Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi!

Roxana, felcitari pentru progresele Adelutzei!

Ramona, bravo micului Razvanel care merge singurel!

Ema, merci de informatii. Inca n-am luat nici o crema...duminica merg la shopping si ma decid. pina atunci mai string date.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE M-AU FELICITAT IERI

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stoisor, merci ca te-ai gandit la noi. Eh, a fost o perioada grea, nici acum nu s-a terminat... Si noi suntem multe, scriem mult de pe o zi pe alta si imi era extrem de greu sa fiu la curent cu ce se intampla. Plus ca nu am avut timp pentru nimic altceva... In fine!

Am citit de voi si imi pare tare rau. Stiu cum e, cu toate ca la Mariuca nu s-a lasat cu vomitat, doar cu febra si diaree. Ea a avut enteroviroza. Am mentinut regimul alimentar 5 zile si tratamentul dat tot 5 zile. Dupa aia, am revenit la normal si acum e ok. Din ce am inteles, astea sunt afectiuni care se intalnesc foarte des in perioada de vara, in aglomerari urbane, sau dupa o perioada in care ba a fost cald, ba frig. Adica sunt inerente la copii micuti si cu o dieta corespunzatoare, scapi repede de ele.

fetele si auzim de bine cu voi!

Eliza, am vazut-o pe Emma, este o frumoasa. In rochita rosie e o delicata, iar cu tine, dovlecelu' e absolut haios!

Fetelor, intrebare... ce vor face copiii in sala de conferinte? Va veni fiecare dintre noi cu tone de jucarii, ca sa le dam ceva de facut? Probabil e mai complicat la un loc de joaca, dar sunt locuri de joaca care pot primi si 100 persoane. Deci, daca cei de la ritzi nu au spatiu suficient, gasim cu siguranta o alta locatie. Mie de-asta mi se pare super haios la un loc de joaca. Ca pentru ei e o absoluta incantare.

Nu mai stiu cine zicea ca vor fi cam mici pentru asa ceva. 4 zile de nastere a unor copilasi de 1 an am sarbatorit. Si nu a stat unul pe margine, nici la 1 an, nici la 3. Dar intr-o sala mare, impersonala, ce vor face? La locul de joaca nu vor intra in tuburi, dar macar au alte variante de distractie!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata la fete

La mai multe lunite sarbatoritilor de azi

Creato ai o domnisoara frumoasa foc, vroiam sa te intreb daca intamplator acum cateva luni la Potigrafu intr-un logan alb, si ati facut dreapta la Balda Doamnei?

Nicol, mersi de urari si asa sa faci sa vii la carucior chiar de nu sunt mama e foarte ok

Vali, multa sanatate tie si lui AJ

monica capul sus ca sigur va fi bine, cu gimnastica se va rezolva, trebuie sa fiti tari sa o ajutati.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri a optat ptr loc de joaca. am trecut-o in lista!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelro cu masutele am o problema, cred ca cel mai rentabil ar fi sa dam banii unei dintre noi in romania sa transfera toata suma, am suna tla banca si mie cel butin astea imi iau in plus pe langa cei 30, sa zicem inca 28 euro spuneti si voi ce facem

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Lasa ca nici cu Yasmine nu mi-e rusine! S-a schimbat enorm de cand am vazut-o ultima oara, cand ati fost cu cortul. Are perisor mult si ondulat, ochi mari si curiosi. Si scaun de masa ca al Mariucai.

Nu, nu eram noi. Dar acum, cu tunsoarea asta, ma poti confunda foarte usor cu Dani. Da' nu era nici el!

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza
Creato ai o domnisoara frumoasa foc, vroiam sa te intreb daca intamplator acum cateva luni la Potigrafu intr-un logan alb, si ati facut dreapta la Balda Doamnei?

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

REIAU

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

danonique mamique

reiau eu listuta ..

Ellenuta - 2 bucati din care 1 deja comandata
Creata - 3 buc
Aweya - 1 buc
Ramona - 1 buc
Ereena - 1 buc
Kalosalina - 1 buc
Rlc Sandor - 1 buc
Danybv - 1 buc
Zeririlouiza - 1 buc
Laura_Dimitris - 1 buc
Nemary - 1 buc
Stoisor - 1 buc

TOTAL DE COMANDAT - 14 buc

Eva creste mare
Eva

papa bun

Pe mine m-ati uitat?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

scuze ..

dana mi-e si rusine de tine .. daca se poate, ok, daca nu .. c'est la vie ..

trimte-ne pe contul comun (yahoo) nr de cont macar sa viram banii ptr jucarica ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Canuta om sucit!
Eu renunt la masuta. E mai bine asa!

Danutza!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Fetelor, votati, va rog! Treceti pe lista ce alegeti, si ca data, si ca locatie. Ca am votat pana acum doar 5. Daca va e indiferent, nu asteptati sa vedeti ce alege majoritatea. Trebuie sa va decideti care varianta va este mai pe plac. Locul de joaca vs. sala de conferinte. Sunt 2 total diferite, deci trebuie sa inclinati macar spre una dintre ele.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Am vazut ca vorbiti de locul pentru petrecere cu bebeii , eu v-as recomanda mai bine unde este loc amenajat de joaca pentru copii ( asta este parearea mea ) au ce face acolo ei.
Noi ieri de dimineata am fost cu Andrei si Maria la Billa aici la Tl si au si loc de joaca pentru copii si vreau sa va zic ca Maria s-a simtit foarte bine desi in Bucuresti sunt locuri cu mai multe jucarii decat aici la Tl .
Am pus si noi cateva poze, unele sunt facute la locul de joaca , le puteti vedea AICI

Am pus si un FILMULET cu ce face ea la locul de joaca

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput