Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Imi pare rau sa anunt dar renunt si eu la masuta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ha, tocmai a terminat masina de spalat! sa vedem rezultatul...am pus fetele de masa albe...toate, cu inalbitor. ma pregatesc si eu de craciun!

Ramona, si mie imi place la nebunie Craciunul...si acum va fi mai frumos, ca e primul din viata lui stefan...a primit costum de mos...e tare haios..o sa va pun poze cu bradul...pe care si noi il vom face mare...la cererea mea...care nu concep altfel...

Ceska, felicitari pentru apartament. sa fiti fericiti in el!

Sanatate multa Sara si AJ!

Creata, ce bine ca mai aude omul cite ceva de la tine si de la mariuca!

Monicaa, bine ca ai descoperit la timp problema. se va rezolva cu gimnastica. iar legat de minute, si stefan prefera stinga, inca de cind era mic-mic. toate le face prima data cu stinga si abia apoi cu dreapta...poate va fi stingaci..

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

renunta si nemary la masuta .. taman m-a sunat!!

Ellenuta - 2 buc din care 1 deja comandata
Creata - 3 buc
Ramona - 1 buc
Ereena - 1 buc
Kalosalina - 1 buc
Rlc Sandor - 1 buc
Zeririlouiza - 1 buc
Laura_Dimitris - 1 buc
Stoisor - 1 buc

TOTAL DE COMANDAT - 11 buc

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Craciun......la sf de noiembrie incepe Adventul aici... facem casute de la 1-24 si teoretic in fiecare zi se deschide cate o casuta cu un cadouas pana in Ajun. La fel in fiecare duminica se aprinde cate o lumanare pana in Ajun cand ard toate 4 in coronita.... incepem sa facem praji uscate in forme de inima, brad, mos si ren...cautam pom, impodobim etc. va fi frumos rau anu asta cu Benji zgait la luminitele din brad si rupand in hohote de ras -"harsti, harsti"-hartie in care sunt impachetate cadourile.

Pacat ca pleaca mama pe 20 probabil dar vine sora-mea/nasa lui B. cu logodnicul pe 23, pe 24 plecam probabil spre soacra... pe langa bagajele ce le avem de obicei o sa mai caram si cadourile.... si imediat dupa ma apuc de impachetat in vederea mutarii.

Monicaa,
ce bine ca va primeste si pe voi azi inca. Urasc sa se imbolnaveasca puii in week end, e groaza mea.

LalaD,
sa stapaneasca Bodgan sanatos consola Wii!!!

Cum tati s-a lins pe bot de gasca la cuptor de Sf MArtin (traditie aici) si nu are rabdare pana la curcanul de Thanksgivin am acuma in cuptor 4 pulpe superioare de curcan. Le servesc cu varza rosie, galustze de cartofi si sos....

Iar Benji treaz de la 6 a adormit.....

Ne mai auzim deseara...

Vroiam sa zic daca ii e prea greu Danei cu masutele poate o/va ajut eu de aici..... DANA???????

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Chiar Ceska am uitat...felicitari pentru noua casutza!! Sa te tii acum activitati de renovare, decorare etc Abia astept sa ne arati camera lui Benji.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Noi cu bradul am rezolvat-o oarecum obligati. Am toate plantele si florile in casa pe perioada iernii, ca atare bradul nu are loc decat pe terasa. Care terasa era si aia prea mica, dar acum e maaaare, ca nu degeaba ne-am agitat si am muncit atat de vreo 3 luni incoace.

Deci Mariuca nu va avea tentatii lucitoare.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am fugit, ma duc sa la fac de mancare muncitorilor, peste vreo juma' de ora sa ii dau si Mariucai, iar mie sa-mi fac un ceai. Ma ustura in gat de nu mai pot. De fiecare data cand deschid gura sa vorbesc, am niste duuuureri...

See u!

Daca trebuie luata o decizie in privinta masutelor, Elena, da-mi si mie un bip, te rog, si vin la laptop. Asta daca nu sunt prin zona. Eu cred ca mai devreme de 1 ora jumate' nu am cum sa ma intorc, ca imi ia ceva timp pregatitul.

Ceska, felicitari pentru noua casuta, sa fiti fericiti in ea!
Auzi, daca esti buna, te rog, bagi pe DHL niste pulpe si la Romanica? De varza ma pot lipsi...

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelro un banc:

Examen la medicina. Un singur tip si 30 de gagici
> in grupa. Intra
> prima.
> - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este
> excitata?
> - Hihihi, hahaha!
> - Iesi afara, ai 4!
> Intra a doua.
> - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este
> excitata?
> - Hihihi, hahaha! - Iesi afara, ai 4!
> Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate
> iau 4. La sfarsit
> intra tipul si i se pune aceiasi intrebare. - Ce se
> mareste pana la
> 20 de ori cind este excitata? - Pupila - Bravo ai
> 10, du-te si spune
> la proastele alea de-afara ca "hihihi si
> hahaha" se mareste intre 5
> si 8 ori.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ceska si Bogdan primeste calendar de Advent desi nu il sarbatorim am preluat traditia de anul trecut . Lui i-a placut mult sa deschida cate o usita in fiecare zi de decembrie si sa constientizeze exact cat mai are de asteptat pana la Craciun.
Anul asta am luat unul facut de kinder , abia asteapta sa se faca 1 dec ca sa deschida usita.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor inainte de plecare ca eu ies la 1 azi, va trimit un filmulet cu yamin care alalta seara se distra copios cu catelu care ii furase o jucarie de cauciuc

http://www.youtube.com/watch?v=vZuMDd8p0cU

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput