Gravidute si mamici de Constanta (35)
Raspunsuri - Pagina 8
Ingerash_M spune:
Fetelor, multumesc mult pt urarile de bine.
Va poop dulce pe toate!
Asta micu' nu prea imi lasa mult timp pt calculator...
ellen79i spune:
Buna seara la toata lumea,
Sper sa fiu iertata ca nu am mai intrat dar recunosc ca momentan inca suntem in recuperarea celor 5 luni cat am stat despartiti eu si sotul meu...
..incercam ..dar incet ca de ..a trecut ceva timp( nu ma laud ci ma plang...UN AN...
)..asa ca e mai greu pana ne revenim la normal...dar va dati seama ca asta e asa de gluma, in general stam mai tot timpul cu strumful, vizite si mici plimbari prin Mall, Kauflaund sau Carefura...Ne pregatim pentru botez...am fost si mi-am luat deja costumatia si de zi si de seara...e ok zic eu..si pt sot la fel...am comandat deja invitatiile, le asteptam sa vina...cam atat ...
AA maine vreau sa merg sa depun dosarul pt indemnizatie...sa vedem ce iese!!!![]()
Acum...
Angeliques si noua ne e dor de voi si poate ne vedem pe la un City Mall...ce parere ai?
Multumesc fetelor care ne-au scris si ne-au sprijinit/ urat intalnire placuta cu tati...

.
Da, e greu cu sot navigator dar asa cum zicea si Irina 81 trebuie sa privim partea frumoasa..si noi acum o privim/recuperam...
...
Va pupam dulce..am vazut ca am mai ratat o intalnire..si sa stiti ca incerc sa recuperez/ citesc ce am pierdut..
Noapte buna ...
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
ellen79i spune:
Tot eu..logic..cat am scris eu se pare ca a scris si doc ca joi e o intalnire...mai fetelor sa stiti ca daca nu e cu suparare chiar am incerca din toate puterile sa venim si noi...ce ziceti?
Poate dati mai multe detali....
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
AngeliquedeS spune:
Ellen, n-ai ratat nicio intalnire. Sau poate am ratat eu una? Intalnirea e joi, la Andre, cu ocazia motului lui Matei. Si ce zici, ne vedem maine prin city mall? Si cine mai vrea sa vina? Organizam ceva asa, pe loc.
Ma bucur ca v-a placut fimuletul cu Pupicu si eu mor dupa el.
Andicu, te-am pomenit azi, mi-a facut baiatul o criza de dinti de mama mama!
Mamacita, tare mult imi place cum scrii 
Va pupic pe toate!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
isidora spune:
Ei,acuma sa nu va inchipuiti ca a plans baiatul meu toata ziua...
...dar abia acum am reusit sa intru din nou...![]()
Oricum jumatate de zi tot frichinit a fost ca nu ne trec muciii astia si pace !Sper sa scapam de ei pana joi ca sunt limpezi si nu pun probleme deocamdata....Am AMANAT iar vaccinul,pt. a patra oara,da,Angi e cel de 6 luni
...si tind sa cred ca e un semn ceva...sa nu-l mai fac deloc...ca deh asa mi-ar placea mie sa cred...
...
Alte noutati:se chinuie saracul sa-si scoata un picior de sub burtica generoasa ca sa poata pleca de -abusilea si nu dovedeste frate! Se ridica in picioare agatandu-se doar de noi deocamdata,mananca la fel de prost pranzul,si zice de vreo saptamana f. des :ala,alla,alla....DE parca ar zice ALLAH...si tot ce se poate... in semn de multumire catre dr. care l-a adus pe lume
...cred ca o sa-i scriu sa-i spun ,eventual pun si un filmulet...
Pe Isidora am tuns-o astazi
...ca nu mai voia sa o piaptan nicicum....se incalcea ingrozitor...si era mare tambalau dimineata....
Ellen,si la noi a trecut 1 an
....
Mav,ma bucur ca ti-au fost de folos ! Chazly is the best!

Doc,pot usor sa imi inchipui ce e in sufletul tau ...
Angi ,si noi am ras cu Pupi ,toti ,inclusiv iOAN....dar mai ales cu tine ca si tu erai de tot haiul ![]()
Mamacita,Doamne ajuta!Sa-i tina tot asa! Nu pot sa-mi inchipui cum poti sa rezisti in ritmul asta...Eu i l-am plasat mamei pe ioan noaptea ,ca sa scot tzitzi de noapte...ca se transformase in film horror...DE cate ori scotea Ioan un sunet, eu hop cu tzitzi pe el ,ca altceva nu eram in stare sa fac de oboseala...
Acum s-a reglat...papa doar un bibe ,o data...dar tot n-am curajul sa-l preiau ![]()
Cu gradinita cum ati rezolvat ?Nu stiu nimic despre cele de care ai intrebat...
Andicu,ma bucur ca sunteti mai bine!
Cu serviciul ce se mai aude? Pe seful ala al tau ,l-as lua putin de
guler...
Madaluta,of ,ce pot sa zic....imi pare rau....Dar vb. pediatrei noastre cand a incercat Isi pe la 7 luni sa se intzarce:inseamna ca atat a avut nevoie...ei ii este suficient!Bine ca n-a avut cu cine discuta
,ca eu tot am intors-o pe calea cea buna dar nu mai mult de 9 luni...
Gandeste-te la cea a fost,nu la ce n-o sa mai fie!Doamne ce inteleapta cugetare mi-a iesit!![]()
.

sa treaca mai usor!
Yannia,ce mai ziceti voi? Alessandra?
Ina,imi pare nespus de rau pt. problemele de sanatate ale tatalui tau
.Doamne ajuta,poate se intampla o minune!
Ege,sanatate multa mamei tale!
Jojo,Eris,scumpi copii aveti!

Umflatel,am primit link-ul acela pe mess dar nu se deschide...poate mi-l mai trimiti odata?
Yannia spune:
Madaluta si Adina, ne chinuim cu papatul... in rest suntem bine, multumim de intrebare.
Daca vreti sa ne vedeti, uitati-va aici: http://alessandrastamin.sunphoto.ro/Luna_a_7-a
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yannia Madaluta si Adina, ne chinuim cu papatul... in rest suntem bine, multumim de intrebare. Daca vreti sa ne vedeti, uitati-va aici: http://alessandrastamin.sunphoto.ro/Luna_a_7-aMami de Alessandra (11 aprilie 2008)http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC |
Doamne, ce minunata e!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! si imi place ca i-ati facut tort..i-ati facut in fiecare luna?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
mocutza spune:
Am sosit si eu ....cu intarziere dar am sosit printre voi....
EGE si FISUN sanatate multa , imi pare rau si eu tocmai am trecut prin ceva asemanator,.....
MAMACITA felicitari pt succesul capatat cu cei doi pitici ai tai..
Angeliquedes....filmuletul e trasnet...am ras ...si e asa de scump PUPI.....iti vine sa-l mananci ...cred ca sotul meu l-a derulat de 15 ori sa-l vada si sa se amuze
Am vazut si un baiat MATEI ihhhmmmm.....tare dragalas , iar posturile din poza sunt si mai dragalase (ca sa nu mai zic de mancare)
Eu in sfarsit m-am linistit dupa tttt drumuri la Bucuresti ...cu mama operata - ERAD ....rana pe col foarte mare, adanca si cu cancerul asteptand-o la cotitura..in final toate bune, mama livrata la domiciliu in stare buna si eu fara drumuri zilnice la bucuresti pt ca plecam dimineata si ma intorceam seara si dragul meu sot non-stop cu piticul.
Pitic care bineinteles ca iar nu mai mananca ....daca bea maxim 90 ml la 3 ore jumate...Maine luam nemaivazutele de rezultate la analize ....m-am plictisit de cand ma aventurez cu analizele astea.
Nu va zic ce scheme cu montatul pungii pt recoltat urina....prima si-a scos-o intr-o secunda de neatentie a noastra .
Am inceput de luni si cu sucul de morcovi care ii place ....trage tot din lingurita....
Mai fetelor dragutelor mai vorbiti mult despre soti navigatori ca de cate ori citesc ma apuca asa un plans cand ma gandesc ca al meu sot va pleca.....si voi vorbiti de sosiri....offffff acuma nu va suparati pe mine.....
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
madaluta spune:
mi-a plecat soacra, am culcat copiii, trai neneaca pe capul meu...
Isidora am facut si noi astazi vaccinul de 6 luni. La darius insa am patit cam ca voi...s-au decalat toate cu cate o luna. pe cel de 2 l-am facut la 3 din cauza mucilor, apoi pe cel de 4 trebuia sa-l facem la 5,dar iarasi muci si l-am facut la 6 pe cel de 6 la 8 si tot asa....
Sanatate multa lui Ioan si bagati acolo homeopate sa treaca mucii...
yannia scumpica si grasunica d-ra alessandra
. Treceti-l si pe darius pe lista pretendentilor, k banuiesc k deja roiesc baietii in jururl vostru...
Ina : ce mai faceti? Cum se mai simte tatal tau?
Azi am vorbit si cu Florina (2peu)....Trista, tare trista...
Au stat in germania o luna, au facut investigatii peste investigatii, dar tot nu au un diagnostic.Li s-a spus k e o boala metabolica, dar nu au depistat-o. Si mai grav e ca i se intensifica si crizele epileptice care i-au aparut si ele fac k matei sa piarda tot ce a acumulat prin terapii si exercitii fizice.Incepuse sa-si tina capul, sa tina jucariile in manute si acum nu mai face nici atat. E k un nou nascut, desi are 1 an si 2 luni. Acum vor sa plece in ucraina sa vada ce pot face impotriva acestor crize...
E groqaznic ce li se intampla oamenilor astia....Mai ales k li s-a spus nici sa nu se mai gandeasca la un alt copil k probabilitatea sa fie la fel este foarte mare...
Saptamana viitoare ma voi intalni cu ea sa-i dau bonurile pe care le-am strans. daca mai aveti si voi sa-mi spuneti si sa stabilim cum si ce fel sa mi le dati.
Chestia cu bonurile ramane valabila si in continuare, dar sa i le dau acum pe astea. apoi, cu sarbatorile, vom mai aduna si altele.Daca nu uitati... strangeti-le si voi...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
mamacita: cu mesajul tau mi-ai facut ziua de azi mai buna
...deci pot spera k de la vara sa dormim si noi k oamenii, adica sot+ sotie, nu mama+tata+copil/copii..., k eu ma gandeam k imbatranim si n-o sa mai ajungem sa dormim singurei.
Darius a dormit de la 5 luni, singur la el in camera, dar de cand a aparut briana situatia s-a schimbat radical...Ori cu noi in pat, ori tati cu el in camera. Briana doarme in dormitorul nostru la ea in patut, si chiar ma gandeam cand va veni vremea sa ii pun impreuna. Anabela doarme in patutul ei, sau in pat cu alex?
mocutza:ma bucur mult pentru tine si pentru mama ta...Nici nu vreau sa stiu ce era in sufletul tau pana sa afli diagnosticul...Cred k si analizele piticului vor fi bune si doar grija ta excesiva te face sa fii mai ingrijorata....
Am uitat sa-mi laud fata(k daca poze sau filmulete nu pun, macar asa vobe de bine sa zic): are 7,7 kg, 69 cm si 2 dintitsori, dar motivul de lauda e k se taraste de-a binelea prin toata sufrageria...se duce dupa darius sau dupa jucariile lui, si-mi vine sa o mananc de drag...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)