Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
buna seara 
gini mission accomplished
pe luni ar trebui sa ajunga...asta in caz ca nu lucreaza posta si sambata...
flo multumim 
mare distractie azi cu baby pui. am gasit prin noptiera una dintre pungile cu baloane luate de sotul meu pt cumatrie. si hai sa umflu un balon. in prima faza s-a speriat cand vedea cum vine spre ea namila de balon da' cand a vazut ca nu doare chiar daca ii cade pe cap a inceput sa rada cu hohote
am fost inspirata si am filmat-o. daca reusesc sa il incarc pe undeva va arat filmuletu' ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Irda spune:
Anka...din punct de vedere al inaltimii...poti sa zici ca arat ca la generala chiar nu ca la liceu...ca nu te contrazic...la kile...eheeee, dragii moshuilui....aici e alta poveste:D
Turtu....nu te deprima, iubita ca 46 de kile la 1,50 m(cat am eu) e ceva....mai ales cand atarna total inestetic prin partile mai esentiale...fund, burta si coapse:((
E importanta si inaltimea ...subectului nu mumai kilele!:D
Mada....tre sa dam si noi vina pe ceva pentru comportamentul bebelashilor, nu?!!?...buna si luna plina:D
Felicitari pentru Ari mancacioasa de mancarica....pupicim printesa carliontata!
ralirali spune:
Scris cu ambii strurmfi in brate:
Anca, Capri, e vorba de intrare in CIC, nu de revenire, m-am exprimat eu gresit, cap alambicat de umanist combinat cu neuroni lipsa...
Deci, ideea e ca nu e specificat in lege ca intra in vigoare la data X, doar ca plata se face atunci, ca urmare legea intra in vigoare la trei zile de la promulgare. Si mie mi se pare tare aiurea, adicatalea legea e in vigoare, dar eu dc intru in cic acum primesc 6 mil, adica pe legea veche???
.
Mie mi s-au terminat cele 126 de zile pe 26 oct si de atunci sunt in medical.
Anca, la ultimul punct e asa: eu stiam ca poti depune cererea in termen de 60 de zile de la terminarea celor 126 si plata se face cu ziua imediat urmatoare concediului de maternitate, dar prietena mea spune ca nu, si plata se face cu data depunerii cererii. Voi cum stiti?
De asta am zis sa va cer si voua parerea pt ca prietena mea era f convinsa de ce zice. Oricum ma mai tine la curent si va spun.
Biribu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Ea - fuck (sau ma rog, asta am auzit) Dupa ce am facut ochii cat cepele, imi explica... Pai da... eu FAC ordine, ce, nu e cuvant? eu FAC dezordine.... |

Anka you made my day...
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Irda spune:
Hai ca uitai....
Scuzati borshul ortografic din mesajul mai sus!
Map.....bine ati revenit! Sanatate multa si refacere usoara dupa operatie!
Super pepenoi aveti voi acolo auzi...9 kile, manca-l-ar mama pe el de scump! Doamne ajuta sa se repare capshorul fara casca, desi daca e musai....sanatos sa fie puiul cuminte!
Sa va fie de bine crestinarea....a avut preotul ceva de munca cu Luca:D
Apropo....sunteti..."luati" de vreo pepenasa de pe la noi?
Biribu spune:
Ille pai hai sa o iau pe puncte:
cu vigantolul - nu am vazut pina acuma ca cineva sa fi publicat undeva un studiu care sa compare 2 cu 3 cu 4 picaturi, si ce efecte are fiecare doza. deci aici unde medicina se face pe baza de dovezi clare, nu se da vit D in plus la copii pe formula, ca scrie clar si pe cutie ca are 100% din necesarul zilnic, si al tau inteleg eu ca papa. cei alaptati primesc 400 unitati vit D pe zi, ca se considera ca laptele matern poate sa nu aibe suficient. aberatii ca daca are fontanelea nus cum, daca e mai mare copilul etc se creste doza sunt doar aberatii, pt ca doza respectiva acopera copii pina la vreo 20j de kile. si cu aruncatul sticlutei iar, chiar asa de prosti este producatorii ca nu ar zice si ei asta? ca lor le-ar conveni nenica sa vinda de 3 ori pe atit...
cu putza - nu se decaloteaza! si nu e fimoza ce are el acolo, asa trebuie sa fie! crede-ma ca si noi avem una bucata si o pazim ca pe ochii din cap si asa e corect. lasa-l in pace, ca nu trebuie sa-l dezvirginezi tu
. si nu-s putzele romane mai speciale, doar obiceiurile mai timpite.
cap turtit - nu e = lipsa de Ca! parol, ca si ai mei au avut amindoi si aveau calciu.
paloare - nu e anemie obligatoriu si e grav ca-si da asa cu parerea. poate sa fie tenul lui f deschis. voi ati trecut la formula urmatoare? ca ele sunt adaptate sa creasca si cantitatea de fier si calciu pt virsta mai avansata a bblui. si daca chiar suspecteaza asta pina la a da ceva e normal sa-i ia un pic de singe acolo din degetel si sa vada, nu?
Anilansa sa stii ca terapia aia cu vit D injectabila s-a scos tocmai ca s-a observat (pretutindeni, nu numai la noi) ca au inceput sa prolifereze cazurile de rahitism. ca nu persista atita in organism si dupa vreo luna esti descoperit.
revin ca tipa unu
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
bufi spune:
o nebunie cu vigantolul asta
eu ii dau ioanei 3 picaturi, asa mi-a recomandat dr pediatra...pana la 2 luni i-am dat 2 picaturi si de cand a facut 3 luni ii dau 3 picaturi.
schimb sticluta in fiecare luna, pe data 1 a fiecarei luni,asa a zis dr asa am facut...din seria asa trebuie
mai fetelor lamuriti-ma si pe mine...azi este ultima zi de postnatal - nu-mi vine sa cred ca a trecut perioada asta - daca imi depun dosar pt indemnizatia de 600 lei anul asta,la anul voi putea sa optez pt cei 85%??
cum naiba va fi pana la urma?
merci
bufi
dara_d spune:
Eu nu inteleg de unde a inteles prietena ta asa ca mie una mi se pare total gresita interpretarea asta si ilogioca totodata.
Eu am terminat postnatalul pe 12 nov si de pe 13 sunt in concediu medical si asa o sa fiu pana la sfarsitul anului si apoi o sa depun dosarul pentru CIC.
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Ille pai hai sa o iau pe puncte: ca nu trebuie sa-l dezvirginezi tu Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
Acuma e randul meu sa zic... YOU MADE MY DAY