Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! irina panza aceea se numeste crashma sau panza de mir. copilul trebuie sa stea in ea de la botez pana la scaldat a doua zi. la noi s-a udat c-au pus-o direct pe ea. am impaturit-o peste noapte si i-am infasurat picioarele cu ea. din cate stiu nasii trebuie sa vina cu ea la biserica. cel putin noi la botez nu am cumparat nimic, nimic, nasii s-au ocupat de tot.
laureta, fiica ta cea mare are niste gene demential de lungi. doua frumuseti ce mai!
nausica, ce m-are s-a facut ania si cat e de simpatica!
pitica mea a adormit la 12.20 singura si s-a trezit la 7. nu mi-a venit sa cred!!!acum face vocalize langa timpanul meu, a descoperit ca stie sa tipe.

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

AZI AVEM O LUNITZAAAAA....POFTIM TOATE MAMICILE SI BEBEII LA UN CEAI DE FENICUL-ANISON-CHIMEN.DUPA...TRAGEM UN PARTY IN PAMPERS

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

Laurata, pai treaba cu sieksul e ca nu prea am stare si chef de asa ceva...si parca nici timp, desi Daviduta doarme.Dar cand el doarme sunt altele de facut.....iar treaba cu Cerazette-ul e ca isi face 'efectul' in 7 zile..deci am inceput sa iau si continui sa iau pe ideea ca o sa vina cheful si sa fiu pregatita

Irina, la botez la noi nasa a avut doua chestii:una panza de mir, mare, de pus bebele in ea cand e scos din apa si a doua o chestie lunga de 1 m si lata de vreo max 10cm cu care cred ca trebuia stransa panza sa stea infasat....ambele au fost sfintite....nici nasa nu se pricepea, dar a cerut 'fasa' la magazinele de bebei....si i s-a dat chestia asta pyutin lata.Deci daca cere sigur stiu vanzatoarele despre ce e vorba.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikolici, la mai multe! sa fiti amandoua sanatoase!

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nikolici, la multe lunite!

Acum mi-amintesc si eu cum arata fasa acum,eu am si infasat bebei cand erau ai mei mici In 80 si inca se infasau bebeii.

E o bucata de panza groasa, estul de rigida, de obicei e in 2 culori :D un pe margini si un pe interior, de obicei aia din interior e alba. Ar trebui sa exersez pe Anda sa vad daca mai stiu infasa.

Stiam sa pun si triunghi de panza! Ehei ce vremuri :)))

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Fetelor, am si eu o intrebare...poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, pareri, etc.
Bb-ii vostri sunt la fel de plangaciosi ca domnisorica mea? nu vrea decat in brate, uneori plange si in brate daca nu ne miscam (dansam), f rar e atrasa de carusel, in rest se smiorcaie si cand mancam, si cand sunt sub dus si evident ca nu mai pot face nimic altceva. I-am cumparat un bouncer...nici vorba sa stea in el, se plictiseste dupa 5-10 minute chiar dc stai langa ea si vorbesti cu ea.Care ar fi explicatia? E prea mica sa se invete sa stea si singurica?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andreuta nu stiu ce sa spun, si a mea e destul de bratzodependenta cand e treaza, dar nu apuca sa planga rau. In bratele mele clar nu plange. Foarte rar mai sta in patut treaza sa se joace cu manutele. E drept ca o si culeg astia daca o vad treaza ca le e draga. Insa, de cele mai multe ori, cand o culeg e deja plansa.

Mie mi se pare anormal, pitica are luna asa ca o tin lipita de mine. Daca are dupa-amiaza cu tema de supt nici nu indraznesc sa ma gandesc sa fac altceva decat sa stau cu ea. LA vvarsta asta bratele tale de mama inseamna toata lumea ei. AM vazut ca Anda prefera sa doarma in cea mai contorsionata pozitie in bratele mele amortite decat sa stea in pat.

de Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Andreuta nu stiu ce sa spun, si a mea e destul de bratzodependenta cand e treaza, dar nu apuca sa planga rau. In bratele mele clar nu plange. Foarte rar mai sta in patut treaza sa se joace cu manutele. E drept ca o si culeg astia daca o vad treaza ca le e draga. Insa, de cele mai multe ori, cand o culeg e deja plansa.

Mie mi se pare anormal, pitica are luna asa ca o tin lipita de mine. Daca are dupa-amiaza cu tema de supt nici nu indraznesc sa ma gandesc sa fac altceva decat sa stau cu ea. LA vvarsta asta bratele tale de mama inseamna toata lumea ei. AM vazut ca Anda prefera sa doarma in cea mai contorsionata pozitie in bratele mele amortite decat sa stea in pat.

acum ma cert cu mama ca stau numai pe net... Am ajuns la urlete.

de Anda Teodora

Da, e adevarat ca simte nevoia de caldura, pe care i-o ofer cu toata dragostea, cat mai mult timp, insa mi-e imposibil non-stop, iar cand ii aud plansetul mi se rupe inima si imi da si o stare proasta, pe care probabil i-o transmit. Poate toate astea sunt amplificate si de faptul ca pana dupa-amiaza suntem numai noi doua si trebuie sa stau dupa ea numai eu.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Am avut o noapte linistita cu papa doar la san
A inceput sa fie atras de jucarii si i-am luat o paturica Centru de joaca. Ii place la nebunie Vorbeste cu jucariile si da din manute si din picioruse de fericire..E deja de 30 minute pe ea si nici gand sa se enerveze, nici suzi nu a cerut... ma joc !!

Nikolici la multe lunici !!!!!

Ce trece timpul Anca.... bebelina ta a facut 3 luni Te-am pupacit si ieri, dar o mai fac E o scumpa

Pup toate mamicile

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La multi ani, Razvan Florin! Sa cresti voinic si sanatos in continuare si sa fii mandria parintilor tai! Ce mai faci, Claudinna, ce-ti mai afce grasanul, cu ce noutati te incanta?

La multi ani! si pentru Alexia cea cumintica , sa traiesti sanatoasa si voioasa!

De asemeni, La multi ani!! si pentru Karina Alessia de Nikolici si Ania de Nausica

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput