Gravidute si mamici de Constanta (35)
Raspunsuri - Pagina 7
mav spune:
Scriu in mare graba, ca altfel uit si e prea pretios momentul: sunt foarte incantata ca Serban a facut cativa pasi singurel sub ochii mei!
Nu spun mai multe, dar il vad asa "mare", a crescut si a evoluat asa frumos in ultima luna, de cand nu l-am mai vazut eu! Monica, felicitari!
Doamne, cum trece timpul......... Nu-mi vine sa cred ca maine implineste bb Antonio 3 saptamani!
Adina
, multumesc din suflet pt Cyclo3Fort! Dupa 3 zile de cand il iau, hemoroizii mei s-au retras mult, nici nu-mi mai aduc aminte de cand n-au mai fost asa mici si nu ma mai dor!
Sa va dea DD multa sanatate si tie si celor dragi!

In privinta produselor Johnson... cred ca pur si simplu depinde de copil... Recunosc ca ma avertizase dna dr Dumbrava in privinta uleiului J...insa pe Sebi de 5 ani il spal cu sampon J si e foarte bine. D-aia si cumparasem uleiul respectiv... pt ca la Seb totul a fost ok...
Acum, pt Antonio, nu mai folosesc altceva decat apa+ gel de baie de la Nivea. Azi am avut parte de prima baita fara urlete... incepe sa coopereze omuletul... ![]()
Bubitele au trecut!
......In schimb...... avem probleme mari cu colicile........
Offf..... or sa treaca si astea, stiu.... Pana atunci... rabdare si... nervi de otel....
Irina, Andre, sa va traiasca Mateii!

Fisun, sa-i treaca mai repede buba lui Efe!
Mami fericita de Sebi si Antonio
AndreB spune:

Mokika! Multa fericire, liniste si sanatate alaturi de familiutza ta! Salutari sotzului, pupici pentru Theo si Crinutza!
Mihaela(Umflatel)! urari de sanatate si revenire pe fagasuri mai bune!

tuturor Mateutzilor! (multumim de asemeni pentru urari)
Despre motzul lui Matei:
Sambata 15 nov am sarbatorit taierea ciufului, si cum era si normal ne-am straduit cu totii sa fie f. bine. Mami si tati-caci si el e bucatar iscusit- au gatit la greu (2 zile continuu) sa iasa un bufet suedez de toata cinstea, si frumos si gustos, baietzulul imbracat in straie de sarbatoare, blugisori bufanti negri cu fermoare, camasa alba barbateasca cu scrisuri pe spate de clubing si vesta cu carouri arata ca un omuletz mare, ce mai. A primit o rata cantatoare si dansatoare de la buni care l-a lasat efectiv, cu gura cascata. Cand si-a revenit din starea de contemplatie a pupat-o pe cioc si a inceput sa danseze dand din manute intocmai.
Nasa, sora mea a pregatit o fundita lipita de ban cu ceara de la lumanarea de botez si multe hainute frumoase si jucarie (ferma de animale de la chicco), mami tortuletz in frisca alba si bleu cu fructe.
Surpriza serii: Matei a mers pentru prima data cursiv singur pe piciorusele lui! A dat 2-3 ocoluri sufrageriei cu tot cu intoarceri, fara ajutor.
Ce a ales de pe tava? Va las sa descoperiti in linkul urmator:
http://good-times.webshots.com/slideshow/568714692UNzTrL
(si sa-mi ziceti si mie, cum se compileaza obiectele alese, ca n-am idee)
Mama lui dom' arhitect Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
mav spune:
Andre, felicitari si sa va traiasca sanatos si norocos mostenitorul Mateiut! Aveti de cine sa fiti mandri, este un baietel reusit!
.......Cat despre bucate......
nu ti-e deloc mila ca mai arunca ochii pe poze si cate-o graviduta.... cate-o lauza pofticioasa...
Cat am fost gravida, n-am poftit si n-am mancat in halul in care mananac acum, efectiv nu ma pot opri... da' chiar imi este incredibil de fooooameee de de-toate....
Yannia spune:
Salutare de la noi si felicitam toti sarbatoriti, fie ca au aniversat varsta, fie numele. Sa fiti sanatosi si fericiti!
AndreB, probabil ca Matei va fi un doctor cu merite deosebite si care se pricepe si la surubarit, in timpul liber.
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Madaluta, sa stii ca nici Aless a mea nu mai accepta sanul si nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar exact de 2 saptamani, de cand a venit CM-ul. Imi pare tare rau ca nu mai vrea. Si la mancarica face mofturi. Nu-i plac decat fructele si nici alea toate, iar legumele le papa cu chiu cu vai. Gustul de carne trebuie sa fie camuflat bine, oul- asa si asa. Nu stiu cu cine o semana asa mofturoasa.
Ina, imi pare rau... Nu stiu ce as putea spune mai mult....
Ege, acelasi lucru te sfatuiesc si eu: mergeti la Bucuresti.
L-am vazut si pe Pupicul, zambariciul. Super!!!
Si Teo e o scumpica!
Pupam pe toata lumea. O saptamana buna!
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
isidora spune:
Buna dimineata!

Mokika,Ingerash si Umflatel!
Sa fiti sanatoase si voi si copilasii si sa va bucurati alaturi de ei!
Matei felicitari pt. primii pasii singurel!!!! Andreea ,subscriu la parerea Yanniei-viitor medic stralucit cu veleitati de mester in timpul liber!
Revin,plange Ioan...
nastasie spune:
neata.
andre, mav are dreptate la cat de bine si cat de gustoase trebuie sa fi fost toateeeee platourile alea.asa cred si eu ca ce au zis fetele e ok cu alesul de pe tava.
adina, ieri am dat comanda de crema acolo la stadion.azi o iau la 6 seara.
noi cred ca ne ducem azi la vaccinat.ca mucii au trecut.pana acum facea la cresa vaccinul si de la 2, 5 ani nu mai stiu cum face la vaccin.sper sa nu planga.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
madaluta spune:
Uram si noi cu intarziere "La multi ani" sarbatoritelor noastre de ieri: mokika si umflatel, urandu-le toate cele bune si mai ales sanatate!

Bineinteles k tot cu intarziere uram de bine si celor ce au avut zilele astea onomastica- Matei si Filip(vineri a fost Sf Ap Filip)- sa cresteti mari si ascultatori, sa aduceti numai bucurii parintilor vostri

Andreb,Angi: v-am admiat puiutii si am savurat atat pozele cat si filmuletul.Am realizat si cat de mult timp a trecut de cand nu am mai facut eu asta si mi-am propus de-acum sa nu mai treaca saptamana fara o poza sau un filmulet.
Andre- nu stiu dc ai citit mai inainte cand ti-am scris de calut-vi-l pot da oricand vreti voi, nu neaparat tocmai joi.
Yannia: imi pare rau k si la voi s-a intamplat la fel...
oricat am incercat sa-i mai dau, n-a mai vrut sub nicio forma...Am plans si m-am stresat o multime... La darius am luat-o ca atare cand la 4,5 luni mi-a facut la fel, dar acum nu stiu de ce m-a afectat asa de tare... Cred k d-aca s-ar fi intarcat in perioada in care am fost eu plecata as fi fost si mai disptrusa si nu mi-as fi iertat-o toata viatza, dar macar aveam o explicatie ...Asa nu am niciuna...
In rest voi ce mai faceti cu ce va mai laudati?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
andicu spune:
Salutare si de la noi!
Mokika si Umflatel,
La multi ani!
si de la noi, cu intarziere! 

Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si prosperitate!
Felicitari si
Sa traiasca cu numele! si Mateiasilor nostri! le doresc tot binele din lume! 
AndreB, felicitari pt Matei cel ne-motat , viitor doctor, harnicut la mers! 
Angi, Pupi e delicios! si Filip s-a distrat f tare cand l-a vazut! ![]()
Fisun, of, bietul puiut! sper ca ati scapat de furunculul ala odios! ai idee cum si de unde l-a facut?
sa-i treaca repede si sa nu-l doara!
Mada, imi pare rau ca Bri s-a intarcat!
. Macar e bine ca i-ai dat 6 luni , asa am tot citit, ca e bine minim 6 luni.De-acum , asta e, impaca-te cu ideea, o sa fie sanatoasa si vioaie si cu lapte praf! uita-te la noi! ![]()
Si abia astept poze si filmulete noi cu Bri si "Dady"
.
Noi suntem bine, odihniti cu totii dupa week-end. Cu tati acasa...
..azi-noapte a dormit neclintit, din nou, de la 9.30 la 08.00
! ce mai, poate sa faca orice ziua, daca noaptea e asa! ![]()
Am trecut de inca o etapa de dintisori si raceala. I-a iesit a4a maseluta, si se vede bine un canin sus, dar inca nu i-a iesit coltul.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
mamacita spune:
Dupa o noapte alba-evident,de asteptat-vineri spre sambata,cand Anabela plangea saracuta s-o luam din mediul lui Alex
s-o ducem la
,iar Alex zdupaia de mama focului si o trezea repetat,sambata si duminica au dormit lemn,doar cu cate o trezire fiecare!
Yupiii,am prins niste ore de somn adevarat!!!Sa dea Domnul tot asa,ca de vreo doi ani n-am mai dormit 5-6 ore la rand!
L-am vazut pe Pupicu si am ras si eu si Alex si Anabela de 7 ori la rand cu el,la cererea piticilor!
L-am admirat pe Matei,care chiar avea un aer de adult,dar dulceata de copil,imi venea sa pup monitorul!Va contrazic pe toate
,doamnelor,cu seringa se ocupa asistentele,nu medicii,eu de aceea am pus si parafa pe tava
.Doar daca iese anestezist sta toata ziua cu seringi si catetere in mana si da,anestezistii au o manualitate deosebita si folosesc multa tehnologie de ultima ora.Deci,il astept pe Matei preparator la Anestezie-Terapie Intensiva,sic!![]()

A,si felicitari pentru bufet,arata delicios,noroc ca nu-s pofticioasa din fire,mie mi s-au parut foarte enervante poftele si foamea din sarcina si lauzie de care am "beneficiat"din plin.
Nu stiu de ce am lasat-o pe Teo ultima,caci si ea a fost admirata,nu doar de mama,ci si de fiu
!
Madaluta,imi pare rau de intarcare,te inteleg caci si eu am tinut tare de alaptat(va spuneam cat m-am chinuit cu Anabela,cred ca a fost singurul bebelus alaptat cu forta,ca daca era dupa ea era gavata pana in ziua de azi...
),dar andicu are dreptate:ai alaptat-o destul,e diversificata,sigur ii va merge bine.
Multe urari de bine sarbatoritilor mici si mari,aniversari sau onomastici,sanatate si noroc!
docdecap spune:
hai salut!
am restante mari, am lipsit mult
deci 3 sarbatorite, Monika, Mihaela (umflatel) si ingerash, multi, multi ani fericiti
si 2 Matei si un Filip, si ei sa fie voinici!!
ina, fisun, multi pupici si incurajari si nu stiu ce s amai spun, putere multa pentru a trece tot ce este de trecut.
eu sunt relativ bine, obosita ca de vineri o tin tot intr-o treaba, azi a fost prima zi cu tanti, a fost ok, serban e lipicios oricum si se joaca si sta cu oricine, mai apaream si eu la max. jumate de ora, mai putin vreo 2 ore cat am mai pelcat sa platesc si eu facturi si alte necesitati, cum ar fi sa ridic banii de trusou si prima de nastere
. una peste alta, multumita, a mancat legumele toate, deci e clar, sunt prieteni
.
numai ca ce am muncit eu ieri si azi a fost punerea la punct a unui curs care, daca iese, dureaza 4 zile si e si la naiba-n praznic, undeva peste munti
. oare pot eu sa plec de acasa 5 zile, lasand bb cu bona? daca era cu mama nu aveam ezitari, decat ingrijorare pentru mama....
dar si serban, deja e maricel, nu e dependent, dar orisicat. Ma rog, inca nu e sigura treaba, pentru mine ar fi tare bine sa iasa ca m-ar mai scoate din incrucaturi financiare.
la multe lunite pentru Iannis Cristian, ma bucur ca macar o data apuc si eu sa intorc urarile!!
nu mai stiu ce vroiam sa spun, decat ca ne vedem joi la andre!!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete