Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Fetele, rugaminte: haideti sa ne decidem la o data si sa ne tinem de ea! Ofertele pt sala se fac si tinand cont de ziua in care vrem sala. Nu e ok sa ne tot razgandim asa. Ereena, statistica ta ce spune? Pt ce data avem mai multe mamici doritoare? Sa nu va suparati pe mine, dar inainte de a stabili detaliile celelalte trebuie sa stim sigur data.Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
majoritatea fetelor au fost de acord cu 8 februarie 2009 orA 15
MATEIPrimul
5.10.2008Al doilea
22.10.2008MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
CE FEL DE TORT ?
alina023 spune:
Lala, pai daca incepe pe 9 feb nu trebuie sa va intoarceti pe 8 feb cel tarziu? ![]()
Va reamintesc ca atunci ar fi si Mirik in tara. Ar fi frumos sa o vedem si pe ea, nu credeti? ![]()
Ufff...tare complicat e!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
zeririlouiza spune:
Neata
La mai multe lunite sarbatoritilor de azi
La multi ani danybv
Fetelor va multumesc pentru urari
Elle, tare Eva cu catelusul, daca ai vedea cum ii alearga Yasmin pe catelu si pisica fratelui meu, mama sunt disperati cand o vad in premergator fug de rup pamantul, si cand e pe paturica si se apropie vreunu de ea e disperata, ii place cum o linge catelu pe maini, chiar daca suntem cu ochii pe iei sa o stergem imediat cu servetele
Ereen felicitari pentru al doilea 
Ramona, mare mai este Razvanel al mai multe din astea in olita
referitor la italnire, astept sa vad cum ramane, mie una imi convine si sambata
Angi, frumoase poze
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ereena spune:
fetele ,pe 14 este ziua lui bibi de lala 20 si a evei de elle. poate nici ele nu pot ajunge pe 15 . este imposibil sa fim 100% de acord cu data.
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
CE FEL DE TORT ?
raluk.m spune:
Salutare tuturor!
Nu am mai fost demult pe aici, din lipsa de timp, nu de interes!Poate ca ati discutat deja despre ce vreau sa va scriu acum: scrisoarea deschisa referitoare la copiii autisti din Romania, postata pe site-ul Jurnalului National. V-as da direct link-ul, dar nu stiu daca se poate, sa nu fie sters automat, asa ca sper sa cautati voi. Eu si familia mea am semnat-o deja, poate o faceti si voi, daca nu ati facut-o deja. Poate reusim sa schimbam un pic soarta micutilor si a parintilor lor, chiar daca nu suntem direct implicate. Va pup, bebe ma striga deja.
Daca ati discutat deja subiectul, imi cer scuze, dar chiar nu reusesc sa citesc din urma.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui alina023 Lala, pai daca incepe pe 9 feb nu trebuie sa va intoarceti pe 8 feb cel tarziu? Va reamintesc ca atunci ar fi si Mirik in tara. Ar fi frumos sa o vedem si pe ea, nu credeti? Ufff...tare complicat e! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Nu, din pacate . Chiar de ar fi intoarcerea pe 8.02 nu voi putea ajunge.
Dar nu trebuie sa decideti in functie de mine, doamne fereste.
Eu doar mi-am amintit ca am gresit cand am spus ca e ok.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Intrebare: voi puneti in mancare la bebei boabe de porumb?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ramonab Intrebare: voi puneti in mancare la bebei boabe de porumb? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Nu, dar e o idee buna. Mie nu mi-a dat prin cap.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
ereena pentru noi sigur e ok 14.02 sau 15.02 .. bibi e in decembrie si eva in ianuarie .. dupa an nu ii mai tin chiar asa fiecare zi .. ![]()
dar .. 14 .. ziua indragostitilor ..
EU SUNT PTR 14 SAU 15 FEBRUARIE .. MAI ALES CA NU AVEM CLOPOTEI CARE FAC ANISORUL PRINTRE CELE CARE AU CONFIRMAT PARTICIPAREA .. sau avem si sunt eu dusa cu pluta???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Nu, din pacate . Chiar de ar fi intoarcerea pe 8.02 nu voi putea ajunge. Dar nu trebuie sa decideti in functie de mine, doamne fereste. Eu doar mi-am amintit ca am gresit cand am spus ca e ok. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Pai eu as vrea sa va vad pe toate zuzele si pe toti clopoteii!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Sa nu va suparati pe mine, dar inainte de a stabili detaliile celelalte trebuie sa stim sigur data.