Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
CosmyB. spune:
fetelor, la odisee cand va mai citeam erati asa unite... nu ar trebui sa se ajunga sa tinem mortis la ideea noastra, fiecare isi spune parerea si cere sfaturi, dar la urma urmei fiecare face cum considera! dar asta nu inseamna ca noi ne impartim in catedrale si bisericute.. eu sunt de acord cu x si y cand sunt astfel de discutii.. e pacat fetelor! am invatat multe de la voi si e bine ca exista forumul sa ne impartasim din experientele si mai ales temerile noastre. maine totul o sa revina la normal somn usor la toate si o noapte linistita!
Pozici
Mami super happy de Maya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CosmyB. spune:
da chiar asa sabinel la multe lunite Amaliei sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea
denisa.g sa-ti traiasca frumosul Edwin
nerantula pt bebe Gruia
ratonelu pt bebe Sasha
wow avem 3 sarbatoriti baieti si numai o printesica!
Pozici
Mami super happy de Maya
Nerantula spune:
Daaaaaaaaaaa, Amalia scumpica si grasunica de Sabinel !!!
Imi amintesc si acum mesajul nasterii tale, cum ai intrat tu, cu surle si trambite, in lumea asta mare cu 10 min inaintea lui Gruia (politicos si bine-crescut pustiul, nu?
) Un pupic special!
Si tot foarte special un pentru Sasha lui Ratonelu
, sa cresti mare si sanatos si sa alungi norii negri din sufletul mamicii tale cat mai departe!
Carla, ce mai faceti? Nu vedem si noi o pozica-doua cu puiutul tau drag?
si
pentru dragalasul Edwin, sa fii fericit cat incape si sa-ti fericesti si frumoasa mamica Denisa!
Si pupicii foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte speciali nu s-au terminat: GRUIA !!!
Sa ai o viata minunata!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Nadina , multumesc de raspuns!
Piticul meu are 5.400kg azi, nu stiu sa-l masor, dar sigur peste 60cm, o sa aflam cand vine pediatra joi.
Fetelor, voi cat platiti pentru vizita acasa a pediatrului? Pentru vaccin ii dati ceva in plus?
... once upon a time ...
300 spune:
La multi ani bebeilor Amalia, Gruia, Sasha, Edwin!
Fetelor ma simt chiar aiurea ca daca nu raspundeam eu dianei imediat polemica asta poate nu s-ar fi iscat. Nu asta era intentia mea, nici sa acuz pe careva - si daca am facut-o fara sa vreau imi cer scuze de mii de ori!
Pupici Lucutta si Giulianna, scrieti mai des daca aveti timp. de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nerantula spune:
Ramo, com'on! Fiecare e majora si vaccinata si responsabila pentru ceea ce spune, nu-ti asuma tu ce nu-i al tau.
Oricum, problema nu a fost cu discutia in sine, caci diversitatea opiniilor e un lucru general acceptat, ci cu modul in care au fost exprimate si receptate aceste opinii. In plus, mie mi se pare ca discutiile despre discutie fac gogoasa si mai mare, io zic sa o lasam asa si sa trecem mai departe. Forumul este, totusi, un mediu virtual de comunicare, cu lipsurile de rigoare, in care limbajul verbal nu mai este completat si de cel non-verbal suficient de mestesugit, astfel ca se da mult prea mare importanta cuvintelor si se ajunge la o decodificare eronata a mesajelor. De asta ar prinde bine, in completare, putin mai multa toleranta.
In alta ordine de idei, am reusit sa alaptez dintr-un san foarte plin intr-o pozitie neconventionala, astfel incat sa micsorez debitul de laptic! Nu stiu daca e cea recomandata de Culcer, ca nu m-am ajutat de perne sau alte chestii, dar bebe nu a mai protestat apoi si a papacit bine.
inca o data Nadina!
... once upon a time ...
sabinel spune:
multumim mult de urari, asemenea si voua, sa va traiasca bebeii, sa se faca mari si sa fie sanatosi.
nerantula, gruia al tau e un pui foate bine educat, dragul de el. il pupam pe falcute
dragele mele, este oficial. amalia si-a scos singurica masa de noapte. e a treia noapte in care adoarme la 12 si se trezeste la 7
poze
povestea nasterii
300 spune:
Nerantula felicitari, de-acum nu veti mai avea probleme. Si eu am un san mai debitos si reusesc s-o enervez sistematic pe aia mica deci te-am "inteles" foarte bine :).
Cu comunicarea non-verbala exprimata in scris m-am lovit si eu in alte medii si tind sa fiu de acord cu tine.
Sabinel, frumos program. Ia uite ce-am avut eu: 22 - 2 somn de voie dupa baita si papa
2 - 4 papa, desfasat, papa, tentativa de somn intrerupta de reflux si alte asemenea.
4-6.15 somn de voie. Trezit, papa 10 minute, durut burtica, somn la mami pe burta ca jos in pat iar reflux si ne trezeam. Adormit instant, pana in momentul de fata inclusiv. Mami pus fata jos la 7 si in juma de ora iar reflux si plans in somn. Ridicat iar fata pe burtica. Mami n-a mai dormit de la 6, iar acum nu se mai pune problema ca are o foameeee... de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
Buna dimineata!
Noi raportam o noapte linistita de la 12 incolo,of course
ramoAnda si mamica ...las ca te tine in priza un pic.
Amalia
..ladies first
Gruia
Sasha
Edi
Sa cresteti mari si sanatosi!
Legat de discutiile incepute,eu cred ca fiecare parinte stie ce e mai bine ptr copilul lui.E normal sa cerem opinii si sfaturi,dar acestea ar trebui sa fie impartiale fara sa incercam sa obligam pe cineva sa faca exact cum fac eu sau altcineva.
Eu deocamdata n-am scos-o pe Alexia in aglomeratie ptr ca am cine ma ajuta,mama,soacra,sotzul.
Cu diversificarea cu Andy am inceput pe la 4 luni,acuma voi incerca sa o aman cat mai mult posibil.tuturor si o duminica minunata.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia