Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 22
LUCUTTA spune:
Nerantula,giuliana,300,
Noi nu avem inca nici o luna ,acum pe 20 va face 1 luna si sper sa se mai linisteasca dupa botez ,asa se zice.
Mi-e tare mila de el saracutul ca se trezeste noaptea ii dau sa pape si apoi cand il pun din nou la culcare adoarme dar saracutul tot geme in somn si se foieste cred ca de durere de burtica sau nu stiu de ce altceva,asta pana se trezeste de tot .De ex daca se trezeste pe la 4 papa si apoi somnic pana pe la 8 dar in acest timp tot geme,se foieste,plange.
Ii mai dau din cand in cand Bonisan dar parca nu sunt asa multumita de el si plus de asta ii face pofta de mancare.Cred ca am sa trec pe Sabsimplex.
Ce zice-ti oare de la colici face asa?
Corrina spune:
neata
am una bucata Mihnea atarnata de mine, dorminda
ce mai faceti mamicilor?? bebeilor??
andy.p salutari tie si celor doi pitici!!
denisa sa iti creasca mare feciorul, tare scump mai e!!!
Gruia, Sasha, Amalia sa va dea Dumnezeu tot binele din lume alaturi de parintii vostri
_giulianna_ sa iti traiasca odorul (zic azi, in avans, ca maine ...cine stie daca ma lasa mandretea lu` mama voi ce mai faceti? de cand vroiam sa te intreb si uitam mereu: de ce a avut Editzu tau greutate asa mica la nastere desi la termen? ca si Mihnea s-a nascut la 37s1zi cu 2640g si m-a intrebat pediatra de ce? si mi-a aprins un semn de intrebare in cap, nu m-a dus mintea sa intreb la maternitate
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
andy.p spune:
lucutta acuma te-am vazut,bibe-ai revenit...si Alexia a facut asa o perioada foiala,gemete ,dar i-a trecut,mai ai putina rabdare.La noi Sab Simplex a functionat ff bine.
Corrina ,ma bucur sa aud ca sunteti bine.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
felicic76 spune:
amalia
gruia
edwin
sasha
Sa fiti sanatosi si papaciosi si va tinem pumnii la vaccinuri, sa nu va doara si sa fiti feriti de reactii adverse!
lucutta: si noi trecem prin asa o perioada, dar nu cred ca sunt colici, il tin si cate jumatate de ora pe umar, sa scoata tot aerul si in timpul asta la fel, geme, se enerveaza, se framanta, intr-un final reuseste sa scoata tot aerul si cade placinta in bratele mele, adoarme.Eu ii dau Espumisan inainte de masa, 5-7 picaturi si este bine. Problema apare si cand papa san si cand papa bibe, ptr ca este lacom si inghite mult aer. Incearca sa-l tii cat mai mult, maseaza-l si bate-l usurel pe spate, sa scoata tot aerul si de-abia cand se linisteste pune-l in patut.
(dezavantaj: s-a obisnuit sa adoarma in brate)
300, sabinelul,andy,p:
mami de alexa: pe unde umblati? ce face cipri? dar Alexa?
Ieri a venit un client la mine acasa, imi este si ruda prin alianta si mi-a zis in fata ca sunt nebuna: copilul era intr-o salopeta plusata si cu capul descoperit El nu si-a dat geaca jos si zicea ca i-a inghetat un picior, mie imi era bine in halat, el a plecat tremurand de frig(omul a recunoscut ca este mai friguros din fire, dar totusi am 22 grade in casa) si intr-un final mi-a zis ca "poate este mai bine ca-l "tin in frig", ca fiica-sa este racita non-stop", asa ca cercul de prieteni comuni va afla ce mama denaturata sunt
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corrina neata _giulianna_ sa iti traiasca odorul (zic azi, in avans, ca maine ...cine stie daca ma lasa mandretea lu` mama voi ce mai faceti? de cand vroiam sa te intreb si uitam mereu: de ce a avut Editzu tau greutate asa mica la nastere desi la termen? ca si Mihnea s-a nascut la 37s1zi cu 2640g si m-a intrebat pediatra de ce? si mi-a aprins un semn de intrebare in cap, nu m-a dus mintea sa intreb la maternitate fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare |
Cori si multumesc din suflet pentru urari!
Asemenea si voua, sa cresteti mari si frumosi si sa va dea Doamne Doamne tot ce-i mai bun pe lumea asta!
Legat de greutate...eu spre sfarsitul sarcinii am avut tensiunea foarte mare. Din 15 cu 12 nu ieseam cu toate pastilele din lume. Ma simteam excelent, n-aveam nici pe naiba dar puiutul meu...suferea in tacere micutul. Cand ma uit acum la el cat e de grasun..si ce slab era cand l-am nascut...nu-mi vine sa cred ce repede a recuperat intr-un timp atata de scurt.
Am ajuns la spital duminica, pregatita pentru cateva zile de internare, pentru stabilizarea tensiunii. Cand am ajuns acolo...cred ca de la emotii, nu stiu de la ce...tensiune 17 cu 12
Dupa alte pastile si injectii...s-a luat hotararea "sa-l scoatem afara". A venit medicul de acasa, si s-a pus pe treaba :))
In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost si este sanatos! A respirat singur din prima clipa, la incubator nu l-au tinut decat 2 zile, n-a facut icter decat o forma foarte foarte usoara aproape insesizabila iar acasa am plecat dupa 5 zile cu greutate 1900g.
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
300 spune:
Feli dar omul ala a copilarit in Africa???
Lucutta si eu cred ca de la aer face asa, o patesc si eu dar la mine ii vine inapoi destul de des chiar daca ragaie, de unde trag concluzia ca sau n scoate tot aerul, sau are o predisozitie. Asa ca zic si eu> bine a n-are colici si incerc s-o ajut cat de mult. Atata vreme cat e mancacios si uda scutece nu ai de ce sa iti faci prea multe griji (asa deloc nu se poate, nu, doar suntem mamici ).
Inca ceva, in cazul in care ai vrea sa iti maresti productia de lapte, se poate face. Intra pe femina intim, la alaptatul help line, cred ca fetele te vor ajuta foarte mult. Zic eu ca ar fi pacat sa nu tii si lapticul tau cat se poate de mult. De asemenea poti scrie si aici, sigur se va gasi cate o mamaica sa te ajute si cu experienta ei. In rest, multa sanatate, sa va faceti mari si frumosi indiferent ce laptic consumati
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
amik spune:
neata, fetele, si bine v-am gasit!!
imi permit sa intru si eu in randul vostru cu "acte" in regula, ca de citit va citesc dn timpul sarcinii.
am nascut pe 21 septembrie un baietel frumos si asteptat, Vladimir Andrei, care a avut 4 kg la nastere si scor Apgar 9 - circulara de cordon. am nascut natural, a fost fff intens dar mult mai rapid decat la prima nastere!
din pacate timpul meu disponibil pt scris pe net este foarte limitat avand in vedere ca vladimir vrea numai in brate si oarte rar resuesc sa il fac sa stea singur pt circa...hmmm 2 min. dar nu-i bai, am mai trecut o data prin asta, voi reusi si acum.
am o mare rugaminte la fetele care iau Cerazette. caut in disperare pe la farmacii si nimeni nu are si nici nu au auzit de ele. de unde cumpar???
mi-am carat copilul inca din primele saptamani in magazine. initial cu un pic de vinovatie in suflet, apoi m-am mai linistit. fetita mea este la gradinita, deci oricum piciul este foaaarte expus, daca e sa o luam asa. de regula la primul copil esti mai catolic decat papa, cand mai capeti oaresce experienta esti mai relaxat- a nu se intelege nepasator, doamne fereste!
pe 6 decembrie vom avea si noi botezul, deci ii vom pune si numele Nicolae in biserica. ma amuz teribil strigandu-l Nicushor sau Nae!
acum va pupic ca plecam in Cismigiu!
ps: sa ma treceti si pe mine in listuta, va rog frumos!
Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008)
300 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Cori si multumesc din suflet pentru urari! Asemenea si voua, sa cresteti mari si frumosi si sa va dea Doamne Doamne tot ce-i mai bun pe lumea asta! Legat de greutate...eu spre sfarsitul sarcinii am avut tensiunea foarte mare. Din 15 cu 12 nu ieseam cu toate pastilele din lume. Ma simteam excelent, n-aveam nici pe naiba dar puiutul meu...suferea in tacere micutul. Cand ma uit acum la el cat e de grasun..si ce slab era cand l-am nascut...nu-mi vine sa cred ce repede a recuperat intr-un timp atata de scurt. Am ajuns la spital duminica, pregatita pentru cateva zile de internare, pentru stabilizarea tensiunii. Cand am ajuns acolo...cred ca de la emotii, nu stiu de la ce...tensiune 17 cu 12 Dupa alte pastile si injectii...s-a luat hotararea "sa-l scoatem afara". A venit medicul de acasa, si s-a pus pe treaba :)) In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost si este sanatos! A respirat singur din prima clipa, la incubator nu l-au tinut decat 2 zile, n-a facut icter decat o forma foarte foarte usoara aproape insesizabila iar acasa am plecat dupa 5 zile cu greutate 1900g. Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
Cam asa s-a intamplat si la mine, pui nascut la termen cu greutate destul de mica, aproape fara icter, recuperat rapid... dar nu cred ca am avut tensiune mare, am iesit bine la contrl si la monitorizarile mele de acasa. Pe de alta parte, cu 10 zile inainte de a naste m-au oprit la spital pentru ca aveam tensiunea mare fara de cat aveam de obicei, 13/9 (eu aveam 9 cu 4-5) si eram umflata rau de tot. In cazul meu stopul de crestere ramane un mister asa incat, Corri, ne putem lua de mana. Cata vreme Mihnea creste frumos eu zic sa nu te mai amarasti cu asta.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
_giulianna_ spune:
Edwin de Denisa.G
Gruia de Nerantula
Amalia de Sabinel
Sasha de Ratonelu
Vesna de Octavia75
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)