Gravidute si mamici de Constanta (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of va saluta mucioasa numarul 1,daca nu-i trece nici nu ne prezentam joi.Vad ca mai sunt copii cu mucii,Isidora multa sanatate bufleiului,ce-i dai de muci?si sa-i fie de bine Isidorei.
Madaluta nu stiu cum ai rezistat atat cu socrosenia,eu cand stiu ca vine si sta 2-3 ore si ma apuca groaza,dar tu atata timp.
Doc multa bafta in ce ti-ai propus!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia e superba printesa ta!
Andicu singuri un weekend intreg,viata pe capul vostru .
Mamacita sa ne zici si nou impresii despre gradinita ,daca ai rezolvat.
Angi noi motzul l-am facut acasa,insa cu nr asta de persoane te poti duce oriunde vrei tu si rezervi o masa.
Ma duc sa ma intind si eu in pat ,cu atatia mucisori nu prea dormim noaptea si sunt franta(Teo doarme,si acum doarme 1-2 ore).
la toata lumea.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aijin spune:

Buna. Sunt si eu o mamica din Constanta. Am un baietel de 1 an si 2 saptamani. As dori sa stiu daca voi ati facut bebeilor analize de sange, hemograma mai exact, si la ce clinica? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

se vede k mi-a plecat soacra nu? forumesc la greu....

am uitat sa va spun k aseara am fost si noi la tomis mall la locul de joaca. Super...., mai ales k e de 3 ori si ceva mai ieftin decat la Citi mall.
Cred k vom merge in fiecare seara acolo cu darius pt k la 16.30 cand vine tati e deja tarziu sa mai mergem in vreun parc....

Nu mai stiu pentru joi cum a ramas...la ce ora? cine mai vine?? In ce zona? la ce adresa?...
Nu stiu cum voi face fatza cu amandoi, dar vreau sa vin...mi-e dor de voi

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aijin

Buna. Sunt si eu o mamica din Constanta. Am un baietel de 1 an si 2 saptamani. As dori sa stiu daca voi ati facut bebeilor analize de sange, hemograma mai exact, si la ce clinica? Multumesc.

bun venit la noi aijin, sa-ti traiasca baietelui si sa fie sanatos.
da, eu i-am facut lui darius hemohrama la NPA la Casa de Cultura (vis-a-vis de alpha bank)
sa nu te superi pe noi dc nu vedem mesajele tale pentru k pana la 10 mesaje vei fi moderata si vor aparea cu intarziere....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Yannia,aveti o frumusete de copila! .Si noi pe lista,si noi!

JoJO,multumim,antimonium tartaricum-9 ch -de 3 ori pe zi.

Madalina,multumim!Felicitari pt. performantele Brianei.Noi suntem deja pe lista voastra,nu?

Mocutza,ma bucur ca s-a rezolvat cu mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Ina : ce mai faceti? Cum se mai simte tatal tau?

.....am uitat eu sa va anunt..... ca nu mai este cazul sa intrebati/urati de sanatate...

SINCERE CONDOLEANTE.........

Mergi la inceput

Ina,imi pare nespus de rau ca treci prin asta....Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Bisouuuuuuuuus,ce mai zici? Ce mai fac copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ina, sincere candoleante.d-zeu sa-l odihneasca in pace.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput