Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Stoisor] of ce mila mi-e de bebica mica.Sanatate multa!

Moni ce noapte ai mai avut si tu.Sper sa ii dai de cap sa afli ce o supara pe mica. si voua.

Lala20 ce mai faceti voi? De ce asa de rar pe la noi?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am pus pe prima pagina lista pentru locul petreceri. haideti sa ne trecem pe lista aia ca nu-i mare lucru. miri vine special pt noi cu sacha pe avion si trebuie sa ii spunem data.va rog

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
multumesc pentru urarile de la multi ani primite ieri de stefan. va am pe toate!!1

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

elle poti trimite un link cu jucaria sa vad si eu?ca m0ati facut curioasa...
lala20 chiar...zi-ne de voi!cum mai esti cu sotu?sper ca nu s-a mai atins de tine!ai luat vreo hotarare?
ancab la multi ani cu intarziere pt stefan!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Alexandra Maria (dana vio), Eva Maria (ellenutza), Isabella Andreea (madanic), Alexandru Luca (tinnaS), Mihnea Adrian (teo2rina) SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI !!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

fetelor, are matei niste muci ,tot scot la ei si curg intr-una. colagrol ii pot pune de 2 sau 3 ori pe zi 1/2 pic?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Dana si mie mi-e rusine...te rog, dc ti se pare greu, spune-ne si eu renunt la comanda, fara nici o suparare!
Ce ma enerveaza astia de la Laredoute Franta...am primit luni un mail prin care imi spuneau ca pot comanda jucarii si imi ofera transport gratuit si 30% reducere din anumite produse, si cand sa dau comanda...nu ma lasa... Ce neseriosi!
Dana, dc iti foloseste la ceva, iti dau codul de oferta: 42404. Desi o prietena imi spunea ca aceste coduri ar fi personalizate...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza!

Stoisor, pupam Saratica mica, sa se faca bine cat mai repede.

si iar despre petrecere...daca se hotaraste sa facem la un loc de joaca, nu tin neaparat sa facem la ritzi-pitzi. si ne vom supune majoritatii

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

elle poti trimite un link cu jucaria sa vad si eu?ca m0ati facut curioasa...
lala20 chiar...zi-ne de voi!cum mai esti cu sotu?sper ca nu s-a mai atins de tine!ai luat vreo hotarare?
ancab la multi ani cu intarziere pt stefan!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playgo.aspx?productid=324128554&documentid=201208&single=false&categoryid=45546720" target="_blank">MASUTA

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Elle,

Danutza au dreptate fetele. Un colet atat de mare... Hmmm... Si eu ma pot lipsi de masuta.

Stoisor, sunt tare urate enterocolitele astea. Multa sanatate puiului mic!

Ereena eu ii puneam Anei cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi. Sanatate la muciulica!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput