Gravidute si mamici de Constanta (35)
Raspunsuri - Pagina 6
AngeliquedeS spune:
Fetele, am nevoie de o recomandare pt un local pt masa de mot, 15-17 persoane, stiti ceva?
Ina, cuvintele sunt de prisos.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
florin-a spune:
Imi pare rau sa itesc numai vesti proaste!
INA-fara cuvinte.Cu Dumnezeu inainte!
EGE-sa dea domnul sa nu fie malign.u pe mama am cam luat-o pe sus si am mers cu ea la controale ca dupa ea.....pt buburuza ta sa treaca repede buba
ANDICU-asta sa fie necazul-eruptie dentara.Si la noi ies 4 canini deodata dar sa ne rugam la CEL DE SUS sa fim sanatosi!
AngeliquedeS spune:
Fetele, ma jucam cu Pupicu si radea pana se ineca, mor dupa el! http://www.youtube.com/watch?v=8r7Rekgceq4
Inimioara mea
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
mav spune:
neatza!
kris, vezi ca ti-am lasat mesaj pe mess! e delicios pupi! sebi a cerut sa vada filmuletul de 3 ori, l-a amuzat tare.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII, ALATURI DE CEI DRAGI!
Ingeras
Mokika
Mihaela (Umflatel)
www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">baietii mei
Mami fericita de Sebi si Antonio
nastasie spune:
la multi ani, umflatel.sa fii sanatoasa, fericita, iubita si tot ce-ti doresti.
kris, doamne ce frumos rade.
fetelor, va doresc o duminica placuta.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Umflatel si Mokika
sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de puii vostri. Umflatel, iti doresc in plus speranta, curaj si credinta!
Ingerash, cu foarte mare intarziere iti doresc de asemenea
Cred ca ziua de 13 a avut cu adevarat ceva fatidic in ea, a fost si ziua surorii mele si am uitat, mi-am adus aminte in seara de 14, la orele 22 dupa ce am postat in blog (abia atunci am vazut data, ca e 14, dupa ce postasem de fapt si cu o seara inainte dar atunci nu mi-am dat seama) si m-am umflat de plans. AM sunat-o atunci dar tot nu mi-o iert si nu mi-o voi uita foarte mult timp de-acum incolo, pt mine ziua de nastere are o importanta foarte mare. Problema e ca pur si simplu am pierdut notiunea zilelor.... 
Daca aveti timp si chef, am pus la semnatura link cu blogul.
Inimioara mea
zicolorata
creem spune:
LA MULTI ANI! 
Multa sanatate si bucurii si copii veseli si sanatosi!
Ingerash
Mokika
Umflatel
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
irina81 spune:
VA multumim f mult pentru ca v-a placut si de noi!
Sunteti niste dragute ca de obicei. 

Matei a facut joi seara un episod de febra si niste scaune mai moi.L-am pus la regim si tratament si acum e mai bine.
Angi,tu ziceai de locurile de joaca din Tomis Mall si eu ma gandeam la City Mall.E tare scump Pupicu,rade ca in tonul acela de telefon.
Fisun,sanatate multa mamei tale.Sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav.
Andicu,multa sanatate lui Filip!
Mav,eu in prima luna am folosit la Matei ulei natural de masline fiert si racit.
Ina,multa putere!
Andre,incerc si eu sa ajung joi,cu ambii baieti sau doar cu cel la purtator! Sa ne traiasca baietii! La multi ani! Azi,16 noiembrie, e Sf.Apostol si Evanghelist Matei. 

La multi ani si pentru Mokika si Umflatel! 

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
21+
poze
mihaela77O spune:
dragele mele,multumesc din suflet,pt urari si pt ca v-ati gabdit la mine!
cris,
!
irina,sa-ti traisac baiatul cu numele,daca aztazi este sfant!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
jojo_miha spune:
Mokika LA MULTI ANI !

Umflatel se pare ca sunt ultima care iti zice LA MULTI ANI ! Sa ai parte numai de realizari de acum incolo,sa fi iubita si viata sa-ti fie mai usoara ,sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa ai o zi minunata.

si Teo te imbratiseaza AICI.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja