Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink 300 bicicleta aceea de care zici tu se numeste bicicleta eliptica,nu e deloc stepper,e tot bicicleta.Eu am din aia si e f ok,mie personal imi place mai mult decat cea clasica pe care stai in fund si dai la pedale,am avut si din aia asa ca vb in cunostinta de cauza.E mult mai comod sa pedalezi la asta iar daca chiar te tii de ea se vad si rezultatele. Minunea a venit! de Luca Nicolae Luca cel frumos Povestea noastra |
Pai si eu am folosit asa ceva la sala. Poti sa imi spui si mie ce marca e, modelul eventual si de unde ai cumparat-o? Vreau sa incep de undeva sa caut si nu ma prea pricep la cumparat articole sportive. Daca nu aici, un pm ar fi super, ca e cam off topic.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nerantula spune:
Ramo, intr-adevar, e vorba de bicicleta eliptica, am avut si eu, e super ca lucreaza foarte multi muschi, in diverse pozitii. Din pacate acum nu imi mai e in preajma, pentru ca nu avem loc si de ea in casa, am dat-o la mama, iar acolo nu am cum beneficia de ea
Eva, ma bucur ca ati scapat cu bine! . Spune-mi si mie, te rog, cum sunt compresele pe care le-ai folosit ulterior sa masezi locul vaccinului?
Andreea_and, sa va traiasca micura crestina, fetita cumintica, poze unde vedem? . Mult curaj azi la vaccinuri, tin pumnii sa treaca cu bine si reactiile ulterioare sa fie neinsemnate!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
babytza spune:
Razvan, Alexia, Karina, Ania !!!!!!
Andreea sa iti traiasca micutza crestina !!!! sa nu doara vaccinul
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
musettepink spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Pai si eu am folosit asa ceva la sala. Poti sa imi spui si mie ce marca e, modelul eventual si de unde ai cumparat-o? Vreau sa incep de undeva sa caut si nu ma prea pricep la cumparat articole sportive. Daca nu aici, un pm ar fi super, ca e cam off topic. de Anda Teodora puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Deci,m-am dus sa vad ce marca este,am dat jos toate hainele de pe ea ,pt ca momentan e suport de haine si am cautat-o peste tot dar nu am gasit nicaieri ce marca este.Daca imi aduc bine aminte am cumparat-o din carrefoure de la articole sportive si a costat cateva milioane dar nu mai stiu sa-ti zic exact cate pt ca o am de vreo 5 ani si nu mai tin minte.hai ca te-am ajutata de te-am omorat,poti merge la magazinele cu articole sportive si gasesti acolo multe modele si eventual si pe cineva care sa-ti explice ce face una ce face cealalta.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Nerantula spune:
Ramo, eu am luat bicicleta acum vreo 5 ani de la First Bike, nu era pe modele, cauti, pur si simplu, bicicleta eliptica. Vezi poate au site.
Andreea_and, am intrat la semnatura si am vazut pozele, e o scumpica Mina grasunica, simpatica foc cu gropitele ei! Am vazut ca ii place pe masa de infasat, si Gruia o prefera de vreo saptamana, pentru ca a inceput sa distinga pestisorii colorati atarnati deasupra si e foarte hotarat sa ajunga la el, asa cu foc pedaleaza din picioruse!
Si, surprinzator, i-am luat scaun de masa si sta cumintel si acolo ceva vreme, daca-l intretinem cu niste zornaitori, uneori are mai mult efect decat luatul in brate!
... once upon a time ...
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink 300 bicicleta aceea de care zici tu se numeste bicicleta eliptica,nu e deloc stepper,e tot bicicleta.Eu am din aia si e f ok,mie personal imi place mai mult decat cea clasica pe care stai in fund si dai la pedale,am avut si din aia asa ca vb in cunostinta de cauza.E mult mai comod sa pedalezi la asta iar daca chiar te tii de ea se vad si rezultatele. Minunea a venit! de Luca Nicolae Luca cel frumos Povestea noastra |
Da, ai dreptate, mai e si bicicleta eliptica.
Eu stiu stepperul si bicicleta de la sala, am ales bicicleta pt ca la mine a dat randament mai rapid si, in plus, nu se adreseaza acelorasi grupe de muschi! E adevarat ca nu e confortabila, eu am si un stepper micut pe care ma mai sui din cand in cand (pt muschii fesieri), pe bicicleta ma sui rarissim, mai ales de lene, dar si ca e greu rau cu pedalatul! Insa este fff eficace daca te tii de ea! Bicicleta medicinala ma ajuta cel mai mult unde am nevoie eu: modelarea coapselor! Pt brate nu m-am agitat niciodata, 300, acolo nu sunt probleme la mine :))!
Tu alege ce iti trebuie tie, ca tu stii mai bine! Cat despre comfort, toate te "rup" dupa o ora de miscare! Plus ca de toate te vei plictisi la fel de repede, indiferent la sala sau acasa
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Andreea ce falcuzte dulci are printesa...
Am inteles eu bine, aveti doua nasici la bebe ? Eu asa voi avea si m-ar interesa si pe mine cum ati facut la biserica sa nu se paruiasca ? Glumesc, ele sunt prietene , dar ma intereseaza cum au facut , cine a tinut copilul, cine l-a imbracat....detalii de acest gen. Eu ma gandeam sa tina copilul pe rand si sa spuna amandoua crezul. La voi cum a fost ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
EvaF spune:
CosmyB, esti o draguta!
Nerantula, pui ce ai tu prin casa, fie fasa, fie frotir, eu am pus la congelator trei manusi din prosop de bumbac, din acelea de baie, pt ca sunt groase, tin mai mult reci si sunt agreabile la masajul dupa vaccin! Poti sa pui si finet, orice poate fi folosit drept compresa
Voi v-ati vaccinat? ca nu mai stiu...
Andreea_and, tin pumnii sa treaca cu bine vaccinul!!!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
Musette, Nerantula, multumesc frumos. O sa incerc acolo plus in unirea unde am vazut niste ustensile de-astea acum cateva luni.
Eva sper sa nu ma plicti prea repede. Prob mea e ca nu prea o sa ajung la sala ca nu stiu cu cine las Bebelina. Nici eu nu vreau sa exersez muschii mainilor. Cand am fol bicicleta eliptica, datorita betelor am lucrat simtitor cu... Muschii spatelui si cu abdomenul.
Andreea_and, vaccin usor!
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nerantula spune:
Ramo, check this out: www.firstbike.ro - fitness - biciclete eliptice, eu am modelul 526.
Eva, nu am facut inca vaccinul, saptamana viitoare il facem si ne e fooooooooooooaaaaaaaaaaaarte frica si milutza de pui, de asta intrebam de comprese, sa stiu cum pot sa-l mai ajut
... once upon a time ...