Gravidute si mamici de Constanta (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ina, Fisun: multa multa sanatate parintilor vostri. Doamne ce greu e sa ai parintii bolnavi. Si eu o am acum pe mama la mine cu niste dureri insuportabile de mijloc si picior, caci are hernie de disc si incearca intai prin tratament. Stiu ca diagnosticul ei nu este foarte grav asa cum este(sau poate nu) cel al parintilor vostri,dar ma doare enorm s-o vad cum se chinuie....

Mav: nu te invinovati pentru k-i acorzi mai multa atentie lui antonio decat lui sebi pentru ca este doar un episod trecator. Alte ori ii vei acorda mai multa atentie lui sebi decat lui antonio si lucrurile se vor compensa.
Cat despre baita, nu stiu ce sa-ti zic, decat k si darius a reactionat urat rau de tot la primele lui scaldari..si stii ce am descoperit? k nu-i placea apa fierbinte....Dupa ce am potrivit-o pe gustul lui, nu-l mai puteam scoate din apa...

andicu:ooo, w-end placut si relaxare maxima!!!!!!

elen:bun venit sotului si ma bucur pentru reintregirea familiei voastre. Voi, sotiile de navigatori, chiar k sunteti supermame..eu nu m-as descurca singura atata timp...
Plus k n-as rezista nici de dor. Cip este plecat de 2 saptamani, am fost eu la el in w-end, am vb pe mess in fiecare seara si tot mi se pare o vesnicie de cand nu l-am vazut si mi-e un dor de mooor. maine vine si eu nu mai am rabdare...
Daca venea azi, trageam si noi o fuha de w-end la munte, dar vine tocmai maine seara...

mamacita: la aspirante nu era o urgenta..doar le era dor fetelor de tine..Le-am spus eu um sta treaba si le-am invitat sa scrie/citeasca si aici la odisee, chiar daca inca nu se regasesc in titulatura subiectului nostru.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Acum intrebare intrebatoare pentru veteranele in ale alaptarii: ati simtit vreun refuz din partea copilului inainte de venirea CM-ului?
noi de ieri ne confruntam cu o mare problema: briana refuza cu desavarsire sanul,asa brusc si nu vrea sa mai bea lapticul meu nici macar muls si pus in bibe. Am pacalit-o amestecandu-l cu formula. Plange cand vede sanul si nici nu vrea sa mai puna gura.As fi inteles daca toata chestia se intampla imediat dupa lipsa mea, dar atunci nici vorba sa refuze. Intr-adevar sugea doar de 2-3 ori pe zi, da cand o facea o facea cu mare placere. Si chiar daca uneori nu sugea ii placea sa adoarma la tzatica. Nu-mi explic ce se intampla si ma gandesc k poate e de la faptul k tb sa-mi vina CM ( am simptome clare si e primul de dupa nastere). Ce pot face in situatia asta, in afara de a-i da muls?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Madaluta,desi citisem ca pot aparea modificari de gust,refuzul tine cel mult o zi.Eu asa pateam,scadea cantitatea supta o zi,apoi revenea.Poate o doare vreun dinte,asa am patit deseori,dar tot isi revenea intr-o zi,doua...Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun,mai vezi a doua zi cum se comporta,dar nu ceda=pune-o la san de cate ori avea ea ora obisnuita,chiar daca doar adoarme la san.
Mav,si eu stiam de Johnson.Noi am folosit Bubchen.Nici Nivea nu e mai de soi.
Sanatate parintilor cu probleme;din pacate,incet-incet suntem in prima linie,aceea care are grija si de batrani si de copii.
Angi,de cand cu autostrada,cam atat se face pana la Bucuresti-2 h de drum intins(fara pipi,cafele etc),fara sa fii vitezoman.E cam drum drept,daca-l prinzi si liber,mai mult faci in Bucuresti
Asta-seara desfasuram un experiment care cred ca ne va iesi pe nas,dar altfel nu se poate:am pus copiii-Anabela cea prietena cu somnul si Alex cel insomniac si galagios- sa doarma impreuna!!!Dat fiind ca avem trei camere,pana acum Anabela dormea cu noi,dar am zis ca sunt maricei deja.Vedem noi ce va iesi...Pana una alta,de unde Anabela dormea la ora 21:30,acum e o vorbarie si o distractie acolo de zile mari;mai stau putin si apoi bag nasul.Tineti-ne pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, nu stiu ce sa iti spun pt ca mie inca nu mi-a venit CM, teama mi-e ca am revenit la pb mele dinainte de a ramane insarcinata, astept sa merg la control sa ma conving. Dar nepotelul meu nu are nicio treaba, suge ca apucatul de la cumnata mea, nu e nicio diferenta daca e la CM sau nu.

mamacita, inseamna ca am ramas eu in urma rau de tot... Multa bafta la noua organizare a somnului!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

off se pare ca nu ne ocolesc problemele.am fost azi cu bb efe la dr si se pare ca are un furuncul la funduletz.dr voinescu a apasat pe ea,efectiv se simtea ceva tare sub piele,fara varf,si i-a iesit numai puroi prin funduletz.ne-a dat tratament cu vancomycina si unguent fucydin.
sper sa fie bine,ma gandesc cu groaza ca e wee si dna dr pleaca de maine in strainatate pt o sapt.
va pupic,fug la bb

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of mititelul,saracutu ce l-o fi durut.Multa sanatate lui bebe!La fel si parintilor,tie Fusun si Inei.
Mamacita mult succes la reorganizarea somnului.
Mav noi folosim produsele de la Klorane,uleiul de la Johnson il folosesc eu ,folosesm cand eram gravida si a devenit o obisnuinta sa ma dau dupa baie.Cum ai rezolvat-o cu meditatia?
Angi daca mergi cu 160 faci 2 ore pana la Buc,daca nu tot 3,depinde cu cine mergi,Sotul meu a facut 3.30 cu fratele meu ca-i era rau de masina dupa ce coborase de la vapor.
Madaluta mie ciclu mi-a venit la 40 zile si am alaptat pana la 5 luni,insa nu am avut probleme.
Sa ne laudam si noi un pic,stiti ca eu eram disperata ca fata mea nu mananca,ei bine aveam o saptamana de cand devoram tot ce ni se da,laptic doar seara si dimineata.Ziua nu mai dormim in leagan,ne luam de gat si adormim in patul mare si facem nani 2 ore,seara tot in leagan insa nu mai tarziu de 9.30.Azi s-a dat singura din pat,si e destul de inalt si am mai invatat doua cuvinte-apa si gata.Cand ii place ceva zice "mmmmmmmm" si se leagana.Nu vrea sa doarma in sac si toata noaptea se dezveleste.
Si acum sa ma pling un pic,sunt cu febra musculara ca m-am pus serios pe bicicleta ca am pus pe mine 2.5 kg .Deci gata, stop placinte,torturi si restul delicateselor.Acum fug la bicicleta(cred ca-i voi pune si o perna la sa) dus si nani ca sunt tare obosita.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara!

Multumim mult pentru incurajari. Din pacate la noi... se anunta vesti rele... se pare ca nu mai sint sanse de revenire... acum... e... nu stiu cum sa va descriu, o asteptare grea, urme de speranta si multa durere.

Sa va mai spun ca marti trebuia sa plecam in Tunisia, aveam totul platit si... se parte ca nu putem contramanda si pierdem si banii... Dar macar de ar fi asta pedeapsa si tata sa-si revina.

Imi pare rau ca ... nu sint mai comunicativa.

Acum mai caut pe net ceva informatii legate de boala. Numai bine.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

ina,multa sanatate tatalui tau.sa auzim de bine.in ceea ce priveste tunisia,poti sa trimiti pe altcineva si sa iti plateasca.ideea e sa gasesti pe cineva disponibil.
noi tot cu furuncul in funduletz,intrafesier.offf mititelul
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.noi ne-am facut turul de dimineata pe aici prin zona ca nu avem masina azi asa ca am luat-o la picior.azi am dormit si eu pana la 8.eveniment.este tare frig afara daca iesiti.azi lenevesc prin casa,iar maine vreau sa bag o tava de pizza , sa calc, activitati de duminica.
ina, imi pare tare rau.sincer.multa multa putere.
mamacita, bafta.poate asa reusesti.
kris, multi pupici.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

ce liniste pe aici!

Mergi la inceput