Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

300

am uitat sa va intreb. vi s-a facut masurarea pliurilor fesiere? se mai face asa ceva? daca stiti mai multe detalii...please help me.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alexia

Karinuta

Ania

bebe Florin de Claudinna

Buna fetelor!

Gata suntem controlati(sanatosi tun, 5500GR si 60 cm la 2 LUNI SI 6 ZILE, lunganul lui mama!!!), verificati peste tot, nu avem bubite, probleme, etc si...suntem vaccinati!
A plans tare puiul, dupa cele doua intzepaturi, dar apoi i-am pus supozitorul cu paracetamol si l-am masat in ambebe locuri cu comprese de la congelator timp de o ora, sa circule vaccinul si sa nu ramana galma! S-a calmat!
Eu am plans muult, nu l-am tinut eu ci sotzul meu pt ca eu ma pierd la fazele astea, doctorita nu stia daca sa calmeze copilul sau pe mine!
Aseara, maaare eveniment exceptional, l-am culcat cu noi in pat ca sa il urmaresc cum evolueaza in timpul noptii!
Doctorita ne-a spus ca febra se instaleaza in perioada critica 03-05 am, la 03 m-am trezit sa pape, l-am alaptat, nu prea a mancat mult cum face el de obicei, era vlaguit. La 05 m-am trezit pt ca ii simteam caputzul caldicel pe piept! Am pus termometrul in funduletz, nu avea febra dar o stare febrila: 37 CU 9°C. Am pus repejor inca un supozitor cu paracetamol si a scazut in jumtate de ora la 37 CU 6. Asa ca a dormit de a rupt cu mine in pat, pana la 10.30 dimineatza, am pus termometrul si e excelent: 37 CU 2. Am scapat fetelor!!! Sper ca de acum gata pt ca am depasit perioada critica!
Oricum, ma asteptam la o reactie, bine ca nu a facut febra, dar somnolent a fost, pt ca trebuie sa lupte organismul lui cumva cu corpii astia straini!
Am aflat, cand imi siroiau lacrimle, inca o data, daca era nevoie, ce muuuult il iubesc si ce mare e dragostea de mama! Prefer sa ma intzepe pe mine de o mie de ori, nuuuuu pe el!
Acum are fooooooooooame, devoreaza sanul in timp ce scriu!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Fetelor, am si eu o intrebare...poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, pareri, etc.
Bb-ii vostri sunt la fel de plangaciosi ca domnisorica mea? nu vrea decat in brate, uneori plange si in brate daca nu ne miscam (dansam), f rar e atrasa de carusel, in rest se smiorcaie si cand mancam, si cand sunt sub dus si evident ca nu mai pot face nimic altceva. I-am cumparat un bouncer...nici vorba sa stea in el, se plictiseste dupa 5-10 minute chiar dc stai langa ea si vorbesti cu ea.Care ar fi explicatia? E prea mica sa se invete sa stea si singurica?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Andreea, si Luca este la fel, lipit de mine toata ziua, noi suntem tot timpul singurei pana vine sotzul meu acasa! Fi-miu ma cauta din priviri, vrea sa ma stie langa el! De leagan, carusel, se plictiseste repede si rezista 5-10 minute doar cu mine in preajma! Cand intru la dush e circoteca...te inteleg perfect!
Uneori mai obosesc si eu psihic dar sunt fericita, per ansamblu, avem o relatie fuzionala si ff bine. Il iubesc enorm si vreau sa simta acest lucru!
Cand plange si vin langa el, ii pun mana pe piept, il iau in brate, inceteaza instant, asa fericita sunt atunci! Inteleg ce importanta sunt pentru el! Tzitzi meu e fenobarbital si eu sunt distonocalm!
Rabdare, mamico, in ziua cand va incepe sa mearga va incepe sa nu mai stea dupa fusta ta!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Eva pe tine si pe printisorul papacios. Ce bine ca ati scapat!

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Eva, ce bicicleta medicinala ai tu? Esti multumita de ea? Are si stinghii din acelea pe care le misti cand pedalezi?

Nu are nicio stinghie, nu stiu de ce "stinghii" vorbesti! Are trei nivele de dificultate la pedale, pe care lesetezi cum vrei, urmarind cardio pe monitorul bicicletei! Dar nu e nicio diferenta intre nivele, toate trei sunt grele de nu mai ai suflu dupa 5 minute de pedalat!
Bicicleta mea se vede pe fundal in poza
aceasta

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eva mersi frumos. Stinghiile la care ma refeream sunt niste be#355;e cam cum sunt cele de ski de care te tii in timpul "mersului", in locul ghidoanelor. Pe langa pedalare, la modelul asta trebuie sa impingi si betele astea inainte si inapoi. Vei folosi mai multe grupe de muschi.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Eva mersi frumos. Stinghiile la care ma refeream sunt niste be#355;e cam cum sunt cele de ski de care te tii in timpul "mersului", in locul ghidoanelor. Pe langa pedalare, la modelul asta trebuie sa impingi si betele astea inainte si inapoi. Vei folosi mai multe grupe de muschi.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Despre ce zici tu e stepper, la ala, unele modele, misti si bratele, la bicicleta cu pedale nu am vazut niciodata asa ceva
Ma rog...

Iepurila
Nu am auzit de masurarea pliurilor fesiere, ci a circumferitei capului, toracelui si abdomenului. Atat masuram noi

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

La cat mai multe lunite fericite Razvan Florin, Alexia, Karina si Ania!!! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Bine ati venit simo ef, cosmyb si danadumitru!
Anca ce mare si frumoasa s-a facut Carla! La cat mai multe lunite domnisorica scumpa si iubita!
MonycaC e superba Eva, are cu cine semana.
Andy g ce blondut frumos aveti voi acolo!
Eva bine ca ati scapat cu bine de vaccin, acum o asteptam si noi pe d-na doctor sa ne intepe...si am si eu niste emotii..
.
Noi ne-am crestinat duminica, a fost super cuminte iubita, luni am avut baita de mir si marti ne-am sarbatorit ca a fost Sf. Mina. Botezul a iesit mai bine decat speram, oricum noi l-am facut in familie si cu prietenii foarte apropiati acasa. La biserica am avut surpriza neplacuta sa mai fie inca doi copii la botezat dar m-am bucurat totusi ca a mea a fost cea mai cuminte, a plans doar cand a scos-o din apa si foarte putin. Am stat cu emotii cateva zile ca erau niste copii raciti la biserica si unul chiar a tusit spre Mina de-mi venea sa plang acolo insa am scapat, n-a racit printesa.
Ne rugam sa scapam cu bine si de vaccin, eu am luat sa-i faca si Prevenarul, sper sa fie ok.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

300 bicicleta aceea de care zici tu se numeste bicicleta eliptica,nu e deloc stepper,e tot bicicleta.Eu am din aia si e f ok,mie personal imi place mai mult decat cea clasica pe care stai in fund si dai la pedale,am avut si din aia asa ca vb in cunostinta de cauza.E mult mai comod sa pedalezi la asta iar daca chiar te tii de ea se vad si rezultatele.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Eva mamica fericita si mandra tare de baietelul ei. ma bucur ca ati scapat de vaccin si ca totul e bine, il si pe frumosul Luca!

andreea_and ce gropite are bebelina ta Doamne ce dulce e!

fetelor si bebelina mea face kk la doua sau trei zile si o mai ajut cateodata cu termometrul, daca nu face tare si are mucus prin el ar trebui sa ma ingrijorez? am vb cu doctorita la tel si ea a zis ca are diaree, de-asta e mucus acolo se poate sa aiba diaree daca face asa rar si nu e apos? offf nu mai inteleg nimic help!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput