Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
zeririlouiza spune:
Fetelor nu vreau sa ma bag, eu sincer astept sa va hotarati si apoi vad daca pot veni, dar am o propunere, daca nu va suparati hai s ao lasam pe MARTIE ca noi avem clopotei nascuti cam in fiecare zi, aproape, si sigur toti vrem sa sarbatorim acest eveniment in familie ca e prima zi de nastere intelegeti voi, asa ca zic si eu ca daca o lasam pe MARTIE poate am fi mai multe amatoare
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ereena pentru noi sigur e ok 14.02 sau 15.02 .. bibi e in decembrie si eva in ianuarie .. dupa an nu ii mai tin chiar asa fiecare zi .. dar .. 14 .. ziua indragostitilor .. EU SUNT PTR 14 SAU 15 FEBRUARIE .. MAI ALES CA NU AVEM CLOPOTEI CARE FAC ANISORUL PRINTRE CELE CARE AU CONFIRMAT PARTICIPAREA .. sau avem si sunt eu dusa cu pluta??? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Pe 14 Feb implineste Luca 6 ani!
Dar n-ar fi bai ca as impusca doi iepuri de-odata. Daca s-ar opta totusi pentru weekendul acela eu as vota pt 15.
Pana atunci insa raman la 8 feb.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
ginnette spune:
| citat din mesajul lui stancutza La ce galagie vor face piticeii, muzica nu cred ca se va auzi! Iar cu mancarea, cred ca fiecare mamica va prefera sa vina cu propria mancare pt puiuti, mai ales ca pt unii va fi pranz, pt altii gustare, eu zic sa nu ne complicam, daca si voi sunteti de acord. Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Intru-totul de acord!
Acum ma bag la admirat Cosanzeana
E bine?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
zeririlouiza spune:
Referitor la vaccinul PREVENAR ma uitam pe internet si cica este indicat copiilor bolnaviciosi sau cei care au tulpine de nu stiu ce
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
deci eu nu mai stiu .. pentru mine nu conteaza data atat de mult .. cu conditia sa nu fie ziua vreunui clopotel ..
ramane sa va decideti si gata ..
da, alina, dupa ce am postat mi-am amintit ca e ziua lui luca ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
monicaa spune:
Neata mamici
Copilul meu s-a trezit azi la 7, a papat si a plecat cu tati la gradi. Iar eu am zis ca mai stau un pic intinsa si am dormit pana acum.
Dar parca nu ma mai doare asa tare gatul..uff
Vad ca se discuta intens data petrecerii. Parere impartiala ca noi oricum nu avem sanse sa venim: faceti in martie (tocmai propusese cineva ..scuze..ca am uitat cine
..sunt inca chiauna EDIT: Louiza a spus!!
). Asa nu are nici un clopotzel zi de nastere si nici vacantze nu sunt. Success!!
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
NataliaS spune:
Vreti sa va spun ce cascata sunt? Din seria NU FACETI CA MINE!!!!:
Mi-am luat ieri nebulizator si sterilizand componentele inainte de prima utilizarte am uitat clipsul metalic pe masca pediatrica si am reusit sa o topesc

...NO COMENT
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
laura_dimitris spune:
Buna dimineata zuzulici !!!!!!
Am ajuns si eu la birou. Ah, mi-e dor de concediu
! Vreau concediu! Sa stau acasa cu puiutii mei si sa-mi fac o curatenie adevarata in casa cu geamuri, batut covoare etc
Ce dorinte mai am si eu...![]()
Am vazut aseara fotografii cu printesa Evita
Este tare frumoasa si seamna din ce in ce mai mult cu tine, elle
!!!
Vazut fotografii si cu un scump ce mananca castraveciori acri
. Acum, intrebarea mea este chiar manca sau doar isi freca gingia? Eu am o retinere in privinta asta pentru ca stiu ca au cam multa sare muraturile...
Louiza, Natalia,
cu multumiri pentru raspunsurile la problema sora-mii cu laptele din tzitzi!!
M-am delectat si cu fotografii cu frumoasa Sofia!!! Ce bine pare ca s-a simtit ea la petrecere...
M-a amuzat cometariul lui mamai de la fotografia asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2775672310102502083XAWDXA
Ma bucur mult ca s-a dus cucuiul . Mi-am notat si eu cu semn de carte raspunsul cu crema de arnica. Este foarte bine de stiut!
Despre intalnire....
eu nu am nicio preferinta pentru o data anume. Poate sa fie oricand, in ianuarie, februarie, martie, de luni pana duminica ![]()
Dar as vrea tare mult sa ne putem vedea cu toate!!!!
Vreau sa o vad pe miri dar vreau sa fie si roxanici prezenta, sa fie si lalaD.....sa fim toate!!!
Eu sunt convinsa ca vom putea gasi o data care sa convina tuturor!!!
Ce spuneti de sfarsitul lui februarie, un 1 martie, sau alta data ca nu am calendar in fata sa stiu cand pica sambata sau duminica... ?!
De abia poate nu va fi nici zapada, frig etc. ...?!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui zeririlouiza Fetelor nu vreau sa ma bag, eu sincer astept sa va hotarati si apoi vad daca pot veni, dar am o propunere, daca nu va suparati hai s ao lasam pe MARTIE ca noi avem clopotei nascuti cam in fiecare zi, aproape, si sigur toti vrem sa sarbatorim acest eveniment in familie ca e prima zi de nastere intelegeti voi, asa ca zic si eu ca daca o lasam pe MARTIE poate am fi mai multe amatoare L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut ![]() www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
EXACT !!!
Gand la gand! Asta propusesem si eu in postarea anterioara fara sa vad ca si tu te-ai gandit la acelasi lucru
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Intru-totul de acord! Acum ma bag la admirat Cosanzeana E bine? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
si eu votez la fel!
Fiecare clopotel are regimul lui de masa .
Cat despre fratiorii/surioarele de clopotei.... dimitris al meu mananca doar o data pe saptamana
si Eleni - 05.02.2008