! URAAAAAAAA!!!! Propietarii par ok, el inginer pensionat ea moasa inca in activitate. Sigur ca am vorbit despre nastere si copii! Vor zugravi ei apartamentul, clar in alb ramane ca eu sa vad daca mai vreau vreun perete colorat cel putin in camera lui Benji!

Asa.....
Stoisor,
si Benji a avut enterocolita la 3,5 luni e greu si cu ei mici si mai marisori. fetele sa se faca repede bine!

Monicaa,
uf! Bine macar ca ati descoperit si puteti sa remediati prin gimnastica. Ai zis terapeut? Asta era medicul ortoped sau vreun osteopat? Si eu as vrea sa il duc pe Benji dupa controlul de 1 an sa il vada un osteopat. Acuma tati o sa zica sigur ca ii va gasi ceva chiar daca nu are, macar sa merite sedinta! .
Si du-te cu Clara la medic oricum: pot fi dintii, urechea sau gatul. Sa nu doarma ea deloc noaptea! Cred ca a fost tare greu! Incepe calirea in colectivitatea! Sa fie insa ultima chestie care o va face sa lipseasca de la gradi si sa nu mai incaseze nimic de acolo-veci!

Am comandat si eu acuma masuta-a platit tati cu cardul -fara comentarii!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor la BCR prin MoneyGram costa ptr 30E .. 10 euro!

Suma transferata (EUR) Comision client (EUR)
0.00 - 80.00 .......... 10.00
80.01 - 170.00 ........... 15.00
170.01 - 250.00 ............ 20.00
250.01 - 340.00 ............ 25.00
340.01 - 420.00 ............ 30.00

deci ar fi convenabil sa ne cuplam mai multe a reducem comisionul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Elle este exact cum am zis, daca sutnem mai multe ne costa mai putin e pacat ca de banii aia iei altceva, mie sa-mi ziceti cui sa trimit, daca in euro sau in lei cum vreit imi este indiferent

Apropo cum mai inscriu si eu pe 21 februari sambata?

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu sunt deloc mici la un an pentru locuri de joaca . Eu votez pro ! Andrei si acum se distreaza enorm la locurile de joaca, este fascinat de ele . Deci noi am vrea in sambata in care vine Miri, de preferat dupa data de 9. 02. si la un loc de joaca

In alta ordine de idei am fost acum la cumparat jucarii de sarbatori impreuna cu Andrei ca el e pici si nu paraste si l-am rezolvat pe Bogdan. Pentru Andrei mai am de cautat.
Si pana la urma la cererea generala a publicului am optat pentru un brad mare, mare de 2,40 m . Acum ...dumnezeu cu mila de cat il va tranti Andrei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Buna dimineata,ma bag si eu ca musca-n lapte , ca nu stiu restul discutiei.Nu aveti paypal? Ca ati scapat de toate comisioanele.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asa de mult?????!

Pai atunci hai sa facem niste combinatii! Daca suntem mai multe, probabil vom plati 20 sau 25 euro transferul, impartit la cate suntem.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor la BCR prin MoneyGram costa ptr 30E .. 10 euro!

Suma transferata (EUR) Comision client (EUR)
0.00 - 80.00 .......... 10.00
80.01 - 170.00 ........... 15.00
170.01 - 250.00 ............ 20.00
250.01 - 340.00 ............ 25.00
340.01 - 420.00 ............ 30.00

deci ar fi convenabil sa ne cuplam mai multe a reducem comisionul ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

la raiffaisen, prin western union comisionul este de 7 euro. eu cu ei depun banutzii!

RAIFFAISEN

si EUR ........ EUR
0.00 - 50.00 ........ / 7,00
50.01 - 100.00 ......... / 9,00
100.01 - 200.00 ......... / 16,00
200.01 - 300.00 ......... / 23,00
300.01 - 400.00 .......... / 29,00
400.01 - 500.00 ........... 32,00

dana asteptam pe contul comun, nr de cont card, nume posesor, banca si sucursala .. parca asta se cerea la depunerea de bani.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput