Pepenasi de iulie-august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Serenity ati mai crescut mei! Seamana cu tine fi'tu!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Io nu am de zis nika! numa am vrut sa vedeti ca cetesc si ma imprastiu de ras.
Ileana, pai na...rahitic au ba...io ii dau dimineatza vigantolul la Stefan dar vreau sa va zis ca nu il vrea oricum...ci cu un pic de zahar pe lingurita pe motiv ca nu are nici un gust asa ca dimineatza cand imi amintesc {azi am uitat} ii pun un varf de zahar in lingurita si 3 picaturi. Rahitic in sensul ca is larbatzate coastele.

Mada, interesant ca noi ne batem de ceasul mortii aici cu Viogantolul lu mama lu Zeul Dorel si la voi nu se da nimic....

Ileana, inca o intrebare pt ca stai pitita pe mess mai zi-mi si cum se cheama dracia aia de vitamina, este fiola, sticluta??sau cum?are vreo denumire? sa nu ma duc ca lelea floare la farmacie ca poate nu-mi dau astea daca vb prostii.
pipete gasesti la chestiile oftalmologice sunt sticlute cu pipeta de plastic da sa fi atenta sa se poata desface capacelul sa inlocuiesti continutul. Eu asa am facut pt ser fiziologic. Pipeta obijnuita am gasit eu da este din sticla cu cauciuc si mie mi frica sa apropii chestia aia din sticla de nasul copilului ca este tare ascutzita...alceva nu am vazut.

a.cicel io nu am apucat sa cetesc mesajul tau dar as fi vrut sa stiu ce continea sunt tare curioasa de cazuri reale de DHD ca de citit am tot citit....pacat ca l-ai sters

na ca in final m-am lungit ca o placinta...au venit restul gastii...baietii mai mari asa ca ma retrag
o dupamasa placuta sa aveti!
you all

Ana - mami de Stefan si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

HAi ca a iesit o mare goanga cu kilele mele...voiam sa zic ca de la 44.600 gr am ajuns la 46.000 gr.

Andreea.....stai sa vezi cum iti citeam eu nick-ul.....a.ciel(fr.) de cand citesc postarile tale pe forum niciodata nu am citit nick-ul cum trebuie.....ametita mai sunt...chiar ma gandeam la tine ca la un cer de-ala de vara albastruuuuu....mda....acuma iti zic Andreea si atat:) Felicitari pentru mica vedeta!

Azi am reusit sa iau si eu banii de trusou pe care i-am dat pe o geaca noua la al meu, cadou de Mihail si GAvril.

Ile ....ai fost tare cu spumele tale pe "tanti"....pupam gandacelul....fara conotatii sa nu ma trezesc cu soacra-sa in cap:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

si buburuza mea se intoarce pe dreapta si mai nou se chinuie sa se intoarca pe burta si nu ii iese si se pune pe urlat

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IRDA - zi-mi ca n-am citit bine! Bai nene, tu arati ca la liceu!!! Si nu fac misto, cu de-astea unde omu' se vede ca e mai umflatel si io sa zic "vai draga ce mistoaca esti!" Tu pe cuvant ca ai niste pitici!!! FIBRO BAR???

Din seria "cura mea de slabire" pe care nu o pot aplica...
- ieri si azi am mancat baclavale!
- nu m-am mai suit pe Leg Magic, dar poate maine...

Sunt puturoasa, ce mai!

PIPETE _ eu am una cam ca alea de sticla si cu pompita numai ca e de plastic si cu pompita similara. Cel mai bine m-am impacat cu pipetele alea prinse de capac, nu alea cu picurator, sunt unele cu botul rotunjit, dar zau daca imi amintesc la ce produs farmaceutic le-am vazut

ANA - de ce te intereseaza ADHD?

RALI - m-ai sedus si m-ai abandonat!!! Vina inapoi sa ne clarifici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Multe lunite la pepenasi dragalasi s multa sanatate!

Buna dragi mamicute si pepenasi. Speram sa ne mai tineti multe...desi de cad nu am mai fost se poate sa si nu Azi scriu cu un ochi pentru ca am avut azi operatie...parca-s pirat

Mii de scuze ca nu am mai venit pe aici dar noi am colindat mult in ultim vreme. Am fost in tara de pe sept pe 19 oct. de cand am revenit am avut probleme de sanatate cu Robert, apoi am inceput sa umblam cu Luca sa vedem ce putem face cu captul lui plat. Doarme cu capul pe dreapta. Can este treaz se joaca si se misca in toate directiile, il punem mult si pe burta si sta cu placere. facem acum fizioterapie si marti merg la dr sa vedem daca are nevoie de casca ...cica asa-i la moda..om vedea.

Noi raportam un pepenoi de 9200 de gr si peste 70 de cm. Rade in hohote inca de la 3 luni si ceva. Luca este cat se poate de vesel si cuminte, il auzi plangand doar daca-i este tare foame. Este foarte fericit cand isi vede fratiorul. Si Robert il iubeste atre ...chiar daca-i mai da cate "una mica" dupa ceafa sau te miri pe unde-l ciupe.

Punem si noi cateva poze cu noi si promit sa revenim sa spunem ce spune medicul.

http://s185.photobucket.com/albums/x216/modaro_photos/Romania_toamna_2008/

Pupici si pe curand...cam greu sa ajung pe forum dar incercam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor tre sa ma laud nu mai pot de bucurie. A mancat cupilul meu mancare va dati seama??? A mancat tot si nu a comentat deloc.
Deci am facut ieri tocanitza aia retata aia noua (am si poze daca vreti sa vedeti step by step ) si ieri i-am dat putin si nu a vrut-o ok acuma am zis hai sa faca ltfel ei ii place painea si are niste farfurioare asa impartite in doua cu loc la mijloc sa pui furculitza si intr-o parte am maruntit o felie de paine in bucati sa le poata ea apuca si intr-un am am pus tocanitza din asta cu legumele mai maruntite si ea a sarit pe paine normal si i-am zis tu iei o bucata de paine mami iti da un pic de papa si tot asa pana a terminat. Nu imi vine sa cred.
Si faza hazlie se uita Ari la calc la ce ma uit eu si era reclama la niste emoticoame la yahoo si erau doi care se pupau emoticoamele si cia ahhh mummy daddy si a facut si ea moah moah ca la pupici.
Ana da aici nu se da nimic nici o vitamina la copii ca daca dai lapte praf de ex contine toate vitaminele cerealele la fel is fortifiate si ei sustin ca cel mai bine e sa aiba copilul dieta echilibrata si asa isi ia toate vitaminele necesare si noi nici soare mult nu avem.
Bai cu pipetele in ro nu sunt din astea de pus in nas cu pipeta sa luati unul din ala si sa folositi pipeta?
Irda multa sanatate aaa deci aseara eram colege de suferintza asa si eu sterimar aspirat curatat, deci luna plina ziceti ca e de vina? Hmm am sa urmaresc fenomenul...
Kamelya si a mea se intoarce asa pe-o parte pe ambele da in ca nu a facut pasul cel mare mai are putin de a ajunge pe burta da nu i-a iesit inca figura.
Merg si eu sa pun poze noi mai acusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Mey fetelor, nu-mi vine sa cred ca giza asta mica si cuminte e aceeasi cu scandalagioaica de acu' citeva saptamini. Deci: dormit de la 10 seara pina la 5 jumate dimineata, papat, dormit iar pina la 9 jumate, papat, dormit juma de ora, timp in care-am apucat sa maninc si eu si sa ma spal, dup-aia am iesit pe-afara in wrap, ne-am intors a papat si-a dormit pina la 4 jumate dup-amiaza.
Trai nineaca, pai asa s-o tot duci, de timp berechet si odihneala mi-am luat cartea de germana ca am ambitz sa-nvat limba mai bine ca sa ma pot socializa cu mutter-ele de prin zona.

Frate, ce mai framintare cu vigantolul asta' Da' vigantoalele voastre n-au pipeta? ca vitamina D a mea e cu pipeta la purtator, asa si reusesc sa ii dau un picur din ala.

De slabit: didi, congratulations. Si la mine vesti bune, am ajuns si eu la 57 de kile, da' dupa ce-am auzit-o pe irda cu alea 46 ale ei m-am deprimat instant.
bubu, unde mergeti voi la plaja in februarie? Of, numai in vacante exotice esti, sint verde de invidie
monica, foarte frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat de minune in Ro.
vicky, cum se mai simte maya dupa cazatura?

Noi am fost ieri sa ne cintarim, avem 5.5 kg, a luat 650 grame in 3 saptamini, sint multumita. Astept cu groaza puseul de 3 luni care-am inteles ca-i al mai bau-bau, nu de alta da' vreau tot copilul cuminte pe care-l am de vreo citeva zile si n-am chef ca vrun puseu din asta kkcios sa-mi strice cupchilul

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai fetelor, cu greeeeeu am ajuns si eu la zi cu cititul . Acu sa vedem cat apuc sa scriu.

Dia, deci zici ca de la luna plina ni s-a tras ?

Mona, m-ai intrebat de Matei. E muuult mai cooperant decat era in vacanta, cand, by the way, statea mult la tv. Cu scoala, mergem binisor, luam des FB, mai avem ici-colo brombleme cu scrisul frumos, dar per ansamblu, invatatoarea s-a declarat multumita . Cu Ilinca e dragastos chiar . Dar, cum spunea si Anka, nu e totul roz, ne certam de n ori pe zi: cu mancatul, cu lectiile, cu dormitu, cu tv-ul si calculatorul si cu multe altele. Acum, avand scoala, lectii, engleza, inot, nu prea mai are timp de tv si calculator si SE CUNOASTE. Si eu zic sa faci ceva cu Codrin, ca nu e tocmai in regula. Te dulce-dulce.

Rali, cu legea mamelor, eu nu cred ca e asa deloc. Legea intra in vigoare de la 1 ianuarie, scrie clar. Pana atunci e valabila legea actuala. Asa ca putem intra in CIC oricand pana la sfarsitul anului si vom fi in plata la 1 ianuarie, deci beneficiem. In plus, noi nu am fost in CIC ca sa revenim, ci atunci vom intra prima data, cum zice si Anka. Io cu capu meu de ieconomist , asa gandesc. Please, mai da detalii.

Ileana, cum fata sa arunc cupilu daca e la puseu ? Si auzisi, cica e de la luna plina . Daca de la luna e, se iexplica tot, si nervii mei , ca si io sunt rac.

Bai, revin (sper) ca trebe sa-l cical pe Matei la lectii, plus ca si fata se maraie .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

M-ati disperat cu vigantolul asta frate...I-am zis la maman sa-mi trimita un vigantol din asta macar sa vad si eu cum arata.Aici nu se da nimic.Copilul scos afara dimineata, tinut umpicut la soare si gata...

Madutz, felcitari iubita pentru copil mancator!Poate isi da drumul

Monalacule eu cred ca o sa gasiti o solutie.Si intr-adevar trebuie si cooperarea sotului

Turtu noi n-am avut puseu la 3 luni...Poate il facem la 4 cum zic fetele

Aici ploua de rupe...Na-m vazut de foaaaarte mult timp asa ploaie

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput