Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
ginnette spune:
Neata fetele,
LalaD, sa stii ca mi-am salvat ideile de cadouri pt 4 ani ![]()
Uite-o
ca esti draguta si ne dai idei.
Asa,

DANY

si clopotzeii:

Stefan,
Matei Alexandru,
Alessia Ioana
Matei Patric,
Yaniss

Despre data petrecerii (8.02), o mutam pe 15.02; pe 7.02 nici eu nu pot veni (ca ma duc la nunta) dar cel mai important, e "motzul" lui Milan si ar fi pacat sa nu vina si ei.
Asta e o sugestie, nu dati cu pietre.
Despre PREVENAR - recunosc ca n-am vazut postul
- o sa-l faca dupa 1 an jumate.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Ereena felicitari pt noul dintzoc!
J moni as vrea sa stiu sa iti dau un sfat bune da nu prea stiu ce ca eu nu m-am confruntat cu asa ceva.
Angi si noi avem toba din aceea, exact asa, am cumparat-o de la Moneasa.Ala albastru e leagan?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:

Danibv SA FII SANATOASA SI SA ITI DEA DUMNEZEU FERICIRE TOATA VIATA!!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:

Alessia Ioana (crissandrada), Matei Alexandru (catiM), Stefan (ancab), Matei Patrick (mami patrick), Yannis Sebastian (simonette) SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
stancutza spune:
Dany, La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau si de puii tai frumosi!
lala-D, crema de arnica a facut minuni pe cucuiul Sofiei, ieri era rosu si umflat, azi era roz si plat...multam si
, ca de la tine stiu!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
Fetele, rugaminte: haideti sa ne decidem la o data si sa ne tinem de ea! Ofertele pt sala se fac si tinand cont de ziua in care vrem sala. Nu e ok sa ne tot razgandim asa.
Ereena, statistica ta ce spune? Pt ce data avem mai multe mamici doritoare?
Sa nu va suparati pe mine, dar inainte de a stabili detaliile celelalte trebuie sa stim sigur data.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Dany 

Stefan
Matei Alexandru
Alessia Ioana
Matei Patric
Yaniss 

(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ramonab spune:
Razvi azi a facut kk in olita
. I-am cumparat-o saptamana trecuta ca zic il las sa se joace cu ea sa se obisnuiasca vreo luna de zile.Da azi zic ia sa vad daca il pun ce face? Si mi-a stat vreo 5 minute si rezultatul a fost un kk si un pipi.Scuzati limbaju
.
Ce idei mai are dragul de el: isi pune patura sau ce gaseste mai mare, in cap si se joaca cu mine cucu bau.Si-o pune in cap si-o da jos si rade la mine.
Ieri am fost pana la praktiker si ma innebunit cu usile alea care se deschid si se inchid.Tot pe acolo ma purta (il tineam de manuta).Ii place asa treaca printre usi si sa le vada cum se inchis si se deschid.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
alina023 spune:
Wow!!! Ramonici, ai baietel mare!!! Felicitari pentru primul "produs" de olita! ![]()
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Fetele, rugaminte: haideti sa ne decidem la o data si sa ne tinem de ea! Ofertele pt sala se fac si tinand cont de ziua in care vrem sala. Nu e ok sa ne tot razgandim asa. Ereena, statistica ta ce spune? Pt ce data avem mai multe mamici doritoare? Sa nu va suparati pe mine, dar inainte de a stabili detaliile celelalte trebuie sa stim sigur data.Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Eu nu vreau sa par nesimtita
Deci el are vacanta de 31 ianuarie - 9 februarie .
Scuze, dar nu vreau sa va incurc.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze