Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
bitza2008 spune:
Neata tuturor!
La multe lunite Karina si tuturor sarbatoritilor zilei!
Fasa de care zice Irina e cea folosita la infasat(aici eu am vazut f multi copii infasati) iar la botez era folosita pt miruit copilul, inainte sa apara sticlutele cu mir cu aplicator ; o leaga preotul la lumanare. Noua ne-a zis preotul s-o asezam intinsa bine ca simbolizeaza drumul copilului in viata.....eu o tin sub saltea intinsa biiine.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Raluca83 spune:
Buna fetelor!!
Eu sunt cam suparata, pt ca de 2 zile pitica mea face kk doar ajutata, altfel nu, nu stiu ce sa ii fac, ca daca nu face se tot screme saracuta si nici nu doarme linistita... . Voi ati patita asa ceva cu bbei vostri?
Spuneti-mi dsi mie daca e normal si daca sa o las sa faca totusi singurica cand vrea ea sa faca??
Bianca Florentina
CosmyB. spune:
andy.p pentru micuta Alexia
Nikolici pentru Karinuta
Nausica pentru Ania vazut si poze noi
cluadina pentru bebe Florin
sa va traiasca bebeii cuminti si sanatosi sa va bucurati de perioada asta ca e cea mai frumoasa
noi am avut o noapte f linistita ca de obicei, maya e asa cuminte chiar ma mir cum poate fi asa cuminte cand doarme mi se face dor de ea si abia astept sa se trezeasca am un noroc fetelor!
Eva cum e Luca dupa vaccin?
Anca denisa.g
babytza vazut poze cu David si frumoasa lui surioara
va pe toate
Pozici
Mami super happy de Maya
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac Fetelor, am si eu o intrebare...poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, pareri, etc. Bb-ii vostri sunt la fel de plangaciosi ca domnisorica mea? nu vrea decat in brate, uneori plange si in brate daca nu ne miscam (dansam), f rar e atrasa de carusel, in rest se smiorcaie si cand mancam, si cand sunt sub dus si evident ca nu mai pot face nimic altceva. I-am cumparat un bouncer...nici vorba sa stea in el, se plictiseste dupa 5-10 minute chiar dc stai langa ea si vorbesti cu ea.Care ar fi explicatia? E prea mica sa se invete sa stea si singurica? Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
Draga Andreiutza
Crede ma nu esti singura careia bb ului nu i da pace decat in bratze...iaca facu i si o rima repede.
A mea cred ca este cel mai dependent bb eu, si de bratzica si de tatzica.
De aia ma si cert cu al meu sotz caci cand i o dau nu se descurca si incepe sa se panicheze si face ca toate alea....deci eu sunt mama de prim copil cu norma intreaga...nimeni nu ma ajuta insa nici nu simt nevoia unui strain...rude in casa.Fac totul cum cred eu de cuvintza si este mult mai bine, insa am momente...putzine ele...de facut altceva.
De ex ieri am fugit pe strazi sa ma tund...mi am lasat copilul dormind cu tati si fugi sa gasesti un taietor de par ;(.Bineinteles ca nu am gasit la 7.30 pm...asa ca am chemat o vecina frizeritza sa ma uratzeze.Si sa vezi nene 30 min a durat insa Karinutza s a trezit si a inceput...si sotzul ori nu stie ori nu vrea sa stie cum se face cu un bb..insa copilul meu a plans 30 min...de mi venea sa i smulg foarfeca vecinei si sa ma frizez repede asa...sau sa mi o bag in inima sa nu mi mai aud copilul plangand...nasol sentimentul.
Ce fericire pe noi cand am terminat si am luat o in bratze...s a linistit insa eu trebuia sa fug la dush sa dau parul jos de pe mine...si iara scandal...si dupa... FERICIRE DEPLINA...PACE SI LINISTE.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
bitza2008 spune:
Raluca al meu de peste o luna face la 3-4 zile; uneori mai face zilnic dar rar.Obisnuiam sa-i dau ceai de musetel, bagam termometru si rar supozitor.
Chiar zilele trecute zicea o mamica ca e normal si nu trebuie intervenit cu nimic; acum il las mai mult sa vad cand face din proprie initiativa.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
kid2003 spune:
_irina nasa se ocupa de tot...dar tb sa vorbesti cu ea sa fii sigura ca stie ce se cere la biserica. Atunci cand veti sttabili biserica va va spune preotul ce tb sa aduceti. Eu stiu ca fasa nu e optionala si nu e vreun obicei local. O cer la botez toti. E altceva decat panza de mir. E ca o panglica mai lata, dintr-un material mai grosut. Mai nou am vazut ca sunt in doua culori: alb cu ata rosie si alb cu ata albastra pentru baietei. Nasa mea a luat-o dintr-un magazin de copii, de fapt ea a luat setul de botez de la Z si a avut panza de mir (o frumusete, din bumbac alb fin cu Inger Ingerasul Meu - toata rugaciunea- scrisa cu gri-argintiu pe un colt, fasa, prosop pentru copil, prosop pt preot si fasa). Au cam peste tot la magazinele de copii, gen Piciul de ex...Sa o ia ca o cere. Restul obiceiurilor nu le stiu, noi fasa si sticluta de mir le-am uitat la biserica si a doua zi numai erau Imi pare rau-rau pentru sticluta de mir pentru ca era frumoasa, cu panglici de satin si un fluturas de dantela, pusese nasa acolo ulei de bebelusi si era sfintit. Mi-ar fi placut sa il am sa o mai ung pe Maria, dar asta e...vina noastra. Panza de mir e bine sa stea langa copil dupa botez, iar cu fasa, eu o am pe aceea a Alexandrei, nu am facut nimic special cu ea, am pastrat-o la cutia de amintiri!
300 si eu am excesul ala de piele pe burta. Se trage dar cu abdomene la greu sau cu ceva electrostimulare (eu sunt cam lenesa sa merg la sala deci cred ca imi voi lua un abonament de electrostimulare). Am o fata care vine si imi face masaj dar si ea mi-a zis ca excesul asta e piele se trage cel mai bine cu sport, cu antrenarea muschilor, doar cu masaj nu se rezolva mare lucru pe acolo. Daca te apuci de abdomene si te tii, o sa vezi rezultatele repede
Anca Iarta-ma, ieri nu am intrat pe Net. Dar iti urez azi, cu intarziere mica, la multi ani fericiti pentru Anca, bobocelul nostru de 3 luni!
Urez lunite fericite si la cat mai multe mii de lunite si celorlalti sarbatoriti! Razvan Florin, Alexia, Karina si Ania . Sa cresteti mari, sanatosi si isteti puilor!
nikolici spune:
Razvan Florin, Alexia si Ania LA MULTE LUNITZEEE
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
_irina_ spune:
Nerantula, sabinel, tzitziri multumesc pentru raspunsuri. In mod sigur o sa ma duc sa imi citeasca molifta la aceeasi biserica si il intreb pe preot ce e nevoie sa avem. Probabil ca sunt obiceiuri si obiceiuri si nu as vrea sa am nevoie de ceva si sa nu avem.
Azi ma duc la doctor pentru consultatia aia la 40 de zile de la nastere. In fine, au trecut mai multe zile dar bine ca ajung si acuma.
La multi ani, Razvan Florin !!!
La multi ani Alexia !!!
La multi ani Karina Alessia !!!
La multi ani Ania !!!
fericita de - Andreea
iepurila spune:
hello!! scriu rpede cat doarme galusca 10 minute.
va pupicesc pe toate. mai am de recuperat cap 4.
sa va mai spun din nedumeririle mele:
temp in casa e de 22-22.5 grade (imbracata cu body si salopetica sau body, bluzita si pantalonasi- fara caciulita of course). problema e la baie. facem 23-23.5 grade dar la final, spre masaj se cam invineteste pe manute. ce ziceti sa continui asa, sperand ca se obisnuieste sau sa cresc mai mult temperatura?
daca aveti reteta de ulei fiert (cu vitamina A....) dati-mi-o si mie va rog frumos...cantitati...alea alea
cu crizele de plans inca nu imi este foarte clar ce nu-i convine. nu stiu sigur daca sunt colici sau nu. se strange de burtica. se enerveaza destul de des chiar in timpul mesei, dar daca ma ridic cu ea in picioare... se linisteste relativ repede.....mult mister inca pt mine. ma gandesc ca poate fi si obosita, nervoasa.
daca ar trebui sa-mi ridic si alte semne de intrebare va rog mult sa-mi spuneti.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
300 spune:
La multi ani puilor: Alexia, Ania si Razvan!
Ce pot spune e ca de-abia astept sa fac sport.
Eva, ce bicicleta medicinala ai tu? Esti multumita de ea? Are si stinghii din acelea pe care le misti cand pedalezi?
Aveti idee de ce se vehiculeaza ca sportul ar influenta cantitatea de lapte produsa? Eu nu m-am edificat inca asupra subiectului.
Fetele cu bebei suparati sper sa pe rezolve repede.
Iepurila, eu nu fac masajul dupa baie ci dimineata si nu-i e frig. Oricum poti incerca sa maresti un pic temperatura la baita sau sa te misti mai repede la masaj. Eu o mai masez si cand o spal...
Bubulina mea a dormit 3 ore si s-a trezit f zambareata. A si papat foarte bine, a fost chiar expeditiva.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei