Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 8
NataliaS spune:

Luiza - scuze pt intarziere

bebelusilor nascuti azi!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ioanact spune:

danybv
Iti doresc multa SANATATE, FERICIRE si tot binele din lume!
ALESSIA IOANA, MATEI ALEXANDRU, SETFAN, MATEI PATRICK, YANNIS SEBASTIAN
Sa fii cuminti si fericiti alaturi de parintii vostri.
Multumim de
. Ioana s-a trezit la 6 a baut lapticul si s-a culcat inapoi la 6:30 pana acum la 9:30.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena ce fel de tort pt petrecere? http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pAenEOYGhzSkbESN2WgaeJA MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS Sondaj - aniversare 1 an clopotei CE FEL DE TORT ? |
Irina, pt punctul doi se poate cu optiuni multiple?
Eu pt Agapitos nu voi vota, am mancat sapt trecuta praji de la ei, mi s-au parut nereusite si mi-au facut si rau...Oare torturile or fi la fel? Eu stiu o alta cofetarie, se numeste Constance, e una pe Banu Manta si are praji grozave, nu grele, cu frisca naturala...Sau, daca tot e sa optam t ceva mai scump, nu vreti de la Ana? Sunt gustoase si folosesc ingrediente de calitate, parerea mea...
La ce galagie vor face piticeii, muzica nu cred ca se va auzi!
Iar cu mancarea, cred ca fiecare mamica va prefera sa vina cu propria mancare pt puiuti, mai ales ca pt unii va fi pranz, pt altii gustare, eu zic sa nu ne complicam, daca si voi sunteti de acord.
Moni, am citit de aventurile voastre nocturne, nu stiu cum rezisti. Din ce am citit eu, piticeii au si la varsta asta cicluri de somn scurte, la capatul carora se pot trezi. Si atunci, depinde daca stiu sa adoarma singuri la loc, sau le trebuie CEVA care sa-i linisteasca astfel incat sa poata adormi. In cazul lui Robert, e titi...Ziua adoarme singur?
Sofiei de la o vreme nu ii mai trebuie titi ca sa adoarma la loc noaptea, dar o tin in brate cand se trezeste plangand, si adoarme repede la loc. Nici asta nu stiu daca e bine - ideal ar fi sa adoarma singura - dar e asa de suparata, ca nu imi vine s-o las in pat sa planga si sa se dea cu capul de gratii pe-acolo (i se mai intampla noaptea, vrea sa ajunga la noi si din prea mare elan se loveste).
Azi noapte s-a trezit la 2 si cand m-am dus la ea plangea de zor, stand in fund. Era haioasa :-) Iar la 6.10, desteptarea!
lala-D, referitor la programul de masa al lui Andrei, suna bine dar pt noi nu e fezabil momentan, Sofia are mai multe mese pt ca se trezeste asa devreme, mic dejun la 6, fructe la 10, pranz la 2, titi la 4, iaurt la 6, lapte la 9. Nu o vad rezistand fara sa pape nimic de la 2 la 7 seara.
Aseara i-am facut papanasi, nu i-au placut prea mult...cine credeti ca a halit insa tot iaurtul dupa aia (prin comparatie cu papanasii, probabil i s-a parut f bun)?
Am pus si noi cateva poze de la petrecerea de duminica, in albumul Friends. Daca aveti timp...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Irina, pt punctul doi se poate cu optiuni multiple? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
modific
MATEIPrimul
5.10.2008Al doilea
22.10.2008MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
CE FEL DE TORT ?
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Dany !!!

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
alina023 spune:
| citat din mesajul lui Ereena elle , am vazut pozele cu eva . si zici ca l-a marait pe pufinatalia, nu te-am mai vazut pe mess. mai vrei eistein? fetele frumoase,si tare ma bucur ca a papat stef singurica. am inecrcat si eu cu matei cand nu vroia cu lingurita dar nu a fos pea incantat. prea mult de muncamamici, se pare ca va o aniversare maaaaaare , suntem deja vreo 25 cred. posibil sa vina si mitsu?creata? MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS Sondaj - aniversare 1 an clopotei |
Neataaaaa!!!!! Ce bine e sa dormi noaptea!!! Ana a dormit iar cu tati
Tzopaim pe ritmuri de "Sofia"!!!

Da, Ereenuk, Cretu a zis ca vin si ele.

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Moni stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar copilul de 10 luni, alaptat are o perioada dificila in jurul acestei varste in sensul ca el se trezeste noaptea nu neaparat de foame dar cat sa verifice prezenta mamei, anxietatea de separare este mai accentuata la cei alaptati decat la cei care au facut cunostinta cu bibe. La voi probabil solutiile ar fi doua total diferite ca si mod de abordare : - ori il muti in alta camera si vezi daca asa e mai ok - ori il iei in pat cu tine si vezi daca nu cumva asta este ce isi doreste Eu nu stiu ce sfat sa iti dau, nu am patit asa cu niciunul din baieti O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
am incercat sa-l las in alta camera..n-a functionat parca a simtit...asa cam mi-a facut=-o si mai rau noaptea aia...iar cu statu la mine in pat...eu il culc seara la el in patut iar noaptea cand nu mai p[ot de oboseala il alaptez si ramane la mine in pat...iar trezirile tot asa dese...de aia am ajuns la concluzia sa renunt la titzi de tot nnoaptea...da cred ca ma asteapta nopti grele..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
alina023 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta ereena ai intrebat si de bufet la ibis? poate facem o intrebare la o firma de aranajamente sa vedem cat ne costa baloanele .. va spun sigur ca piticii vor fi fascinati. sau .. putem sa mergem la cora sa le cumparam, cred ca iesim mai ieftin asa. trebuie sa stabilim toate detaliile .. ce bufet, luam si papa ptr copilasi, unde facem tortul, baloane etc .. luam un cameraman, fotograf, ceva .. eu am pe cineva bun dar nu stiu exact cat mai costa, il intreb. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Ellenutz, am cerut preturi (discountate
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
Neata!!!
Incep cu pozele in care am vazut ca lui Benji ii plac muraturilesi m-a facut sa imi ploua in gura cand manca mandarina aceea.Am mai vazut-o si pe papusica Eva calare pe ponei.Chiar nu a sarit pe catel?Razvi meu cand ii vede sar din carucior si rade la ei de nu mai poate mai ales daca (,) catelul sare si latra.
E frumos sa incepi asa ziua!
Ancab ma bucur ca ai revenit pe la noi.
Cadou pt copil de trei ani: eu ma gandesc la carte de colorat cu imagini mari, ceva trusa de pictat, stampile, carte de povesti.Sunt truse din acelea care contin tot felul de sabloane si tot felul de minunatii cu care se poate juca picta modela lipi etc.
Asta ar fi o varianta.Alta varianta ar fi puzzle cu piese mari sau sunt tot felul de jocuri de invatat culori, cifre, litere, forme.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ellenuta spune:

DANY

SA FII SANATOASA SI FERICITA! LA MULTI MULTI ANI!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun

. si zici ca l-a marait pe pufi